Printable View
O gap kapanmadigi surede bize huzur yok arkadaslar... Ytd
Alıntı: Originally Posted by Kirve O gap kapanmadigi surede bize huzur yok arkadaslar... Ytd İhgyodan buraya transfer olmusun... 6.96 kirarsa hava bosluguna kapilabilir... Duz cekic modunda.. Alicida yok kivransin dursun... Hayirli isler
Alıntı: Originally Posted by Meta06 İhgyodan buraya transfer olmusun... 6.96 kirarsa hava bosluguna kapilabilir... Duz cekic modunda.. Alicida yok kivransin dursun... Hayirli isler 2 , 2bucuk ay oldu burdayım dostum. O mazide kaldı
Alıntı: Originally Posted by Kirve 2 , 2bucuk ay oldu burdayım dostum. O mazide kaldı Hepmize rast gele
Alıntı: Originally Posted by Meta06 Hepmize rast gele Eyw kardesim..
Alıntı: Originally Posted by Kirve 6.90-6.99 arasindaki gap i kapatmadan rahat edemeyecek... Alıntı: Originally Posted by Kirve O gap kapanmadigi surede bize huzur yok arkadaslar... Ytd Ha gayret! Hahh kapattı
Artık gapı gupu kalmamış olması lazım E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by BodrumX Artık gapı gupu kalmamış olması lazım E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynen kalmadı ama palanın ne yapacağı belli olmaz. 3 gundur gap icim yirtindigi icin dikkati oraya cekmistim. Baska bahanesi kalmadı