ara sıra bakıyorum şu an metro 1. kademe mepet,avtur ..vb en az 5 kademe yukarda bu 4.kademe eksi gelde şüpelenme
nereye kadar bu oyun istediği kadar uzatırda yada haline bırakır haline birakacagını sanmam bunun sonu ya eksi ya da artı
Printable View
ara sıra bakıyorum şu an metro 1. kademe mepet,avtur ..vb en az 5 kademe yukarda bu 4.kademe eksi gelde şüpelenme
nereye kadar bu oyun istediği kadar uzatırda yada haline bırakır haline birakacagını sanmam bunun sonu ya eksi ya da artı
(+) + (+) = ?
İMPARATOR bilgi saçar.. Yatırım tavsiyesi değildir...
Abla az dur daha mağdur ağa son kozlarını oynuyor... sabır sabır biz burdayız biryere gitmedik. Gitmeyede niyetimiz yok. Bakma ekrana git pazara çarşıya gez unutmasını bil. Bendeki zararı bilsen dudağın uçuklar...:) rahatmıyım inan ki çok rahatım..:) çeksin ağa bozuntusu bakalım nereye çekecek daha ... ama bu kadar baskı hayra alamet değil eski borsacılar bilir...:)
Haklısın arkadaş Galip Ağa eninde sonunda buraya gelecek ben öyle düşünüyorum 2 yıldır takip ediyorum hislerime öngörülerime dayanarak söylüyorum düşerse bende almaya devam ederim hedef en az 5
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5855f188ea.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
Çıldırmamak mümkün değil
düştüğüne göre hacimli düşse deriz ki alan var .yüz ile sekiz yüz bin arası bir işlem her gün yarısını alttan alsa bile ne olur. çerez..