23.80 aylık ema burdan destek alıp dönmeli burası çok kritik yer.
Printable View
23.80 aylık ema burdan destek alıp dönmeli burası çok kritik yer.
Sayın armada467 bilanço da ciddi finansal yatırımlar var. 3 aylık bilanço için öngörünüzü paylaşabilirmisiniz? Tşk
Ongorum şöyle tahta aşırı sahipli bu hissenin ederini bulması iki yolu var 1-patron iyi niyet ortaya koyar hiç sanmıyorum 6 7 yılda olmayan bundan sonra da zor bu benim görüşüm 2-Maslak imar sorunu çözülür öyle gider ben bu senedin tarihinin en yüksek kar yaptığıni açıkladığı günde artı 5 den eksi 5 e geçtiğini genel kurul da insanlar hak aramaya gittikleri gün fiyatı 47 iken 41 e düşüp taban olduğunu bilirim ozaman taban eksi 20 idi.temettu öncesi hareket yapar bende uygun yer kolluyorum benim gözümde yılda iki kez temettü öncesinde ve Ekim Kasım gibi alınıp satılacak hisse ben tahtaciya ayak uydurmaya çalışıyorum.finansal yatırım vs bunlar hikaye ona kaldı ise doların artışı ile ilişkilendiriliyor alakasi yok doların artışını fiyatlamayan hisse dolar düşünce önden düştü düşüyor bu hep böyle oldu
Teşekkürler sayın armada467
#ALGYO Yatırımcı İlişkileri Direktörü;
Yurtdışında seçilmiş merkezlerde otele uygun "brownfield" gayrimenkul arayışı devam ediyor, bulunmasıyla beraber #ALGYO nun burayı satın alması planlanıyor.
En azından niyet var. Kötünün iyisi. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.