-
Olur mu Sayın Eliot, tek degilsnz ama kimsede ne yazacak mutluluk ne de istek kaldi,gecen sene bu fiyatlara gelmeden satıp gitmişsiniz,bn ise tuh o kadar bekledi bedelsizi alamadan gitti diye gercekten şahsınıza uzulmusken sizin ne kadar doğru bir kararla,nokta atışı öngörü yaptığınızı sonradan idrak ettim,o zamandan bu zamana hersey 4/5 kat gitmişken bu daha yeni gecen seneki fiyatına geldi onda bile tavan kapatmadı,kapatmadı, herkesi sindirdi,kusturdu, Sayin o Sullivan in tahminin cook ustunde bedelsiz verse ara vermeden 10 tavan yapsa sanirim biz hala bigunku modda olacağız, içimizi çürüttü....
-
10 tavan yapsa da yetmez. %150 yapar. Alarko 10 kat arttı. Şimdi millet bu hisseyi yeni alıyo hep aynı yorumlar neymiş en yüksek seviyesine gelmiş. Ulan 2 sene önce ev alabiliyordum şimdi anca bir odasını alabilirim.
Alcar yetkilisi 10800000 tl sermaye, seni bu enflasyon şartlarında işletme faa liyetlerin için sıkıntıya sokar.
2 adet değerli arsan var satışı hakkında bilgi vermiyorsun.
Geçen seneye göre 6 kat artmış karın var ve geçen sene de temettü vermedin.
555 i 5555 yaparsan yüzüne bakmıyacağıma şeref sözü veriyorum.
-
Bir kez daha anladım, yüklü girersen seni ekarte edene kdr sallıyor. Ula yarısını sattım mutlu olmadı. Enson elimde 6 adet kalınca gaza bastı. Neyse. Milletin önünü açtık enazından
Aynısı 1400 lerde konya da olmuştu. Ondanda 1 lotumuz kaldı elimizde
-
Bu hafta önemli tepeyi geçer yada kulp takar ama cmbeton la bu çok geride kaldi
-
Günaydın beklentileriniz karşılandığı bir gün olsun nazar değmesin Sanırım son dans
-
Tavana nerdeyse 7000 lot var
-
Maasallah en düşük yer buralar olur ins
-
Hadi bi şe kalmadı tavana