Allah metanetinizi arttırsın;Nur yüzlü evladınız nurlar içinde huzurla yatsın mekanı cennet olsun inşallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Allah metanetinizi arttırsın;Nur yüzlü evladınız nurlar içinde huzurla yatsın mekanı cennet olsun inşallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başınız sağolsun sevgili mohikan melek gibi ışık saçan bir çocukmuş. Size ve eşinize bol sabır ve dayanma gücü versin rabbim.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başın sağ olsun.
Acıların en büyüğü. Toprağı bol, mekanı cennet olsun.
Muhterem Hocam,
Acinizi tum kalbimle paylasiyorum. Rabbim insallah Cennet'inde sizleri bulustursun. Aci cok buyuk, ama hicbir anne-babanin merhameti Cenab-i Hak'kin merhameti kadar olamazmis. Rabbim sizin ve ailenizin sabrini artirsin, metanet versin. Veren de O, alan da O. Bize dusen metane ve sabir.
Dualarimizdasiniz....
freesky
Allah sıralı ölüm versin†denir ya… Sıranın çok acı bir şekilde bozulmasıdır evlat acısı...
Kendi ellerine doğan çocuğu, kendi ellerinle toprağa vermektir.
Eşini kaybedersin “dul†denir, eğer bir çocuksan ve anneni ya da babanı kaybedersen “öksüz, yetim†olursun.
Çocuğunu kaybetmiş bir anne-babaya ne denir ki?
İsim verilemeyecek kadar büyük bir acıdır evlat acısı…
Evladını kaybetmek bir milattır yaşamında. O andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olamaz. ..
O anne-babanın bakışları hiçbir bakışa benzemez. Donuk bakarsın dünyaya, katılaşırsın, gülümsemelerin sahtedir artık. Gözyaşlarını içine akıtmayı öğrenirsin...
Büyük bir kısmın uçup gitmiştir. “Gözle görülebilen tek acıdır.â€
“Allah düşmanımın bile başına vermesin böyle acıyı†denir bu yüzden...
Kelimelerle tarif etmeye çalıştım evlat acısını. Olmadı…
Koyu bir his, kopkoyu. En koyu siyahtan bile daha siyah…
Bazı insanlar için hayat daha zor… Bütün ömrünü “tarifsiz†bir acıyla geçirecek kadar zor.
Şimdi onlar sadece yitirdiği evlatlarına tekrar kavuşacağı günü beklemekteler.
O günün müjdesi belkide tek tesellileri. Allahın onlara vereceği mükafatı bilmeden görmeden yaşayacaklar,
özleyecekler bekleyecekler...
Yakın zamanda çok sevdiğim bir akrabam ve değerli büyüğümün 23 yaşında oğlu hukuk fakültesi diplomasını aldığı hafta amansız hastalığı peşini birakmamamış ve vefat etmişti, baba dağ gibi yigit adamdı, 3 yetiskin bir olsa zor yıkardı, cenazede sarıldığım zaman sanki yeni domuş bir bebek vücudunu kucakladığım hissine kapılmıştım...
.... Allah ancak sabredenlerle beraberdir. ....
Ne denebilir...Gözlerim doldu yavrunun resimlerini görünce, ne güzel nur yüzlü bir çocukmuş Rabbim onu yanına aldı...Allah size sabır versin...Mekanı cennet olsun yavrunun...
Allah size sabır versin. Çok ama çok üzüldüm. Söylenecek bir şey yok. Allah yardımcınız olsun , sizin ve ailenizin.
Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum