Bir haber lazım ve ya Emlakın içtiği biralardan 3 tane içsem goldu Amerikayı şortlarım..:oleyo: çok yukarılarda geziyorlar..
Printable View
Bir haber lazım ve ya Emlakın içtiği biralardan 3 tane içsem goldu Amerikayı şortlarım..:oleyo: çok yukarılarda geziyorlar..
Trump ABD borsalarını şortlamış olabilir mi , orası 1-2 gün takip edilmeli.
bugun çok yüksek vs diyordu.:)
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
4s
ABD BAŞKANI TRUMP
Herkes benim Nobel Barış Ödülü’nü almam gerektiğini söylüyor
şu adamla oturup viski içmek isterdim içerse rakıda söylerdim böyle bir kafa hiç olmadı.:drunk:
millet savaşlar dursun diye geliyor oraya.. adamın ettiği lafa bak.
:drunk:
KAP: AYDEM [ ] AYDEM YENİLENEBİLİR ENERJİ A.Ş. İhraç Tavanına İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1492307 İhraç Tavanına İlişkin Bildirim
Şirketimiz tarafından "Rule 144A" ve/veya "Regulation S" formatında yurtdışında nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihraç edilmesi planlanan yeşil tahviller (green bond) için talep toplama süreci başarıyla tamamlanmıştır. Talep toplama sonucunda, yaklaşık 1 milyar ABD Doları tutarında talep toplanmıştır. İhraç edilecek tahvillerin nominal değeri 550 milyon ABD Doları ve vadesi 5 yıl olarak belirlenmiştir. İhraçtan elde edilecek gelir mevcut tahvilimizin refinansmanı amacıyla kullanılacaktır. Satış işlemlerinin ihraca ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun tertip ihraç belgesini onaylamasını müteakip 30.09.2025 tarihinde tamamlanması beklenmektedir. Bu bilgileri, ilgili açıklama yükümlülüklerine uygun olarak kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız. İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
__________________________________________________ _
Bu şirketin borcu çok fazla,(piyasa değeri 14.1 mlyr.tl-öz sermaye 32.679 mlyr.tl.) refinansman için 550 mlyn dolar borçlanmaya gidiyor) dikkatli olunmalı.(bence)
YTD