bunlardan kurtulduğum vakit inşallah borsayı bırakma niyetindeyim. Hayat bu değil. Böyle bir yatırım olmaz. Bizim borsa resmen kumar. İnsanı sağlığından eder bu.
Printable View
İpeke son bir destek atmak istiyorum ama nedense elim gitmiyor.dusus sonlandimi acaba?
yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd
en büyük hisseler minumum yüzde iki eksilerden başlıyor tüm hisseler ekside ama endeks sadece %0,6 eksilerde nasıl oluyor arkadaşlar
beyler dava haftaya idi sanırım sizce ne olacak olumlu yada olumsuz
sabahtan beri 5,55 sevyelerinde dünde aynısını yapmıştı akşama kadar yatay sseviyelerde gitmişti.son dakikalarda iyice salmıştı..
evet 5,5 olacakcıklar neredeler acaba eh alın bakalım istediğiniz seviyeleregeldi.
seçim beklentisi satın alınacak önümüzdeki günlerde de ondan sonra erken seçin naaraları atacak birisi çıkıp yine meydana
ondan sonra dolar aldı başını gider dolarcılarda yine köşe olur sonrada dış mihraklar
ama nedense dolar alanlar hep yerli yatırımcı olur ilginç
ben şunu anlamıyorum nasıl ayakta durabiliyoruz tüm bunlara rağmen
birde şu satılmış medyadaki ekonomi kanallarının şu düştü ondan düşüyoruz bu düştü ondan düşüyoruz diye aptalşapşalca açıklamalarına bayılıyorum
eee şu yükselince biz yükseliyormuyuz embessiller papağan gibi aynı lafları tekrarlayıp duruyorlar akşama kadar salla başı al maaşı yalakaları
ülke ekonomisi tamamen yabancıların kontrolunde gerisi faso fiso.
ülkeyi biz yönetemiyoruz bunu anladım şu an
Herşey yala.. tüm grafikler destekler trendler patladı.. kozaa da son bir büyük resim trendi kaldi 5.20...yalandan bugun 5.50 ustunde tutunuyor bakın ayakları yapıyorlar.. daha üç gün önce 300 400 600 bin satış kademelerine sevinenler vardı.. sadece 2 gun sonra hisse nereden nereye düştü ve kademeler 20-30 bine..
Hayatın yalan olduğu malumumdu da kozaa da borsa da yalanmış be hacılar [emoji1][emoji1]
Dolara etki eden bir düşüş yok. Bilanço satışları bence. Her bilanço haftası sonrası endeks geri gelir. 100.700 e kadar gelir endeks. Hafta sonu ey amerika ayakları olmazsa haftaya devam ederiz inşallah.
Sent from my iPhone
İpeke son 2 günlük 60 dk. Lık grafipe bakın. Cetvelle çizilmiş gibi. Robot satıyor galiba...
amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun :)
bittik resmen
Zaten anca amerika bizi paklar diğerleri seçim seçim başka birşey bilmesin
Kozaa
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yıl da bitmez bu dava Kemal Sunal'ın Davacı filmine dönmesin!!!3 sene oldu bilirkişi ivir zivir hukuku maalesef
Hocam ne kadar emin konuşuyorsun sen ya ? Olabilir de bana göre de. Ne için erken seçim naraları atılsın allahaşkına? Farklı bir tablo mu bekliyorsun da erken seçim olsun? Onun haricinde seçimden sonra döviz kısmı bana göre de alıp başını gidecek. Tutamıyorlar gerçekten ya da şöyle diyeyim tutmakda zaten yeterince zorlanıyorlar gerçekten şu anda da bu herkes tarafından belli birşey sanırım yani bu konuda hemfikiriz sanırım.
şimdi nakit olacaktı,şu fiyatlardan alacaktın...ah ...ah...
Yalnış işler yapıyoruz.....
Deniz hoca bile buraları terk etti vay be 😂 ulan tamam hadi zarardayım diye satmıyorum da hiç yoktan satıp geri yerine koy lot arttır hakediyorum ben galiba ya bu kaybı. Para oldu tuzla buzzzz 😂
Şu sahiplik ve türevleri sorunu olmasa. Çok önemli problem kabul ediyorum hatta hafife almanın bedelini ödüyorum.
Dün ecb kararları , çin , yani dünya ekonomisi durdu şuanda tek adres dolar ardından gold olacak ( eğer kriz olursa zannetmiyorum ama jpy ...vs de olur o anda ) Yani ne kadar fazla üretse o kadar kar edecek , pazar problemi olmayan bir hisse . Anladığım ülkemiz kaynakları kıt ve bu kadar ruhsatı elinde bulunduran hisseyi rahat bırakmayacaklar. Aynı ırak gibi , zengin petrol kaynaklarını bir türlü halkına dağıtamadı.....
7 m lot oldu!!!aşağıya vuruyorlar.
Hocam koyupda stopu 5 lere. Maliyetim şu an zaten 7,65 birde nakitle alıp tekrar 5 e stop koyarsam. Sanırım yıkılırım psikolojik olarak. Doğru geçmiş oyunlar buradaki değerli arkadaşların söylediği gibi 4,96 8,21 arası. Ama şöyle bir durum var dipsiz kuyu gibi dediğim gibi. Bunun üstüne seçim durumu ve ülkedeki ekonomik istikrarsızlık. Bir de şu durum var döviz hareketlerinde kozaanın etkilenişi nasıl arkadaşlar bunu bilen var mı ?
Nasıl yani hocam tam anlayamadım affola. Rahat bırakmayacaklar derken ne demek istedin? Bir de hürol ve deniz hocamdan hatırladığım kadarıyla hisse en az 2 3 ay kadar yataya sarar dedikleridir. Ve hisse daha 1 aydır bu durumda. Ee görüldüğü üzere mahkeme de fiyatlanmadı sanırım. Ne yapacağım konusunda hiç fikrim yok gerçekten psikolojik olarak kötü bir durumdayım.
DMSAS geçmiş gapların hepsi kapanmış ve sonrasında yükseliş oluşmuş...
https://i.hizliresim.com/grDE1L.png
8 MART 2019 CUMA.....Günlük ve Haftalık Kapanışlar...
https://resmim.net/f/SvuD2Q.jpg
citi 25 milyon oldu takasları