3459-0,37
50534 kalan satıcı
akşama gelir ertem.
bugün yoğun.benim nickden yazar.bunuda kapamazlarsa tabi.kapa seans açıkken düşse bari.görseydik ne tesir oluyor.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3459-0,37
50534 kalan satıcı
akşama gelir ertem.
bugün yoğun.benim nickden yazar.bunuda kapamazlarsa tabi.kapa seans açıkken düşse bari.görseydik ne tesir oluyor.
maili ne zaman okurlar kimbilir [emoji1]
ben daha hiç cevap almadım.
bencede bir yerde sıkıntı var.
tabana 300-400 bin yazsa biri anlarız
bence bir robotik durumla karşı karşıyayız, sinir harbi yapıyor, ama oyunun farkına varınca el bozulur, kartlar tekrar dağılır, terse kalmasınlar sonra:one:
BANA AYNI GÜN CEVAP VERDİLER...O YÖNDEN BEĞENDİM YATIRIMCI İLİŞKİLERİNİ...GELEN YANIT AŞAĞIDA...
Merhaba,
Sorularınızla ilgili olarak;
1-) 2014 yılında yapılan genel kurulda alınan "hisse geri alım" programı hisse 2,5 tl.den 30 kuruşa düşmesine rağmen neden uygulanmamaktadır? Bu geri alım programı uygulanacak mıdır?
Bu konuda bir gelişme olması halinde kamuoyu ile paylaşılacaktır.
2-) Garanti Yatırım şirketinin yetkilendirildiği kap.da duyurulan stratejik ortaklık görüşmeleri hakkında gelişme var mıdır? Varsa neden yeni bir kap açıklaması yapılmamaktadır?
Şu aşamada herhangi bir gelişme yoktur. Bir gelişme olması halinde Kamuyu aydınlatma platformunda gerekli açıklama yapılacaktır.
3-) 01.01.2017-31.03.2017 dönemine ait faaliyet raporunuzda belirttiğiniz 2017 yılına ait % 122'lik ciro artışı nasıl sağlanacaktır? Var olan imzalanmış yeni iş anlaşmalı ile gerçekleşecekse neden kap.da duyurulmamaktadır?
Ciro artışının mevcut yapımızla sağlanacağını düşünüyoruz. Yeni iş anlaşmaları olduğunda Kamuyu aydınlatma platformunda açıklanacaktır.
4-) Yine faaliyet raporunda belirtilen şirketin mevcut olumsuz durumuna ilişkin açıklamalar ile iyileştirici önlemlerin tarafınızca sunulacağı genel kurul toplantısı neden yapılmamaktadır? Yapılacaksa neden tarihi kap.da duyurulmamaktadır?
Genel kurul toplantısı önümüzdeki ay yapılacaktır. Tarih kesinleştiğinde Kamuyu aydınlatma platformunda açıklanacaktır.
5-) Son açıkladığınız finansal raporlarda da yer alan Doruk ve Taco'dan bulunan 200 milyon üzeri alacak nasıl tahsil edilecektir? Bir tahsilat planı varsa neden kap.gov.tr de duyurusu yapılmamaktadır?
Bu konuda çalışmalar devam etmektedir. Çalışmalar tamamlandığında Kamuyu aydınlatma platformunda gerekli açıklamalar yapılacaktır
6-) 2018'in başında başlayacak olan banka kredi ödemeleri mevcut faaliyet zararları göz önünde bulundurulduğunda nasıl ödenecektir.?
Kredi geri ödemeleri konusunda hazırlıklar yapılmaktadır.
7-) Yakın pazardan çıkmak için çalışmalar yapılmakta mıdır? Yapılmakta ise neden kap.da yatırımcılar bilgilendirilmemektedir?
Şu anda bu konuda yapılmakta olan bir çalışmalar sürdürülmektedir.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla.
eğer if olayı varya ondan sanırım.zincir de var gibi ama sıkıntı var biryerde.ters çalışıyor gibi.