-
Eyvallah hocam ama şimdi söylediklerini unutma sen yinede. Ne dediniz burda iki kişi? Biriniz hop bu hareketlerin arkasında sermaye tavanı artışı çıkabilir !!! Doğru mu? Doğru. Peki bende diyorum ki arkadaş sermaye tavanının tek başına bu hissede bir etkisi olmaz ama daha sonra belkide aylar yıllar sonra bedelsiz yapacam derse o zaman güzel bir etkisi olur. Daha düne kadar hisselerinizi satmayin diyen sen degilmiydin? Bilanço hareketi yapacak diyen sen degilmiydin? Evet sendin. Şimdi sorarım sana hangi verileri göz önünde bulundurarak bu kadar emin konuşuyorsun? İnsanlara rahatlıkla satmayın diyerek ardından ben kimseyi etkilemek istemiyorum diyorsun??? Organize desem belki haklı cikarim size ama onuda demem günaha girmem. Benim tek gördüğüm şey bilinçsizce yorum yapıyorsunuz. Ama yine diyorum ki inşallah kazanırsın. Dün söylediklerini lütfen hiç yazmamış gibi davranma. Benim elestirim gayet açık.
-
Burada bir nick var o nick de yine farklı bir isimle investing de yazıyor. Sermaye tavanının arttırılmasını buyuttukce büyütüyor. Sanki arttırılsada her şey güllük gulustanlik olacak. Don son 10 sayfayı oku sonra investing de yapılan yorumlara bak. Aynı kişi bu kişi. Dillendirdikce dillendiriyor. Bende diyorum ki artsada bişey olmaz. Ancak bir bedelsiz yapar akabinde ne ala. Ama anlatamıyorum. Göz göre göre insanları pofpoflayan bilinçsiz yorum yapan birilerinide görmezden gelemiyorum hocam.
-
Güzel kardeşim ben söylediğimin arkasındayım. Hisseyi bilançosu için taşıyorum. Bu hisse ile senin gibi yeni değil eski sayılacak bir şekil de taşıyorum. Yıl sonun da gelecek bilançoya göre de elimdekileri arttırmayı düşünüyorum..Ben şirketler de satış ve kara bakarım. Gerisi hikaye..Anladığım kadarı ile sanal alemde gezicisin, bundan dolayı KUTPO ile ilgili hangi sanal ortamda olumsuz bir haber gördün. O zaman sana göre herkes insanları etkiliyor. Herkes kendince yazıyor. Ha içlerinde pazarlayan vardır, kötü niyetliler vardır onu bilemem. Ne derler bir adamın fikri neyse zikri de odur. Biz iyi niyetli düşünüyoruz umarım bizim dediğimiz gibi olur herkes kazanır..
-
herkese merhaba buradaki tüm yorumları sakinlikle okuyorum uzun vade düşünüp satmayın diyen de var. 7 liradan malını boşaltmış 5,50 den tekrar yerine koyup o şekilde kar etmeye çalışan var. Sabah alıp akşam satayım diyen de var. Bu işleri yapan herkes bir şekilde yorum yapıyor. Burada bu yorum ve düşünceleri okuyan herkesiz zeka seviyesinin yorumu yazan kişinin pozisyonunu ve ne demek istediğini anlıyor olduğunu düşünüyorum. Herkes kendince bir hesap içinde ve bu hesaba uygun şekilde yorumlar yazıyor.
o yüzden sizden ricam birbirinizi suçlayacak gereksiz tartışmalara girmeniz gereksiz. Şubat ayının ortası ve mart ayındaki bilanço önemli orta ve uzun vadeciler için uzun vadeli düşünen ne sermaye artırılmasıyla uğraşır ne de kısa vade düşünenlerin gereksiz hisse uçaçak kaçacak ve ya bu gidişle dibi görür demesiyle.
Borsada birileri kazanacak birileri kaybedecek herkes kazanmak istiyor ama maalesef öyle birşey olmuyor.
Hissede şunu yapıyorlar bunu yapıyorlar gereksiz söylemler ama bu hareketler haziran ve temmuz 2016 daki yabancı alımının başlaması ağustos ayındaki bilanço sonrası uçuşunu andırıyor. Mart ayında ülke gündeminde bir saçmalık veya ani bir etki olmazsa ağustos 2016 da yaptığı büyük hareketi yapabilir. Kısa düşünenler öyle bakıp durur. Bu hissenin 4 liraya düşmesi de 14 liraya çıkması da kimseyi şaşırtmaz.
-
Kayıtlı sermaye artmadı mı dağıtılacak temettü de artmaz. Adamlar sözleşmede kayıtlı sermayenin %5 i kadar verir diyor... yoksa herşey sanal olur
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Anlaşılan en güzeli sessizce kenara çekilip KUTPO nun hareketlerini seyretmek. Herkese bol şans dileyerek KUTPO sayfasındaki son yazımı yazıyorum. İnşallah herkes kazanır...
-
Arkadaşlar gün içi alan satanları paylaşacak kimse yokmu yahu.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kimseye kötü niyetli demem dediğim tek şey bir şey söyleniyorsa işkembe den olmasın. Veriler koyalım ortaya. Teknik olur temel olur farketmez ama bunlar yoksa benim beklentim de yarın tavan olacak o zaman kimse malını satmasın olur. Bu yanlıştır ve form kurallarına aykırıdır. İnşallah her kes kazansın tabi ama bu zor illaki birileri kaybedecek.