Ben de varım... Lotum çok az, yaz dönemi ekleme de yapmıyorum. Sadece arada dışarıdan takip ediyorum ara ara. Herkese selamlar
Printable View
Güvenilir olduğunu düşündüğüm birkaç analist kısada olsa analiz etmişler bakmanızı tavsiye ederim. Ahmet mergen sitesinde tuncay tursucu youtube yayınında.
Takipteyiz. Hisse ederi beklentiyi fiyatlamış önceden(genelde olduğu gibi). Şimdi sakinlik hakim. Bu fiyatları eskiden haber olduğu zaman yaptığı ataklarda görürdü. Artık, 120'li rakamlar habersiz takılacağı yer oldu gibi. Bundan sonrası güzel; tabii ki beklemesini bilene. Zaman zaman geri çekilmeler de yaşayabilir. 110 altını görmedikçe strese gerek yok. Daha çok yolu var. İki senemizi yedik. Çok daha uzun süre seninleyiz Otkar.
125-126 arası 500 lotumuzu daha aldık yeter benden bu kadar artık beklem moduna geçtim
Ben alım yapmayı bıraktım maliyet 80. Yüzde 70 otkar yüzde 10 froto yüzde 10 ttrak ve yüzde 10 eregli var. Hisselerin yatan temettülerini otokara atıyorum. Yeni alımlarımı fordda yapıyorum artık
Aynen, bundan sonra güzel olacak ve daha fazla konuşulur olacaktır.
Batuhan
Burada aktif olarakta bekleyebilirsiniz :)
Batuhan
Maliyetiniz güzelmiş. Hep beraber güzel kazançlar elde ederiz. İsmi otokar olanın devamlı burada olması lazım zaten. :)
Batuhan