http://prntscr.com/jo1t3i
Resimdeki formasyon emin olamamakla birlikte bana alçalan üçgen formasyonunu andırıyor. Teknikçiler detaylandırabilir mi eğer öyle ise 4.20 lere kadar düşüş olabilir mi???
Printable View
http://prntscr.com/jo1t3i
Resimdeki formasyon emin olamamakla birlikte bana alçalan üçgen formasyonunu andırıyor. Teknikçiler detaylandırabilir mi eğer öyle ise 4.20 lere kadar düşüş olabilir mi???
Kısada her şey mümkün dolarda. İngiltere olmadı Çin kapısı çalınacak deniliyor kulislerde.
Kısada günü kurtarmak için ne vaadler veriliyor kapalı kapılar ardında kim bilir!?
Malum Organizasyon yine şhortluyor. Bunlar hala akıllanmadılar. döviz rezervlerini heba ediyorlar. dolarda yükselişin kaçınıllmaz olduğunu ve bunun sonlarını getireceğinin farkındalar. O yüzden can havli ile doları baskılıyorlar. Borsa ayağındaki PALA DALLAMASI da borsayı yukarı götürmek için k...nı yırtıyor. 2 yıldır badem bıyıklı çakma yabancılar üzerinden birçok hisseyi fahiş fiyatlarla ala ala endeksi 120 bi,ne götürdüler. yabancıda bunun farkına varıp ufaktan ufaktan verdi ellerine. Bunların asıl karın ağrısı bu. Dolar bir yandan TL de değer kaybı yaratırken bunlarda 2 yıldır borsada yedikleri naneler nedeniyle borsamızdan çıkan yabancı yatırımcıyı (Yabancı yatırımcı her ne kadar %65 görünsede bunun rahat %35 i badem bıyıklı çakmalara ait) tekrar borsaya çağırıyorlar ama nafile. Yatırımcı Türkiye den muhtemelen çıktı. pozisyonu %30 u geçmez diye düşünüyorum. Borsanın sağlam durmasının başlıca nedenide bu. yatırımcı çekmek için yırtınıyorlar. Endeks 100 bin üzerinde olduğu sürece yatırımcı gelmez. Birde seçim riskine girmezler. Borsayı kaldırmaya doları basmaya çalışıyorlar.
Lonrdra olmadı Çin olur :oleyo: ,
Ya neresi olursa olsun ,zayıf olana saldırı var..........Venezualle , arjantim TR , Italy yavaş yavaş alan genişletiyorlar.........
Mb bol keseden vadeli döviz işlemleri, 4.20 den kur sabitleme elde ne varsa her yerden müdehale ediyor ama kur inadına direniyor.
Bu GÜVEN kaybı öyle kötü bir şeyki geri kazanmak çok ama çok maliyetli oluyor. Umarım hem mb hem abbas gerekli dersi almıştır.
Bu Londradaki abiler bizim celep , berber ve dahi eskinin yalaka futbolcu tayfasına pek benzemiyor abbas bunlara para getirin be ya desede abbası iplemiyorlar.
Dolarin gozu topraga bakiyor ne yazikki ilk hedef 4.45 orayi kirarsa 4.30 a iner. Dun bosaltmisim dolarlari hayirlisi olsun herkez icin
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar şu anda ağlıyor 4,50' yi kırdırmak için inanılmaz bir gayret var.