dolu yagısı varmı su an orolarda ahali su an sancaktape tarafındayım fındıktan biraz daha buyuk dolu yagısı var bazı araba camları yine pert
Printable View
dolu yagısı varmı su an orolarda ahali su an sancaktape tarafındayım fındıktan biraz daha buyuk dolu yagısı var bazı araba camları yine pert
hava durumu bile kendini tekerrur ediyor gecen yılda tamda bugun 27 temmuzda o buyuk dolu yagısı yagmıstı ama o ceviz kadardı bugunku fındıktan biraz daha buyuk oldu tek bir buluttan 15 dakika civarında yagdı arabayı hemen cektim agac altına sagda solda ufak cam kırıgı olusan araclar vardı .
Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatını belirledi - TÜSEDAD
Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre; Ulusal Süt Konseyi'nin toplantısında, konsey tarafından çiğ süt referans fiyatı belirlendi. Buna göre çiğ süt referans fiyatı 1,70 lira oldu. Hizmet bedeli de 10 kuruş olarak belirlendi
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.tusedad.org/news/ulusal-...tini-acikladi/
Yav banks ismi vermeyeyim
Mt si gelmiş bana parayı neden 100,000 şeklinde dolara döndürüyorsun diye hesap soruyor. Nereye şikayet edebilirim?
Arkadaşlar en parada 150 binlira üstü bağlamak istiyorum fakat biraz eski kafalı yım sanırım devlet bankaları hariç güvenemiyor insan en para güvenilir midir ? Teşekkürler
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi