Bilmediğim için soruyorum garip karşılama lütfen:)
Şu an işlem yapabiliyor musun? Sürekli yazıyorsun merak ettim
Printable View
Hisse bazında ise bu yükseliş trendi için bazı kağıtların miadı dolmuşa benziyor...
Bunların başında thy, tüpraş geliyor, yükseliş trendi devam etse de bunlardan bir yol olmaz...
Her yükseliş coşkusunda korkmadan şortlanabilirler...
Muhtemelen piyasayı bundan sonra bankalar, tcell, ttkom, aselsan ile yükseltecekler...
Bunlar ise her korkuda longlanabilir...
Ereğli' yi çözemedim pek, son dönemlerde ne yaptığını kendi de bilmiyor...
Haram para ile hac olur dendi hac zamanını beklemedi umre ile çaktı geçti cezayı...
Şöyle altın bazında U100 grafiği paylaşan da yok ki...
Türkiye de her yıl grip ve gribe bağlı hastalıklardan ölenlerin sayısı 2500 ila 5000 arasında olduğunu kesin olmamakla birlikte tahmin ediliyor, ortalama 3500 kişi diyelim, günde 96 kişi ediyor. Trafik kazalarında ise olay yerinde ve sonrasında hastanelerde ölen insan sayısı 2018 de 6.675 kişi, günde 18 kişi ediyor. Cinayetten ise ortalama günde 5 kişi ölüyormuş, toplamda günde bu 3 vakadan ölen insan sayısı ortalama 119 kişi ediyor, diğer hastalıklardan ölenleri, kaza, iş kazası ve diğerlerini hesap etmiyorum, gerçi trafik kazalarından ve cinayetten ölenlerin sayısı son 1 ayda azalmıştır..
3. havalimanı "procesinin" aslında ne kadar manasız ve abuk bir proje olduğunu burada konuştuk..aklı başında herkes bunun yanlış bir proje olduğu konusunda hem fikir..
elbette siyasal islamcı zihniyet için temel icraatler yerine beton icraatleri daha önemliydi ve oraya 30 milyar dolar gömüldü..şakşakçılar da alkışladı.. tam kapasiteye (150 milyon) ancak 2029 da ulaşacak bir havalimanı için şu anda işleyen 80-90 milyon kapasiteli ve en az 10 milyar dolar değerindeki bir havalimanı çöpe atıldı..
şimdi bu turizm ve seyahat kısıtlamaları.. havayollarının yolcu taşaımacılığının durması.. önümüzdeki yıllarda ciddi bir fazlalık kapasite oluşmasına neden olabilir..yani havaalanı kullanılmayacak ama garanti ödemeler akape tarafından ödenmeye devam edecek işletici şirketlere..
işte akılsızca icraat yaptığında ülkenin geleceğini nasıl ipotek altına alırsın uygulamalı bir örnek..böye sayısız abuk proce var.. 17 yıldır toplanan 2.5 trilyon dolar vergi çoğunlukla rantabl olmayan alanlara yatırıldı..
Corona merak ediyorum diğer gribal virüsleri overtake ediyormu. Yanı başka gribal virüs yok mu şu anda etrafta. Bu konuda konuşan çizen yok illâ ilk benim aklıma gelecek..[emoji173]