Printable View
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA 6 Mayıs 2017 Rakı Sofrası Sapanca 1. Reha Kaya 2. Hamdi dedem 3. Bıkmışbroker 4. Güneysu 5. Cemal ağam ve mahdumu 7. 1967Enver 8. İnferno abim 9. Medwig 10. Fırtına Ayhan başkanım ve Sn. M.m.e mazeretleri olduğu için katılamayacaklar Maşallah ekip şampiyonlar ligi gibi :yes: 1 numara kalecimiz sağlam :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Arap'sın o yüzden... sarışın olsan anlardın.. :) Bari Fransız neyim olayım :) Şu arapları sevmiyem :Sad: Hem artık anladım :oleyo:
Afiyet olsun Sofra. Dinleniyorum, dünden sonra :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Yakında olan dostlar varsa Başımla beraber.. :yes: ... Düşünmeniz yeter. Afiyet olsun efendim. Güzel sofra, mekanda da ege havası var.
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Düşünmeniz yeter. Afiyet olsun efendim. Güzel sofra, mekanda da ege havası var. Tesekkurler hep birlikte.. Güzel yerdir yıllardı buraya gelirim :) birazdan fasılda başlar yavaş yavaş :yes: inşallah Birgün yolunuz düşerse hep birlikte otururuz burada.
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Maşallah ekip şampiyonlar ligi gibi :yes: 1 numara kalecimiz sağlam :kahkah: Şampiyonlar Ligi neymiş efennim. Burda Dünya kupası yıldızları var :) Bu arada afiyet olsun efennim.
Alıntı: Originally Posted by MedwiG ... inşallah Birgün yolunuz düşerse hep birlikte otururuz burada. Hızlı trenimiz de var nasılsa :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Tesekkurler hep birlikte.. Güzel yerdir yıllardı buraya gelirim :) birazdan fasılda başlar yavaş yavaş :yes: inşallah Birgün yolunuz düşerse hep birlikte otururuz burada. Bireysel davet etmek yok... Olursa bi organizasyon yaparsanız, hep beraber çökeriz :)