o dönem sümüklü mezun olan ***lerini örgütlensinler diye yurtdışına göndermeye başlamıştı.
Printable View
o dönem sümüklü mezun olan ***lerini örgütlensinler diye yurtdışına göndermeye başlamıştı.
böyle yerlere üye olunca mod adı altında birilerinin otoritesini peşin peşin kabul etmiş oluyoruz. yazı silme, güya ayar verme, racon kesme ceza vs.. el ayak bağlayıp girişme tek kale maç yalakaya ayrıcalık, boş kaleye şut serbest. takipçi sayısı ve yazan sayısının onda bire düşmesinin bununla ilgisi var. millet enayimi.
ortaokul inkilap tarihi bilgilerinizi kendinize saklayın. atatürkçülüğü sizden öğrenecek değilim.
Maalesef ki iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum .. Olayın üstünden günler geçmiş gelip hala oraya buraya laf atıp olay çıkarmaya calisiyorsunuz .. Hiç iyi bir hareket değil .. yazdiginiz mesajı hatirliyorsunuzdur onu yazan birinin Ataturkculugu sizden öğrenecek değilim demesi çok ilginç .. Bana göre Atatürk e o lafı eden birinin Atatürk den bir haber olduğunu fikrindeyim .
Küçük bir not : Her zaman söylediğim gibi Atatürk ü elestrirebilirsiniz ama hayatını bu ülkenin kurtuluşuna harcamış birine mesnetsiz laflar ettirtmem , saçma sapan sitelerin saçma sapan yazilarini okuyup Atatürk e laf edilmesine izin vermedim bundan sonrada vermeyeceğim .
Pardon yönetici gereğini yapmış yazımı siliyorum
Tarihî tarihçilerden değil de fesli gibi trol hocalardan dinlersen baban dan bile şüphe edersin. Padişahlık dan Cumhuriyete geçerken o tekke tarikat vs kapanmamış olsa değişik bir saltanat ortaya çıkardı bugün ki menzil vs bir sürü, paraya kendilerine lüks yaşam hedefli oluşumlar var.
Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, önceki gün eğer Avrupa'da yeni bir güvenlik mimarisi kurulacaksa bunun Türkiyesiz olmayacağını söyledi. Cumhuriyet e değerlendirme bulunan emekli tümamiral Cem Gürdeniz, denge siyasetinin sallantıya girebileceğine işaret etti. Mevcut durumda Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararı çıkması gerektiğini anımsatan Gürdeniz, Rusya, Türkiye'nin içinde olacağı böyle bir karara onay vermez.
Zira Ukrayna da, Türkiye ile karşı karşıya gelmek istemez. Dışişlerimiz bu resmi göreceğinden Ukrayna istese bile barış gücü konusunda gönüllü olmayacaktır. Bu durum zaten 1939'dan bu yana Karadeniz de devam eden aktif tarafsızlık siyasetimize de zarar verir dedi.
Türkiye'nin İkinci Dünya Savaşı, Soğuk Savaş ve sonrası dönemde Rusya ile son derece dengeli siyasi, askeri ve ekonomik ilişkiler sürdürdüğünü aktaran Gürdeniz, En önemlisi Montrö Türk Boğazları Sözleşmesi'ni son üç yıldır etkinlikle uygulayan aktif tarafsız Türkiye, Ukrayna topraklarında Rusya karşısında kayıp yaşama riski olacak her türlü kışkırtmaya açık bir konjonktürde barış gücü askeri konumunda bile olsa yer almaz diye konuştu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...-verir-2304904
İto Şubat ayı enflasyonunu %3,19 bulmuş TÜİK in de %3 bulması imkansız değil Mart'ta faiz indirimi olacak demektir
Tuik 2,31 der