Dostum borsa: kısmet ,cesaret,temel analiz,teknik analiz ,takas analizi gibi bir çok faktörün bileşkesinden oluşuyor...bunlardan birine sahip olmak kazanmak anlamına gelmiyor...biz ft nin iyi temel analizci olduğunu söylüyoruz ki topikte daha önce hiç değinilmeyen konulara dün değindi açıkçası ondan bir çok şey öğrendik biz ona teşekür ediyoruz...topiğimizi aydınlatıyor ve bilgi ve tecrübesini paylaşıyor bu bizim için yeterlidir...
bir de söylediği aksa sonuçta iyi çıkmıştır..bir kişinin iyi temelci olduğunu söylememiz için aldığı hissenin kat be kat çıkması gerekmez...kat be kat çıkmış hisselerden banvit ve kronta baktığımızda bu hisselerin geçmişte batık durumda olduğunu ve neredeyse kapanma tehlikesi yaşadıklarını görebiliyoruz...yani geçmişte çok büyük riskler içermiştir.....risk ve kar kardeştirler...temelciler benim bildiğim pek risk almak istemezler..geçmişte bu yüzden banvit 2 lerden 11 lere çıktığında almamıştım...şimdi banvit 2 lerde iken çok cesaretli ama cahil birisi o fiyatlardan almış ve daha sonra 20 lerden satmış ise o kişiye çok iyi temelcidir diyebilir miyiz ??? elbette diyemeyiz...
işte o yüzden de biz ft dostumuza kat be kat kazandığı için değer vermiyoruz...iyi bir temelcidir diye değer veriyoruz...benim bu topiklerdeki yazışlarım 10 yılı doldurdu...bu sürede tanıdığım en iyi temel analizcilerden birisi de ft dostumuzdur...
sizden ricam başka topikteki çekişmelerinizi buraya taşımayın...buranın ortamını bozmamanızı temenni ediyorum...