Ciddi ciddi bunu düşünmeye başladım. Fakat ben kendi adıma söyleyeyim; Allah mecbur bırakmasın ama yıllarca beklemeyi göze almış bir durumdayım. Kendisi bilir.
Printable View
Bı fiyatlardan mal toplanmaz, benim tahminim nedelli sonrası 2-3 milyon toplanabildiği, yıllarca çaba sarfetmesi lazım, ki o da her defasında yeni küçük yatırımcıların girişi ile mümkün olmadığı kanaatindeyim, zorla milletin boğazına basarak güzellik olmaz, yazık....
yatırımcı düşmanı at hırsızları
rtalb ve guler kiyaslamasi.yapilamaz diye dusunmuyorum. net bir bicimde yapilabilir bana gore.
kaldi ki rtalb 25 milyon karinin 10 milyonunu A1 Capital tarafindan yazmis. bu olmasa tamam ? gecen sene yazmis oldugu 60 milyon karin 33 milyonunu A1 Capital den elde etmis
neyse cok onemli degil. rtalb'de bizim sirketimiz
simdi gorunen su : fk 3.95 pd/dd : 1.79 ama 2. ceyrekte 90 milyon bilanco icine dahil olacak ve isin rengi degisecek.
bu kar rakamlarina ragmen moraller bozuk ama bunun da zamani gelecek. su an bistte bu sirketten daha ucuz olan tek bir sirket gosteremezsiniz ? gosterenleri bekliyorum
hakkimizda hayirlisi , zaten orta vadeli yatirimciyiz
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Orta vadeli bekliyoruz hepimizde, zaten forumda yazan 3-5 kişiyiz, batık durumda olanlar twitter de genelde, eğer takip ediyorlarsa oraya yoğunlaşsınlar çakallar, üç kurışa 5 köfte yok, egeen, alka, isgsy gibi orta uzın beklemişliğim var, hakkımızda hayırlısı