Iberetanin pazarladigi cema.s hissesine bakin patron elindeki butun kagitlari satti ve kamuoyuna kakaladi. Sonuc ne filli dolasimina bakin yuzde 97.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Iberetanin pazarladigi cema.s hissesine bakin patron elindeki butun kagitlari satti ve kamuoyuna kakaladi. Sonuc ne filli dolasimina bakin yuzde 97.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar karanlık atmosferde herkes aşağı beklerken..düşünün bi ne olabilir
Ben de , önce 1,05 TL. den almaya başladım. Fiyatı düştükçe , başka hisselerimden satarak daha da fazla almaya başladım. Maliyetim 0,97 yada 0,98 de olabilir. Tam hesaplayamadım. O gün o kadar çok işlem yaptım ki beynim döndü.Günün sonu da hüsranla bitti. Hissenin 0,94 TL. den kapanmasıyla da 800-1600 TL. arası bir zarar yazdım.
Ben bu hisseyi 2.50 de al sat yapmaya başladım,maliyetim totalde 0.80 falandır,anlatsam roman olur 2.50 den almaya başladım hisse 1.13 e düştü,maliyeti 1.90 lara çektim tek fiyatlı çıkışta 2.48 den verdim,bidaha girmeyecem dedim ama takibi bırakmadım almadım almadım dayanamadım 1.30 girdim 35 verdim 50 ye gitti şansa,22 girdim 26 verdim,10 aldım 12 verdim,en son 1.10 aldım aşağı verdi,1.03 aldım aşağı verdi 1.09 görmüş ben görmedim yoksa basar geçerdim
Maliyeti biraz daha düşürüp kaçma derdindeyim,tabi izin verirlersr
Çünkü işlem hacmi böyle değildi önceki operasyonla şimdiki bir değil o zaman galip satmamıştı,satış için operasyon başlatıp 2.50 ye taşıttı birilerine
Şahsi düşüncelerimdir.ytd