Burada çok fazla kendimi yormaya gerek yok öncesinde yazmışım zaten.
Bana bundan sonra Gedikteki kankanızla beraber mutlu mesut günler dilemek düşer.Gerisi önemsiz benim için.
Printable View
yatırım 01.06.2017...31.05.2018 arası olduğunu varsaysak. kullanılan toplam yatırım tutarı 150 milyon Euro olsa,
ortalama kur 4,50 TL- Euro Bugün gelinen nokta (6,57-4,50)x150 milyon Euro=310 milyon TL
bir adet daire İzmir de 0,5 MİLYON TL olsa 620 adet daire yandı bitti KÜL oldu.
Bu günkü durum bu mu? TL kredi daha fazla faiz gideri değil mi?
ytd.
Saygılar.
Valla bende unuttun galiba BTCIM den başka alınacak hisse düşünemiyorum dediğin günleri herhalde diyorum.Ne o aldığımız gün kasası para doluydu da ne oldu sonuç ortada şimdi de tersi olur olur biter.Bu kadar çok kafana takıyorsan satar yeni hisselere yelken açarsın kimseyi zorla tutan yok.Ha bu kafayla işin çok zor.Sen önce kankanın neler yaptığının farkına var gerisine ondan sonra bakarsın.Bak direkt yatırım tavsiyesi oldu sana ne güzel online.Zaten bundan sonra gördüğün göreceğinde bu daha fazlası asla değil.
10 TL sattıklarımızı yerine koymak için ,daha aşağıdan almaya çalışıyoruz.:)
ytd.
Saygılar,
E o zaman ne ağlanıp duruyorsunuz kalkanla beraber buralarda ????????????Ha ondan tahtada bu işi yapanlara toz kondurmuyorsunuz demek.Şunu yazsana en başta.Beni niye bu kadar yordunuz ki.Kankana da selamlarımı saygılarımı ilet lütfen.Şunun üzerine bende zaten kelime tükendi artık.
Ya bu senin fikrin 10 TL den ne kadar pay satıldı ki? Hisseyi aşağıya getiremediniz diyorsun.
Daha ne dibi olsun dibin dibindeyiz. 2,25x2,25=5,06 TL. daha ne dibi olsun?
Grafikten iyi anlarsın ben hiç anlamam koy bakalım. 5-6 tane çimento şirketinin usd bazlı grafiğini kim nereden nereye gelmiş görelim. Ona buna çatmaktansa herkes bilgilensin.
Kimse ile kanka falanda değilim nokta.
ytd.
Saygılar
Daha bu itiraf beni kesmedi hergün tahtada neler yaptığınızı da itiraf edin bugün tam olsun.Kankana selam yola devam.
Alınan çok oluyor, bu nedenle yorum YOK...
Biz ortaya salalım resmi, anlayan anlar, anlamayan ağlar...
https://i.postimg.cc/cJgTGRJm/R-436.gif