Originally Posted by
Lonely_Trader
Tatildeyken de olsa para kazanabilmek güzel.... ama arkadaşlar sizinle geçen ay kaçırdığım , hatta nasip olmayan bir olayı paylaşayım.... 150.000 adet ADESE , 120 bin adet ITTIFAK taşıyordum...... bunları tam 1 ay önce satmak zorunda kaldım.... Paranın sahibi parayı erken isteyince , hatta kendisine 2 ay daha beklememiz gerektiğini , büyük fırsat tepeceğimizi söylediğim halde..... Neyse paranın sahibi parayı isteyince geri yolladım.... ( kar ve zarar ortağı şeklinde parasını yönetiyordum) Nitekim 1.5 senedir ADESE de idim ve hareket öncesinde 2 tl lerden sattığım ADESE 1 ayda 9 tl ye zıpladı..... iki senette kaçırdığımız rakam 1 milyon 200 bin tl .... bunun yarısı bana gelecekti ve bunlada VESBE show yapardım :) ama yine nasip olmadı , yine .... 25 yılda bunun gibi neler yaşadım..... ALLAH hayırlısını versin........
VESBE de sonuna kadar bekleyeceğim..... Emeklilik buradan gelecek buna inanıyorum ..... ( bir de çok ucuzladığını düşünerek PETUN da pozisyon aldım , sizlede paylaşmak istedim , şu anda VESBE gibi bir başka uyuz senette o , ama oradada potansiyel olduğuna inanıyorum )
yatırım tavsiyesi değildir...