Cevap veremiyor, hatta geçiştiremiyor bile....Ne diyor şahsen anlayamıyorum, sorulara cevap vermiyor...
Printable View
Cevap veremiyor, hatta geçiştiremiyor bile....Ne diyor şahsen anlayamıyorum, sorulara cevap vermiyor...
İsmail Saymaz: Sedat Peker 2 olayı üstlendi. Ben Doğan grubu baskınını yaptım dedi. Bunu benden Ak Parti milletvekili rica etti dedi. İlk olaydaki milletvekili muhtemelen Metin Külünk. Bu vekil CHP'li olsa ertesi gün hakkında işlem yapılmaz mıydı? Neden Kulunk hakkında islem yapılmıyor ? Bu kişi hakkında islem yapilacak mi ?
Sedat Peker : Kanla ilgili söylemiş olduğum olayların hepsi söylendiği dönemde hükümetin lehinedir. Çünkü o zaman korku iklimi oluşturmak lazımdı.
Soylu : Sedat Peker’in korumasının olduğunu 2018 ortasında öğrendim . Benim dönemimde olsaydi kotuma vermezdim , öğrendikten sonra almak istedim ama istihbarat başkanım biraz sabretmemi istedi
Soylu : (Metin Kulunk hakkında soruşturma yapılacak mi sorusuna cevaben ) : Bu konuyla ilgili herhangi bir bilgim yok , bilgim olsa kaçmam söylerim .
Koruma konusuna ilginç girdi. Eskiden başlamış uygulama, ona bunu sağlayan polis emniyet müdürü ihraç oldu dedi, ama ısrarla kendisi niye koruma kararını uzattığı konusuna cevap vermedi, Saymaz da ısrar edemiyor, esası kaçırıyor.
Kaftancıoğlu'nun koruma kararını kaldırdım, küt DHKP tarafından tehdit edildi, danışıklı dövüş diyor. Pervin Buldan'a koruma verdim, sonra kaldıracaktım, İstihbarat Başkanlığı kaldırma takip ediyoruz dedi, kaldırmadım dedi. İyi de niye koruma verdi Pervin Buldan'a, cevap yok, soru yok..Pervin Buldan malum eşiyle ilgili tweet atmıştı, adı şimdi niye geçiyor anlamadım.
Durun bakalım, çakarlı araba falan diye bastırıyorlar...bunlar iddia dedi. Yaw nasıl iddia, VİP kapısından girip çakarlı arabayla miting yaptı...Bunlar hep iddia dedi geçti, koruma kararını niye uzattının cevabı yok...
Metin Külünk konusu...noldu yaw...
Durun tekrar 10 bin dolar sorusu, maaş alan siyasetçi...
Merdan biraz damardan girmiş gibi !!!