Hiçte peynir ekmek gibi satılmıyor sarı sayfada bakın aylardır satılıklar var.
Hiçte peynir ekmek gibi satılmıyor sarı sayfada bakın aylardır satılıklar var.
Malesef ev ve konuta yatirim araci gözüyle bakıldığı için ihtiyacı olmasa da alabildigince alıyor. Utanmadan sıkılmadan cebimde param yok acliktan olüyorum, batiyorum, yanıyorum da diyebiliyor. Bunlari silkesen dolar beton altin ne varsa uzerinden düşer.
Rusya fillandiyaya gaz akışını kesti.usuyen sarışınlar acaba nereye gitsek diyormuş [emoji39]
Zaten sadece elektrik ihtiyaclarinin %10'ununu aliyorlarmis Rusya'dan. Böyle bir beklentide olduklari icin de alimlari nisan ayinda düsürmüsler. Yeni atom reaktörleri su anda yari kapaside calisiyormus ve Rusya'dan aldiklari elektrigin yarisini karsiliyormus. Temmuz ayinda tam kapasiteye gectiklerinde tamamen karsilayacaklarmis.
FIN'in sorunu yok da, GER ne yapacak görecegiz yeterince gaz alamazlar sa.
https://www.themoscowtimes.com/2022/...aturday-a77678
Russia Says to Cut Electricity to Finland From Saturday
KKM yapabilen bankaların TL sıkışıklığı olacağını sanmıyorum.KKM yapma yetkisi olmayanlar ise mecbur faiz arttıracak.
Hatta şunu düşündüm, KKM yaptım banka bana %17 faizi veriyor. şu ortamda çok düşük hata komik bir faiz, ama biz dolar kaskosu olsun diye o düşük faize razı gelip parayı bankaya veriyoruz, o da düşük faizle aldığı bu parayı kimbilir kaç faizle satıyor.
Banka için müthiş bir kar var.
Aslında şöyle olmalıydı bankalar KKM faizinde de serbest bırakılmalıydı, asıl rekabet o zaman olurdu.Muhtemelen ticari kredi faizleri çok yükselmesin diye en çok %17'ye sabitledirler bunu.Kur coşarsa aradaki farkı herkes ödeyecek, daha çokta kkm yapmayanlar kkm yapanlara destek çıkacak.