Allah rahmet eylesin.Size ve tüm yakınlarınıza sabırlar diliyorum.
Printable View
Allah rahmet eylesin.Size ve tüm yakınlarınıza sabırlar diliyorum.
Ne denirki, ne denebilir , başınız sağolsun ne demek, kelimelerin anlamsız kaldığı anlar bunlar ............
........... Uğurlar olsun UĞUR.........
https://images6.alphacoders.com/683/...920-683913.jpg
Ne denir , nasıl teselli edebilirsiniz, söyleyecek söz de bulamadım. . Allah sabır verir inşallah sv.Mohikan, çok üzüldüm. Tanrım cennetine alacaktır. ..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum Sayın Mohikan.
evladınız ın ,mekanı cennetin en guzel yeri olacagına inanıyorum ,gun gelip herkez bu hayal ve oyun dunyasından bırgun gelicekki gozlerini actıgında Allahın vaad ettigi yerde bulusulacak ,zaman alemi goreceli .bızler bize bicilen gorevlerimizi ıyı veya kotu sekilde tamamlar ve yolculugumuza devam ederiz ,hersey yaratana aittir ,zor olan seyler gun gelir hem uzuldugumuz kısı veya seyler ıcın hem ailemiz ve kendimiz icin en guzel nimet halini alır ,ve sizi ve onları mutlak kurtulusa erdirir .hepimiz ıcın umarım karnelerimizi elimize verdiklerinde ,gulumseyenlerden olmak dilegıyle .basınız sagolsun ,mekanı cennet olsun size ve muhterem esinize sabırlar diliyoruz
Allah rahmet eylesin yeri cennet olsun inşallah sayın Mohikan.
nur içinde yatsın. geride kalanlara sabırlar diliyorum:(
Allah rahmet eylesin sayin mohikan gercekten cok uzuldum sizin gibi degerli bir insanin boyle birsey yasamasina cok uzuldum allah mekanini cennet eylesin
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.