Ülkenin iyice çivisi çıktı hocam, normal yani, anormal olan devlet yumruğu nu vurursa, oda zor
Adam adam bıçaklıyor, kast ediyor, öldürmek için, kayıt var,ülkede haber oluyor,adalet serbest bırakıyor,
Bişi ğeliyor emme ğören akıl tedbirini alır..
Printable View
Ekonomik savaşların Albayı Trump göreve gelince herkese koyacak.
Gümrük Vergisi, Vergi.
Avrupa,Türkiye,Çin vesaire vesaire.
Teknolojik gelişimlerin sınırına geldi dünya.
Artık herkes bir şey üretiyor.
Ama kimse satın alamıyor.Kişisel gelir artmıyor.
Otomobil fabrikaları Tofaş, Volkswagen ve Nissan pazar payları düşüyor.
Yavaş yavaş Toplu taşımaya geçen dünyada otomobil krizi ilk düşen domino taşı olacak gözüküyor.
Hurkuş abi bu teknolojik gelişmenin sinirini kim çizmiş. Sınıra geldiğimizi nerden biliyoruz. Teknolojinin bundan haberi var mı?
Bizim ülkede taraftarı olduğun partinin yaptığı herşeyi onaylamayan karşı fikirlilere öcü gözü ile bakılır...İmansızlığa kadar gider hatta işin sonu..
Takım tutuyor sanki amigolar....
Ki amigo bile başkandan avantasını alır o ayrı :) Bunlar da o da yok...
İstenir ki her yanlış politikayı koyun gibi onaylayalım..
Güdülmek istemiyorum güzel kardeşim...Anla artık...
Otlak orada sana bol şanslar...
Herşeyi gerçek sanıp , günün sonunda kıçımda yırtık donla havalimanı açılışını alkışlamak yerine aklıma yatmayan herşeyi eleştirmeyi onur sayarım..
bu fiyet adımlarını denüştürüp, viop tahtasının ayarını neden bozdunuz ? :vk:
eskiden bir kademedeki 5 lot'un destek veya direnç olduğunu çözebiliyordum
şimdi 1000 lot dayanmıyor.
bekletip bekletip, 2 dakikada 5000 puan çiziveriyor
Ons altın iyice zayıfladı...Gümüş tarafı da...
Bu sefer sert aşağı vermesi lazım grafiğe göre...
Gene uyduruk bir haberle alacaklar mı bakalım..
Ben çok olumlu görmüyorum..
Gümüşte 28 dolardan alıcıyım...Bakalım...
Çok teknolojik bir telefonun,arabanın yada elektronik cihazların artık bir ailenin ekonomik yaşamında getirisi yok.
Sınır bu.
Bir ailenin yaşamı için gıda,barınma,elektrik ve su gibi giderlerini ekonomik olarak karşılayabilmesi yeterli.
İnsanların kişisel geliri artmıyor.
Hikaye artık.
Elektronik cihazların gelişmesi.
Bir fotograf çekimi ve whatsup yeterli artık insanlara.
Demek istediğim bu sınırda.
Artık basit ve temel ihtiyaçlara göre yaşıyor insanlar.
Çok şükür durumum iyi işlerimizde yolunda sağlık haricinde beklentim yok yalnız dışarıya bakıyorum zor durumda olan insan çok , herkesin elinde cep telefonu hiç kimse sorgulamıyor olan bitenleri ,gençleri ayırıyorum artık onlar farklı bakıyor çünkü çoğu şuanki yaşam mücadelesini bu dünyaya nefes almak için gelindiğini düşünüyor , Cumhurbaşkanı geçen evlilik olayı azaldı , çocuk olayı çok düştü diyor erkeğe kız kıza erkek beğendiremiyoruz diyor.Demesi gereken aslında ekonomik şartlar bu devirde evlenmek ve evini geçindirmek birde çocuk bakımı düzgün bir gelir bir eve girmiyorsa zor.
Bu işin partisi yok yapamayan gitsin kim olursa olsun iktidar muhalefet insanların gençleri geleceği için oturup plan kuramıyorsa bunu siyaset yapanlar kendilerine sormaları halkta kendine sormalı ama bakıyorsun bizim ülkemizde olay farklı 2 kişi tartışıyor bak gördün mü emevi caminde cuma namazı kıldık diyor:)Allah kabul etsin tamamda bize maliyeti söylenen 200 milyar dolar bir sürü yoksul insan bu taraf geldi , insanların evleri yıkıldı, çoluk çocuk katledildi vs vs ,benimde ülkemin gençlerinin yarınlarımın parası gitti bu süreçte olaya öyle bakmak yerinde Algı yaratılıp başka yerden bakması sağlanıyor sonra aynı yerde saymaya devam bakarsan siyasetçiye hep uçuyoruz.