Printable View
Alıntı: Originally Posted by kwon3 Varmı resmi açıklama ...burada yazıldıktan sonra dustu hisse...dikkat ettiniz mi...operasyon içinde operasyon .... Buraya yazmakla alakası yok sır değil ki sonuçta bu o kadar kurula katılan adam var..
Alıntı: Originally Posted by kwon3 Varmı resmi açıklama ...burada yazıldıktan sonra dustu hisse...dikkat ettiniz mi...operasyon içinde operasyon .... sizin gibi yatırımcılara bilgi verende kabahat yazıklar olsun laf diye yazıyorsun herhalde bugun yayınlanınca görürsun
Alıntı: Originally Posted by cinali sizin gibi yatırımcılara bilgi verende kabahat yazıklar olsun laf diye yazıyorsun herhalde bugun yayınlanınca görürsun Ben kendi adima tesekkur ederim kimse bilgi vermek zorunda degil.ben temettuyle degil yaptigi hareketle ilgileniyorum emeginize saglik
Alıntı: Originally Posted by cinali sizin gibi yatırımcılara bilgi verende kabahat yazıklar olsun laf diye yazıyorsun herhalde bugun yayınlanınca görürsun Haklisiniz çok aydınlatıcı oldu.... teşekkürler... temettü için alanlar dusunsun....
Temettu ertelendiyse bence kokunden sattilar sirketi oyuna gelmeyin;)
Of 60 kisi okuyor cok kotu
Alıntı: Originally Posted by borsavizyon Temettu ertelendiyse bence kokunden sattilar sirketi oyuna gelmeyin;) bende öyle düşündüm
Alıntı: Originally Posted by cinali sizin gibi yatırımcılara bilgi verende kabahat yazıklar olsun laf diye yazıyorsun herhalde bugun yayınlanınca görürsun bende teşekkür ederim emeğinize ve zamanınıza sağlık..