-
2 yıl oldu
Borsa sabır ve inanma işi
Ben inanırım hisseye bir başkası inanmaz
Hep 2019 a benzetiyorum ya (Umut işte)
İhaleler
Yabancı hesaplar ( The miri gibi)
Grafik
Fırum indikatörü
Aşırı korku ve umutsuzluk hiçbir işaretin olmaması
Ve son olarak sayın Eagle24 yazınca baktım
2019 şubat gibi Yatırm fonları önce 300 bin ile başlamış ve 800 bin lot satmış
Elinde olanların 2018 eylülden 2019 nisan a kadar okumalarını tavsiye ederim forumu
Fiyat hareketinin de 1 yıl içinde benzer hareket yapıp yapmayacığını görmek için günlük fiyat hareketlerine bakmadan sabırla bekliyorum ve inşallah bekleyeceğim
Herkezin aklı fikri var Kimse kimsenin fikriyle hareket etmesin ve
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
-
-
Eagle ve thunderbolt arka arkaya yazmaya başladıysa bu hissenin daha da düşeceğine inaniyorum... Hisse için uzun zaman güven pompalayip grafikler paylaştılar ama geldiği nokta ortada... Şimdi daha ılıman konuşuyorlar ama bu geçmişi değiştirmiyor çünkü uyandık... Bence bu onların işi ve buna saygı duyuyorum...
Kişisel görüşümdur beni bağlar...
-
Şu kağıdı aldığım güne lanet olsun . 1 yılı çok oldu geçtik zarar zarar zarar. Allah'ım sabır ver
-
Seni ters indikatör olarak görüyorum
Banvit
https://i.hizliresim.com/pqqs2dk.png
Bu işaretli yerde ve öncesinde benzer yorumlar
Orda da keko yu suçlamışsın senin yüzünden aldım gibilerinden
Kendi kararını kendin ver
Başkasına yönlendirme yapıyorsun demişsin orada ama orada ve burada sen kralını yapıyorsun
Umudum daha da artıyor benzerliği görünce
-
İşaretli yer
Orası be ondan önceki bir kaç ay
Sonrası görünüyor 1 yıl içinde ne olduğu
https://i.hizliresim.com/j58wuzl.png
Kesinlikl
-
Banvit kaç sene bekletti, ne kadar zarar ettirdi, ne kadar can yaktı da bu hareketi yaptı.
Milleti bezdirdi elindeki mali topladilar sonra hareket ettirdiler. Ben hisse performansına göre konuşurum o dönemki performansı oydu. Şimdi de bu hissenin durumu ortada ..
Bu hissede sen ve eagle ne zaman güven pompalama operasyonu yapsanız hisse çakılıyor.
Şekil A yine ugradiniz yine hisse duman oldu... Siz geldiyseniz hisse düşer dedim aynen de öyle oldu. Bu kadar denk gelemez, maske düştü kel göründü kusura bakmayın... 1 senedir hissenin ağzına edilmiş insanların parası hem hisse fiyatı hem enflasyon ile birlikte %70-80 erimiş burada operasyon çekiyorsunuz. Elinizdekileri çıkarken milleti ürkutmeme derdinde siniz çünkü daha da assagiya götürüp orada insanları tüketip toplayacaksınız. Belki de en başından beri dediğimiz bedelli olayına hazırlık devam ediyor....
Bu adamlar bu hissedeyse uzak durun başka birşey demiyorum...
Sadece 5 sayfa geri gidip okumaya başlayın zaten anlarsınız...
-
Methettiğin 2017 de zirvedeki ttrak kac yıl bekletti de bu hareketinyaptı derim ben de
Kendi ağzınla söylüyorsun bezdirdiler diye
Bunda da bezdirme var
Banvitte bezdirmeyi anladın niye gelmeyin dedin
İnancın varsa sana hakkımı helal etmiyorum
İnancın yoksa boşver o zaman