Tesekkür ler
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Tesekkür ler
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vertu ederi; 1.96 ya kim indirdi ise onun planında,ümit etmek doğal, tabiki temel çok şey ifade eder, teknikte görünür kılar fakat sac ayağının diğer bir bacağı var kiii oda spekülasyon işte bunun faktörü belli değil.Dikkatli olmak lazım.🙂
sn. mobiussoros nerelerdesiniz ??
bir yorum alalim sizden , olmazmi ??
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
2,60- 3,26- sonrada 4,2 var tabiki bunlar teknik olarak belirlenen fiyatlardır. Ne olacağı bilinmez. Belki 1 TL olur belki 5 TL. Allah bilir.. Ytd.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,50 ler güzel fiyatlar
bistte işlem gören en yakın yazılım şirketi zaten 50 milyondan işlem görüyor , hatta hasılat olarak smartiksin 3 te 1 filan... halka arzdan sonra hasılatı arttırma hızı böyle giderse daha iyi olur tabi ki ben şahsen bu şirketlerin satılacağı satış haberlerinin hep gündemde olacağı düşüncesindeyim...
bunlar benim düşüncem
kesinlikle y.t.d
Merhaba sn. hayek vertuda temelden başlamalıyım.2016 9 aylık bilançoda 17.636.000TL kar var iken senet o bilanço karı ile 5 den 4,50 ye ve son 4,30 dan(darbede oldu fakat bu darbe sonrası toparlamadan !!!)2,36 1 eylül 2016 A1 kapitalin tabana kadar mal vermesi ile taban oldu.Sonrasında ise 2016 12 aylık 22.623.000TL kar açıklamış olmasına rağmen 08.02.2017 tarihinde maksimum 3,38TL En yüksek gördü!!!Yani o kar rakamları ile daha yukarı çıkamadı çünkü(bence nedeni!!! ):5,50 aşağı gelişte 500.000 lot mal piyasaya vermişlerdi.Yerine koymadılar.Hatta darbe günü olan cuma ya 4,50-4,30 fiyatlarından marbaşdan idi sanırım 100000LOT mal vererek cuma(darbe gecesine girdiler)gününü kapadılar.08.02,2017 3,38 gördükten sonra malumunuz dolaşımdaki senetlerden yüklü satışları gelmeye başladı.(anelt de kaybettikleri paranında sıkıntısı ile olsa gerek)Piyasaya son 2,68-2,50 gördüğü günkü satışları dahil 1 500 000 Lot mal gitti!!! şİMDİ GELELİM HALKA ARZIN NİMETLERİNE!!!Rakamlarınıza göre herşey yolunda gittiği ve başarılı bir arz olduğu taktirde sanırım 12000000TL ile 14000000TL gibi bir gelir oluşacak(sizin verdiğiniz rakamlara göre)fona para ayırmadan bu rakamı 2018 de kar yazsın diyelim hadi 20000000TL olsun karı!(Hadi 30000000TL olsun :) ) 2016 sonu 22623000TL karı varken senedi 4,50 den aşağı bastılar.Teknik olarak iseeeee yukarıda belirttiğim piyasaya giden hadi en az 500 000LOT malı almadan 3 üstü ilk etapta zor derim ben!Ha satışlar gelir bunlar malı sattıklarının düşüğüne yerine koyarla inanın bilanço zararda olsa bu tip senetleri uçururlar!!!Bugün hala ben en üstten pasiften satışım gidip alt kademeyede ben verince 4 kademe alttan hala malımı yerine koymaya izin veriyorsa tahta yapıcı dikkatttt!!!Hala aşağı döktürmeye zorluyor demektir!Teknik olarak kısa vade 60 dakikalık da 2,20 üssel ortalama üzerine günlük olarak ise 21 günlük hareketli ortalama olan 2,30 ve üzeri kapanış ypabilmeliki kısa vade yükselişe başladık diyebilelim.Bakınız ama teknik olarak senedin 5,10 en ükseğinden aşağı düşen trendini yukarı kırabilmesi için son düşen trend DİRENCİ : 3,22 seviyesi üzerine atmalı.!!!O verdikleri malları bu seviye altında lamadıkları sürece ben bu seviyenin kolay geçilebileceğini düşünmüyorum bu benim kanaatimdir.Yatırım tavsiyesi falan değildir.Saygılar.
Ytd.Değildir.
tsk ederiz sn.mobiussoros cok guzel ve faydali oldu😊 elleriniz dert gormesin.
benim beklentim tamamen arz odakli..
smartiks asagi yukari belli burdan 20 milyon bir portfoy olusacak ve tahminim 6 milyonu nakit alacaklar. bu zaten sirkete verdikleri para 13-14 net artida olacaklar.
kafeinde ise bence 25 milyon portfoy yaratip 6-7 milyonu alip verdikerini yani 18-19 net artida olacaklar.
bence bu 2 sirket halka arz sonrasi ciddi prim potansiyeli tasiyor ordan da + biseyler olacaktir.
sirketin su anda 110 milyona islem gordugu dusunuldudunde bu 2 sirket zaten brut 45 oluyor. arz sonrasi prim olusursa bu haric.
ilginc bir donem olacak. ilk halka arz smartiks aralik icinde bitmesi hedeflendigine gore fiyatta 3.66 gibi duruyor. ben aralik ayinda hissede pozitif yonde hareket bekliyorum. zaten cok uzun surmez pesinden de kafein var.
bakalim gorelim
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!