Abi mesele şu: varlıkların fiyatını ezerek çıkmak çözüm değil. Onlarda biliyor Bu şekilde çıkış yapılmayacağını ama, amaçları çıkmak değil. Varlıkların ederini düşürmek ve düşük fiattan varlıklara sahip olmak
Printable View
*ak parti'li ünal: (kabine değişikliği) cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir-ntv
(23/03/2021 - 11:15:29)
*ak parti'li ünal: Cumhurbaşkanının anlaşmaları sona erdirme yetkisi vardır-ntv
(23/03/2021 - 11:18:02)
Bana kalsa şu anda GARAN a sosyal medya üzerinden baskı yapılmalı. Bu seneki karının cüzi bir kısmını alım yönlü kullansa bu baskı kalkar. Çünkü endeks üzerinde GARAN baskısı müthiş ağır. Diğer tahtalar kalkmaya istekli görünüyor. Eğer bu yöntemi denemiyorlarsa da ileride kurulacak idam sehpasında ilk asılacak ilk alınacak kelle onların ki olur.
Evet kesinlikle katılıyorum saldırıyorlar aslında meseleleri çıkmak da değil kimin patron olduğunu göstermek ancak ama 20 yıl ülke yoneteceksin ve bunları tanımadan savaşa kalkacaksın hatta yanına bir sürü R.O.K. gibi ramazanda Ukrayna'da biraları deviren çakma İslamcılar la yalilarda (bu arada herkes ne zaman nerede olursa içmekte serbest bence sorun bunu sanki İslamcı imiş gibi görünüp te yapanlarda ) yaşayan tezgah kuran tiplerle gazaya kalkisacaksin , zerre sevmesemde adam lari içeri atıp 4 yıl içeride mahkum edilmeden tutacaksın sonra hukuk reformu yapacaksın , kendi getirdigin kimsenin dayatmadigi MB başkanını gazete ve aile baskısı ile gece yarısı degistireceksin , dovemeyecegin adamlara sokakta küfretmek gibi sen nazisin sen faşist sin deyip sonra dönüp tarihi geçmişten bahsedip ab hedefimizdir devam edelim diyeceksin bu bize çok çok ağır bedelllere patlar .Bu ülkede insanların servetleri önemli ölçüde gayrimenkuldedir iş insanları hariç borsada paraları varliklarinin azidir genel olarak bu badire atlatılır ama ders alındığı ve alınacağı görünmüyor .
Tweet terde hükümet destekçisi arkadaşlar bile isyan etmiş bu ne beceriksizlik diye.
Bence o yalı ve aile içine sızmış tiplerle yol yuruyerek bir hedefe gidilmez daha önceki patronlarını satıp buraya geçen ve akıl veren uşaklar iş zora gelince soluğu san Martin Cayman adalarında alırlar bu platformlarda bence Hakki söylemek , Allah rızası için gereklidir dost acı söyler bu ülke hepimizin benim başka bir ülkede ne malim ne param var herkesin uyarı görevini yapmasını beklerim körü körüne sadakat ve aşk değil zira çok zamandır yanlış adamlar kulağa fısıldayarak işleri daha da kotulestiriyorlar .
Saygılarımla
katılıyorum..
Ama ev yanıyor ... Tutup ta el dokuması halılarım deyip ağlaşmanın zamanı değil. Elbirliğiyle herkes bir kova su taşımalı sevgili abim.
karınca misali. Yola çıkan karıncaya sormuşlar.....
...
...
En azından bu uğurda yara aldım. şehit düştüm dersin.. benim anlatmak istediğim bu..
TEPTİ GALİBA:he:
Selim hocam bizde su taşımayalım demiyoruz, hoş bende taşınacak su kalmadı o ayrı konu, ama itfaiye erleri oturmuş pişpirik oynuyor öbürü mangal yakmış antrikot pişiriyor, öbürü hortumu evine çevirmiş çiçek suluyor, yanan evde zarar gören sadece biziz geri kalanın keyfi pek bozulmuş görünmüyor, neyse büyüklerin dediği gibi yakın olduğumuz dostlarla siyaset yaparsak biz kavga ederiz ama siyasiler kolkola yürümeye devam ederler, olan bizim paracıklara oldu inşallah bir şekilde toparlar diye köşeme çekilip umut etmeye devam edeyim.