Bir de ülkede yaşıyor muyuz demişsin ya. Evet yaşamıyoruz . Ben de sana soruyorum yok elindeki görüntüyü savcıya vereceğim falan demişsin ya. Ülkede savcı- hukuk var mı? Sizin davranışınız gelişmiş bir ülkede örnek davranıştır ama oralarda da böyle bir şey kimse yapmaz belgesini iptal ederler. O yüzden Türkiye gibi bir ülkede okyanusta kum tanesi bile değilsen dertsiz başını derde sokma derim. Türkiye'de oluşan sisteme kimsenin gücü yetmez. 35 yıllık inşaat mühendisi olarak yazıyorum. Sen şimdi sözüm ona demir kısmını hallettin o da şüpheli ya. Peki betonu da kontrol etseydin oldu olacak. Betonarme de demir tek başına hiç bir şey ifade etmez. Proje hesap değerlerine uygun beton dökmezsen demir tek başına bir şey ifade etmez. Tavsiyem belli ki emekli pozisyonunda bir insansınız canınız sıkılıyor. Türkiye'de doğuştan şantiye şefliği çok yaygındır. Bir yerde bir iş makinası çalışmaya görsün hepsi toplanır oraya. Anlar anlamaz toplanır ve yorum yapar. Ben meslek hayatım boyunca çok şahit oldum. Boş işler bunlar . Hele bunları şikayet anlamında bir yere taşımak dertsiz başa dert almaktır. O belediyenin elemanları bile o çarkın elemanlarıdır siz bilmezsiniz. Tekrar uyarmak gereği duydum. İleride nahoş bir durumla karşılaşırsanız aklınıza ben gelirim. Ülke maalesef böyle rezil bir ülke...