1 milyar dolar borç var kolay kolay kurtulamaz
Printable View
Kraldan çok kralcı olma durumu var önüne gelene soruşturma açılıyor. Zorlu holding CEO'suna da soruşturma açılmış sebep şeker ve kurban bayramı mesajı böyle böyle kimse nefes alamaz
Teyzemize uğradım haftasonu 3156.2 miş tam harcama rakamına baktım uygulamayı tekrar anlattım geri gelen banka puanları hariç 2895.4 olmuş 250 değil 260 lira imiş o konuda abartmışım biraz kabul ediyorum indirim geçmeyen ama başka üründe almış 50 de oradan bir zarar etmiş . Yoksa 210 lira verecekmiş tüm alışverişe
Derdin varken kimsenin yardımı olmuyorsa, kimseye de yardım etmeyeceksin , benim temel prensibim... Burda saat 18:10 da elektrikler gitti , daha gelmedi bu arada. Ramazanınız hayırlı uğurlu olsun dediler
Sn Ayasofya muz dediniz de;
Harika ithal muzun kilosu 160 TL olmus.
1250 gram 199 TL tuttu.
Ne kadar az insanla günlük hayatta muhattap olunuyorsa o kadar iyi. Dün yasli bir amca da şok markette cıklaya cıklaya bana dert yanmaya yanasiyordu , bakmadım dahi . Muhattap olsam başlar dış gucler , şunlar bunlar ...
Forumda yazıyı paylaştıktan sonra bir süre yazıda değişiklik veya silme kısmı aktif,bir süre sonra ise bu kısım aktif değil.Daha sonra bu işlemi nasıl yapacağız ben göremedim.Bu konuda bilen bir arkadaş bilgi verebilir mi?