http://flashresim.com/upload/MTVkMDNhMjg3NjQ5NTc.png
Printable View
Bu kadar düşer mi ya. Dün niye çıktın ya bu kadar düşeceksen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satis en az 1.50 civari olacak bence. Hele yabanci alirsa cok daha iyi olur. Dolar bazinda bedava sirket onlar icin zaten.
FENERBAHÇE
Zaten defter degeri 1.05 en kötü ordan satılır daha alt fiyat bence peskes cekmek olur ki buda mahkeme yolunu acar...
He he hayalperestler gene burda düdüklediler beyler işte en başta beni kızıyorum nasıl atladım diye ama basiret bağlanıyor işte
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine hatalı bir adım daha. Enerji yatırımıyla güya yumurtaları farklı sepetlere koyacaklardı. Yumurtaların hepsi kırıldı. Bütün değerlerin içine ettiler.
Betonu halka arz et. Enerjiyi halka arz et. Betonun yüzde 40ını. Buradan 60 milyon tl gelir. Enerjinin yüzde 50sini ve ek satışla yüzde 62.5ini. 80 milyon dolardan 50 milyon dolar. Bunun 24.5u sonenin kasasına. Bir yıllık banka borcunu öde kurtul. Geri kalan 25.5un bir kısmı halka arz masrafalarına kalan kısmı enerjinin ve batıçimin borclarına. Ve limanın da yüzde 25i. Buradan da 40 milyon dolar. Bir kısmı batısokenin ikinci yıl kredilerinin kapatılmasına ve kalanıyla İsmail tarmanın yüzde 8 kudurluk payının alınmasına. Sonra da batıçimde geri alım. Tek lot bırakmayacak şekilde. Mümkün değil di mi?
Öyle mümkün ki. Sadece siz mümkün olmadığını düşünürsünüz. Mümkün olması için çok basit bir yol. Yüzde 30 geri alım garantisi. TL bazında. Tüm bankalardan daha fazla. Ayrıca katılan için stopaj vs derdi de yok. Yeter ki bir yıl elinde tutsun. Kynin elde tutma suresi 10 gün civarı. Hiçbiri tutmaz. Zaten borsada enerji ve betonun yüzde 30un üstünde performansı için elinizden geleni yapmanız gerekir. Kilit nokta bu. Siz ise bolca pire için yorganı peşkeş çekiyorsunuz. Yeni bir hata.
İşin matematiğini tekrarlayayım.
Beton yüzde 40. Eder 10 milyon dolar.
Enerji yüzde 62.5. Eder 50 milyon dolar.
Liman yüzde 25. Eder 40 milyon dolar.
100 milyon dolar gelir.
Batısokenin 1 yıllık bankalara yükümlülüğü 25 milyon dolar. Kaldı 75.
Enerjinin borcu. Kaldı 65.
İsmail Yarman ve borsadan soke hissesi alınması. Kabaca yüzde 10. Eder 15 milyon dolar. Kaldı 50. Bununla da sonenin ikinci yılını kurtarırsınız. Sonenin yükümlülüğü dışında batıçimin borcuna bakmadım. O kadar nefret ettirdiniz ki. Neyse siz yine bildiğiniz yoldan gidin. Ara ara bakın don lastiği kopmuş mu. Çok eskittiniz çünkü