3 gunluk pasta taratin bakalim kim ne vermis.
Marbas tradei ve denizin 7.30lardan verdigi 140 bin lotu karsiligi is yatirimda.
Insanlar ucuza gitti diyor ama ben bu dusuk halka aciklikla uzaya cikacagini dusunuyorum.
Maliyet 6.8 herkese bol sanslar
Printable View
3 gunluk pasta taratin bakalim kim ne vermis.
Marbas tradei ve denizin 7.30lardan verdigi 140 bin lotu karsiligi is yatirimda.
Insanlar ucuza gitti diyor ama ben bu dusuk halka aciklikla uzaya cikacagini dusunuyorum.
Maliyet 6.8 herkese bol sanslar
Bu banka el değiştirdi hiç düşündünüz mü çağrı fiyati olacakmi diye yada nasıl olacak diye isterse 2 TL ye satilsin
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK tebliği açık ve net neye göre çağrı yapacakları.paylarin satışının kamuya açıklandığı tarihten önceki altı aylık hisse fiyat ortalaması.
arkadaşlar o kadar teknik ve dürüst yorum yapıyorsunuzki acaba ben bist de işlem yapmıyormuyum diye şaşırıyorum. şimdi olması gereken ne şirketin belli bir bilançosu vardır karı vardır "ve bu çizgide hareket eder" ve bizde bunu daha önceden tahmin eder o hisseler zamanı gelince borsaya kota edilen kısma yansır bizde satar kar ederiz. değilmi? Ohhhh ne güzel ya.. nerdeymiş bu borsa? deyip durmuyormuyuz bu kadar büyük sermayeli bir bankanın halka açıklığı ne kadar az, onun için şu olmaz bu olmaz.. ee niye öyle oluyor? hani belli bir kuralı var borsada kazanmanın niye bunlar dert oluyor ve tahmmin ettiğimiz gibi gitmiyor?
ve edaha paradoxal bir söylemimiz daha var; işte şu anki fiyat şu, satılıncada bu "olmalı" yok yav.. :) burda çağrı satışı varmı? veya alımı? kardeşim hisse borsaddanmı çıkıyor yoksa satılıyormu? kaldıki petrol ofisi gibi kağıtların borsaya kota miktarı az diye bu kota miktarı nın çağrı yoluyla alınması ve borsadan çıkarılşması. 6 ay çağırıyor. topluyor topluyor. ee süre sona eriyor. yav bbiz< karar veremedik borsadan çıkmaktan vazgeçtik yav . :) yani bunların olduğu bir bist ten bahsediyoruz. öyle olmasa olması gerektiği gibi olsa ben şimdiye çoktan borsadan çıkardım. çünkü alacağımı alır reel hayattaki işlerime bakardım. böyle bankada veya yatırım kurumunda param %80 çoğalır ama bir kere bile reel olarak o parayı elime alıp işime bakamamamın ızdırabını yıllarca çekmezdim. YTD.
Bu cevabı banami yazdniz tam anlamadım.Sirket hissesi yüzde 50 oranında el değişirse çağrı yapmak zorundadır.
Düşen bir hisse yüksekten aşağı düşen keskin bir bıçak gibidir,tutmaya çalışırsan elini keser,bıçağın yere düşüp saplanmasını beklemek gerek ,Deniz hissesi 8,87 TL'den 6,06 TL %27,68 düştü ve dip yapmadı faizler %3 yükseldi bu da BİST 100 3000 puan geri çeker tabi büyükler biz bunu fiyatladık derlerse tam tersi 3000 puan artı yapar.Deniz 6,06 TL dip yapmasını bekle.
deniz bankin satisi dolayisi ile deniz banka para girisi endeksi 103.000.00 seviyelerine , bakalim ne kadar saglikli bir yukselis
Bu kadar spek bir kağıt olunmaz. Tam ben sattım 6.21 den 3 saniye sonra 6.58. Belanızı
arkadaşlar denizbank için olay 7,30 dur.idda ediyorum kaşla göz arasında bu seviye kırılacak.ama bunun için önce hissenin bi kendine gelmesi gerek.bu da 3-5 gün içinde gerçekleşir.7,30 bir anda kırıldıgında herkes ne demek istediğimi daha iyi kavrayacak..
31.05.2018 e kadar 7,30 kırılacaktır.sonra kaldıgımız yerden belki biraz gecikmeli devam edeceğiz.
beni twitterdan takip edinz..https://twitter.com/hayat_hikaye16
Şuan ki piyasada en baba trend, teknik, grafik profesörü dahil şuraya gidecek buraya gidecek die insanları kandırmaya kalkmasın...
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben szi ne diye kandırayım..siz zaten yuksek fiyatlardan maliyetlenerek kendinizi kandırmıssınız..bekleyelim görelim.delimiyim dahimiyim
6 aylık fiyat ortalamasını nereden öğrenebiliriz arkadaşlar.çağrı yapması gerektiğine göre.
Keşke biri çıkıp da doğru dürüst bir analiz yapsa şurada.
takaslara bakarsan daha neyi bekliyorsun diyor. yarını olmayan hayırsız aşka ayrılık nikahı kıyalım gitsin diyor :) YTD
Arkadaş selam bu sayfada ilk yazıyorum. Yazılarınızı takip ediyorum,. Bu son yazdığınızı biraz açarmısınız? Fiyatlamadı derken. Ayın 31 de satış sözleşmesi imzalanacak diye biliyorum.
O tarihten sonra ne yönde fiyatlayacak. gitti zaten gideceği kadar. Bildiğiniz bir şey varsa aydınlatın lütfen.
valla acı acı yazıyorum hepde dediğim oluyor hala burdayım. bana kendi adıma ahmaklıktan başka birşey yapmıyormuşum gibi geliyor. bir takım takip ettiklerimiz var tabi boşa sallamıyoruz. takaslar malesef no no olumsuz diyor. ve bu her geçen gün artıyor. bu günkü çıkış iş in çıkışı idi bence. yani 6.58 e kadar. ve kağıdın en önemli pastası olan iş yatırım erimek üzere daha vahimi bu gün aynı şekilde deniz de mal çıktı biraz. ee bunlar neyle operasyon yapacaklarki her ne olursa olsun? yoksa 1.7 milyon lota sahip ky cımı operasyon yapacak? olmayacak duaya amin demek bu benim kendi şahsıma. bir mucize bekleme ahmaklığı gibi bir şey. YTD.
Çağrı ya çok bel baglanmamalı. Kipa, hurgz, dgzte, arena, 2007 de turkcell, vs vs vs çok mağdur olan ky var. Çok dikkatli olunmalı. Başımızda böyle bir spk varken herşeye hazırlıklı olun.
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasalar kötü seçimlerden sonrada pek iyi olmayacak sıkıntı!
6.05 ide kırdı dibe yüzde 3o kaldi.
Bizim giremedimiz hisseler dohol vb satış haberi geldimii tavan tavan giderken su bizdeki kör talihe bak.9 beklerken 5 göründü..hay sizin satacaniz fiyata ben..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Syn dzyo18 31.05.2018 e kadar 7,30 a gelmesini bekliyoruz bakalım....
ulan kelin ilacı olsa kendi başına sürer.atıp tutuyolar buraya gidecek şuraya gidicek.çok biliyosunuz aq.7.5 milyar konuşulurken 3.5 a gitdi.bunu niye kimse konuşmuyor.satış günü %71 satmış deniz yatırım,operesyona mal çakmaya bak.altı üstü b grubu hisse.trade edebilirsen ne ala.başka türlü bişey olmaz,
borsada en büyük aptallık para kazanamamak kazandığını realize edememek değil elinde olan hisseden mucizeler beklemektir.
Hergün düzenli düşüyor... sonu vahim gibi...
Borsanın %3 yükseldiği bir günde tepki vermiyorsa bir banka kağıdı söylenecek çokta bişi kalmamış... Yanlız eski abilerin bir borsa öğüt û (yükselemeyen kağıt düşer) izleyip görelim 31 Mayıs son 3 gün
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz 5,90 TL % 0,68.Hırsıza ne yapıyorsun demişler. Söz çalıyorum demiş.Sesi çıkmıyor demişler .Yarın çıkar demiş.:kmk:
endex listesi değilki endexe tepki versin.öyle olsa herhangi bir kurum hedef fiyat verirdi.sonuçda halka arz oranı sadece 0.15.bu tarz kağıtlar tamamen spek.ne inişine,ne çıkışına anlam verilebilir.şuan için denizde beklenti bitdi,satışda tamamlandı.artık ya iyi bir bilanço,yada katarlılar tarafından gelecek olumlu bir haber kağıdı götürür.fiyat olarak alınabilir seviyede bence.çünkü sektör ortalaması faiz kazanç oranı ortalaması,ne altında nede üstünde.defter değeri de fiyatının altında sayılır.rakamlar yalan söylemez.bol kazaçlar
5 milyon lotluk kağıtta mantık diye birşey olurmu? üstelik bu sermayenin %0,15 ine denk geliyorsa. bence bu kağıt iş yapmaz. yani trend oluşturmaz. ancak spesifik durumlarla yavaş yavaş üstüne koyarsa trend yapmış gibi kazanılabilir. 8.87 lerde bile adamlar 10 dk da işi bitiriyor. işlem yapmaya kalksan o kısa sürede aldığın yere gelir :) YTD
DENİZ 5,80 TL % -2,19 .Düşen bir hisseyi niçin alırlar hala anlamış değilim. Peki bu DENİZ'in ortasında ne var?Ne şiş yansın, ne kebap öyle değil mi? İSKİ 'den suyunuzu mu kapattırdılar?:kahkah::kahkah::kahkah:Ak mı kara mı önüne düşünce görürsün.Şaraptan bozma sirke keskin olur la:kahkah::kahkah::kahkah:Arnavut'a sormuşlar Cehenneme gider misin? diye?seviyorum orhan abi camlardan bili baktırmıyorlar demiş ...:kahkah::kahkah::kahkah: