yarın alan net tarafında 1 is yatırım 2 gedık 3 vakıf yatırımı gormek dılegıyle iyi aksamlar
Printable View
yarın alan net tarafında 1 is yatırım 2 gedık 3 vakıf yatırımı gormek dılegıyle iyi aksamlar
Adam satış kademelerine kaptıracak korkusuna birşey yazmamış,malımıza sahip çıkmakta yarAr var ytd.
Sayın Zıpzıp 10 kademe kaldıran sizmisiniz?
Ek 18048
Oyak Almış
hıc umdugumuz gıbı olmuyo ıs yatırım bugun de eksı bi dedıklerımın hıcbır yok vakıf gırmıs oda dorduncu is yatırım olmadan gıtmıyo o da satıcılı artık ne zaman olur belkı bu hafta olur dıyelım inşallah alıcılı satıcılı olmaz
Söylemiştim demek istemiyorum ama göstergeler şişmesine rağmen bunun fiyata yansımasını göremiyorduk. O durumda çoktan 12.50 kırılması gerekmiyordu. Hem de coşkulu bir şekilde. Ne 12.50 garezi var SPEKin inanın anlamıyorum.
Nispet yapar gibi dün bir önceki günün kapanışının bir kademe üstünden kapatmış. Buraları da okumuyordur herhalde. Hep bi Ali Cengiz oyunu. Yalnız bu sefer ilk defa düşük hacimle oyun kuruyor.
Göstergeleri mi soğutuyor yoksa umutları başka bir bahara mı taşıyor henüz anlamlandıramadım. 11-12 Nisan kapanışları bu anlamda önem taşıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
dencm cılar bı totem mı yapsak 40 kere soylyınce olur derler ya
dencm tavan tavan tavan spek bıze tavan cektırseneneeee olur mu acep
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Teşekkürler sayın Cüneyt bey Denizli camı seçtiğiniz için belki birileri farkına varır nekadar ucuz kaldığını
SM-T230 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Hareket başlıyor mu yoksa,ytd.
Sayın Zıpzıp Ağa verdi aşağı
[emoji4]
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de grafik atamiyorum demekki sorun genelde imiş iyi sevindim buna
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
112 356 zarar acıklamıs
kara gecemmemıs yıne anlasılan
Spk neden incelemiyor bu şirketi usulsuz işlemler var paşabahçe ile arasında güya paşabahçe hisseleri ni satmış ama ortada nakit bir parası görünmüyor bedava mı verdi paşabahçe hisselerini şişe cam gurubuna bu şirket bilerek zarar ettiriliyor Paşabahce gurubu tarafından çünkü diğer camlar karda iken bu niye zararda hep
Bunu göremeyen yetkili kişilerin herhalde gözleri kör
Gelecek ilk bilanço iyi karla başlayıp devamı gelirse bu kağıt bu düşük sermaye ile bu fiatlar çok komik olacak.Yeterki yönetim bilanço ile oynamasın.
ytd.
Yıllardır aynı hayaller kuruluyor..
Gedik yılbaşından buyana topladığı 250 bin lotu ne yapacak acaba yoksa içeriden habermi aldı.300 kişi eleman almışlardı.Bilanço süprizimi olacak acaba.
ytd.
Alan satan kim gören varmı kademeler nasıl.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bıkmadınız dimi keriz silkelemekten, satamadığın malı yükselt, yükselttiğin yerden verebildiğin kadar ver, sonra düşür tekrar geri topla. Gözünüze dizinize dursun, adam gibi iş yapmıyorsunuz. İşiniz gücünüz katakulli. Yazıklar olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gidecek hisse alım fırsatı verir mi?
Ağa kimse sana buralardan mal vermez.
Çıkar 14 e malın yarısını veteyim[emoji16]
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik son 4 ayda 300 bin aldı..
Bence çok güzel bilanço ile ralli yaptıracaklar.
Sayın Keremc Tahta sahibi iş yatırımda değil mi?Gedikte Alım yapan da Diğerleride Tahta sahibi sanırım.Yanlız 2 gün önce Gedik aktiften 10 kademe 10 kademe kaldırıyordu.Kendi malını mı alıyor yoksa Gedik başka biri mi?Gerçi ben takasla pek ilgilenmem.
Pasta gören paylaşım yapabilir mi?
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağa yeter artık kır zincirleri
11,50 de 11542 lot satış var.Lottan ziyade meydan okuma gibi alan varsa buyursun der gibi
Ağa seninle benden başka kimse kalmadı sende yanlızlığı seviyorsun bende!!!!!!!!
Daha neyi bekliyorsun?
Şişe camın denizli camı satacağı söylentisi konuşuluyor duyumu olan var mı.
ytd.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paşabahçeye bedava malı kim verecek neden satsın?
Haber kaynağı nerede keremc