Kızdı oç.34 e 500.000 lot satış koydu😀
Printable View
işleri güçleri ayak oyunu iyi bi haberiniz yokmu sizin yahu ..1 yılldır bi tane olumlu haber atmadınız ytd
Bu arada satış kademeleri boş olunca spekcik kendini tatmin etmek için eşleşme miktarını 40.000 lotla tavan yapmış. 39 şu an
Kapanışa doğru iptal edecek. Bu kadar çapsız biri işe bu.
Sayın Broker
Yazdığınızı silmişsiniz. Siz bilgi sahibisiniz. Bu Koral Mühendislik mevzusu nedir?
Selamlar
Sent from my iPhone using hisse.net
selemlar ... yazdıgımı sildim herşeyi yazmamak lazım insanlar etkileniyo bu gibi sitelerde diye düşündüm kimsenin zararında olmak istemem ..bi hareketilik var bu aralar hissede 40 üzeri kapaniş hisseyi güzel yerlere taşır dar işlem hacmiyle..koral mühendislikle ilgili özeline bişiy yazdım bildigim duydugum kadarıyla...svg
Şu an speğinde kafası karışık. Şu an hacim 1624 lot. Eşleşme miktarı 391 lot. 35 te 28199 lot satış var.
bir ara denk geldi, 400.000 lot alımla 38 yaptı hemen iptal etti.
Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. tek bildiğim bu hacimle bir cacık olmaz. Umarım iptal ettiği 400.000 lot alımı kapanışta yapar.
sayın cefaks takas alabilirmiyiz son zamanlarda neler olmuş bi görelim tşk..
https://www.imageupload.co.uk/images...5/Resim185.jpg
15 günlük takas
Bu gerizekalı spek bu hacimle mal toplama ya da mal çıkma işleminin olamayacağını ne zaman idrak edecek acaba.
Cidden tam bir mal
koyunlu köylüsü şu köylünüz zekeriya beye bir ders veremediniz ama sizi hala çok seviyyyy yatrıom tavsiyesi degildir
Eşleşmede 0,33 e 1 lot satış yazan arkadaş seni de seviyoruz:)
Spek hala bu hacimle bir şey yapamayacağını anlayamadı. Toplamak ta istesen elindekini çıkmak ta istiyorsan bu hacimle olmaz OLAMAZ
kandiliniz kutlu olsun ....
Birko da Allahından bulsun.Hayırlı kandiller.
0,34 ten 31 lot alımımızı gönderdik.
Dün sabah açılışı 0 lotla yaptı. bugün de sıfır açmasına gönlüm razı olmadı
34 e az koymuşsun ama spekcik. Çapsız patronun öyle mi emretti.
Bu arada dün kağıdı 33 kapatmaktaki üstün gayretin için tebrikler.
üstüne oç tanımıyorum bu alemde
Bende aynı şekilde düşünüyorum.Hırsız bunlar.
Kapanışta son anda herkes 33 yapmanı bekliyor ama ben 32 istiyorum senden.
Hadi bakalım göster oç luğunu
bi 56 yapsın artık yahu.. ytd
Bir hafta daha bekleyeceğim.Sonrasında SPK ya başvuracağım.3,5 lotla günlük işlem yapan firmaların tahtasını kapatsınlar.Başta birko.Boşu boşuna yer kaplıyor.Yerine sağlam,güvenilir ve dürüst firmaları dahil etsinler.
Emir iptallerinden gına geldi artık. Umarım en kısa zamanda yasaklanır. 190.000 lotla 39 tavan yaptı. Çapı yetmedi ve sildi.
Madem çapın yok boyundan büyük işlere girme
Son kap haberiyle adamlar oç Luğunda zirve yaptı.kağıdın neden 35 kuruşu geçemediği belli oldu.süzme oç ları sizi
serkan ver çoşkuyu
Şirketin elindeki arsaları kelepir fiyata satma planı ile ilgili SPK ya şikayet dilekçesi verecek olan varsa, bir örneğini paylaşırsa ben de şikayette bulunacağım.
İşe yaramaz ama olsun. Elimizden geleni yapmış oluruz.
Bir daha da sahibi oç olan kağıda girmem
SPK ve savcılığa suç duyurusunda bulunalım. Ne demek firmanın istediği gibi imar çıkmıyor? Ne istiyorsun kanuna aykırı bilelim, ne önerdin onu da bilelim.
Arsanın imarı ve üzerine yapılacak projeler konusunda firma dört firma ile anlaştı. Bu firmalara projeler hazırlattı. Aradan yaklaşık bir yıla yakın zaman geçti son altı aydır da içeriye vermiş olduğu imar projesi için İl Özel İdaresinden düzeltme yalebi geldi ve 8 Haziran 2018 tarihinde içeriye düzeltme yapılarak sunuldu. Genel kurulda imarın geçmesinde hiç problem yok denildi. Sonradan danışman firma ayarlandı. Fabrikaları yıkıyorum diye ihaleye çıktı ve imar yolunda alğısı oluşturuldu. Sonra çıkıp istediğimiz gibi imar geçiremiyoruz ne demektir. İmar kanunu var belli bir emsal var kör müsünüz de bir yıl hem para hem zaman harcadıktan sonra çıkıp istediğimiz gibi imar geçiremiyoruz diyorsunuz.
Firma yöneticileri; siz ahlaksız, beceriksiz, bilgisiz ve sahtekarsınız. Firmanın parasını, zamanını, itibarını çarçur etmeye hakkınız yok. Babanızın çiftliğini yönetmiyorsunuz. Hesap vermelisiniz. Vereceksiniz de.
Piyasada yaptıklarınız duyulmuyor sanmayın. Arsayı bu haliyle satma niyetiniz çok önceden etrafta konuşuluyordu. Sonunda niyetinizi belli ettiniz.
Niğde Anadolu gazetesi yalan haber yapıyor hakkımızı arayacağız diye KAP'a haber gönderdiniz. Verdiniz mi savcılığa? Yormayın kafanızı siz savcılık olacaksınız. Hadi biz dışarıdan gelen insanlarız, hemşehrilerinizi, akrabalarınızı dolandırmaya utanmıyor musunuz? Genel kurula bastonu ile zar zor yürüyerek gelen ihtiyar amcaya eline kağıt tutuşturup 41 kuruştann bedelliye katılmasını sağladınız o adamın parasını çarçur etmeye utanmıyor musunuz?
Baskı ile kağıdı 33-34 kuruşta tutuyorsunuz. Sonrada çıkıp bütün arsayı satacağız çağrı zorunluluğu var fiyat da son bir ayın ortalaması demeye utanmayacak mısınız?
32-33 yaptı. Tabi arsadan voleyi vuracakları için ellerindeki kağıtları satmasa da olur.
Gerçi bu saatten sonra kim bu ahlak yoksunlarının kağıdını alır
Firma daha önce imar planı hazırlattı. Genel kurulda salona astı. Buyrun istediğiniz imar buydu (Bu arada bu plan idare tarafından düzeltme talebinden sonra hazırlanan plandı - 8 Haziran 2018'de içeriye sunulan). Bu planın nesini beğenmediniz? Pastayı mı bölüşemediniz ey halıcılar...Ek 20882
Deli sorular...
Biliyorsunuz bedelli süreci için 15 gün süre verilmişti. Taahhüt de vermişti dört ortak. Bu arada imara sunulmuştu dosya ve düzeltme (bilmiyoruz belki de RED'e yakın cevap gelmiştir) talebi ile iade edilmişti. bedelli süreci 60 güne çıksın diye neden başvurdu firma? Acaba imarın zora girdiği anlaşıldığından dolayı bedelli de taahhüt edilen hisseler diğer ortaklara aldırılmak amacı ile mi süre uzatıldı?
Adi herifler emir iptalleri ile yine dalga geçiyorlar bizimle.
39 yaptı .Birazdan silecek korkak
Spekçik yazdıklarımı hisseyi aşağıya basmak için kullanma. Savcılık ve gelecek için kayıt olsun diye yazdım. Sağda solda geçen arsayı bu haliyle 60 milyona satarız muhabbetiniz durumunda bile halı fabrikası ve marka değerini saymazsak hisse başına 50 kr yapar. Şu anda hisse değerini 33 kuruşa indirmeye çalışmanız da anlamsız.