İki davaya da müdahil olunuyor mu. whatsahp gurubuna nassıl üye olabilirim. Mahkeme ne zaman gelişmeler hakkında bilgilendir yaparsanız sevinirim.
Printable View
İki davaya da müdahil olunuyor mu. whatsahp gurubuna nassıl üye olabilirim. Mahkeme ne zaman gelişmeler hakkında bilgilendir yaparsanız sevinirim.
MİSH DEKORASYON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. nin 27-08-2019 12:00 da yapılması planlanan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı çağrısı Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir. Söz konusu çağrıya mkk.com.tr adresinden erişebilirsiniz
Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklikle Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın görev ve yetkilerine yurt içinde ya da yurt dışındaki şirketlere iştirak edebilmesi eklendi. Böylece devlet zor durumdaki şirketleri kurtarmak için ortak olabilecek.
Sene 2020 olmuş olağan genel kurul...
tipini....
utanma arlanma yok
suratına tükürsem utanmaz...
gk hem 2016 hemde 2017 yılı ibra olacak..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/592732
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/668105
Herkese selamlar. Dün gece forumda bu tartışma grubuna tesadüfen denk geldim. Ben de hem whatsapp grubuna katılmak hem de her 2 davaya da müdahil olmak isterim. Benim çok fazla payım yok ancak böyle hırsızların bizim gibi küçük yatırımcıları dolandırmasına sessiz kalınırsa benzer vakalar ileride daha çok yaşanır. Bu şirketi uzun zamandir takip ediyorum. Şirket yöneticileri şirketin içini planlı bir şeklide göz göre göre boşalttılar. Hukuk zeminde doğru adımları zamanında atarak başta Murat İşeri olmak üzere tüm sorumluların gereken cezaları almalarını sağlamak gerekiyor. Bizim gibi çok sayıda küçük yatırımcının da eğer bu davalardan haberi olursa katkı sağlayabileceğini düşünüyorum. Merkezi kayıt kuruluşundan hissedar isimleri öğrenilerek bu kişilere de davet yapılamaz mı?
MİSH DEKORASYON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. nin 02-09-2019 SAAT 12:20 tarihinde yapılması planlanan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin genel kurul çağrısı şirket tarafından güncellenmiştir. Söz konusu çağrıya mkk.com.tr adresinden erişebilirsiniz.
TARİH SAAT DEĞİŞMİŞ DİKKAT EDİN HAK KAYBI YAŞAMAYIN...
BUNLAR RESMEN HAŞARE RESMEN
GENEL KURUL VAR 02-09-2019 12:00
Yer: YEŞILKÖY MAHALLESI HAMDULLAH SUPHI TANRIÖVER SK. YEŞILKÖY TOPLU KONUTLAR SITESI B5 BLOK NO:81 DA:9 BAKIRKÖY / İSTANBUL
ESKİ ATATÜRK HAVALANININ DENİZE BAKAN ARKA KISMININ TAM ONUNDEKI CADDE DE
HİSSESİ OLAN HERKES GELİP RED YONUNDE OYUNU KULLANSIN..
Gnel Kurul yeterli çoğunluk olmadıgı için ileri bir tarihe ertelendi
Tarih 30 Eylül olabilir MKK da yayınlanacak.
22.000.000 hisse senedi olmalı, hade 2,5 milyonu bizde geriye kalan senetlerin sahibi kim ?
Mağdurlar nerede ?
Yada şirketin SPK tarafından hırsızlıkla suçlanan sahibi örtülü bir şekilde diğer senetleri eline geçiirmiş olabilir mi ?
Arkadaşlar 30 Eylülde Genel Kurul var
Yönetimin yaptıgı bütün yolsuzlukları dile getirip hiçbirşeyi ibra etmeyeceğiz.
Katılmayacak olan arkadaslar bize vekalet verebilriz.
Özel mesaj yolu ile ulasın
Değerli arkadaşım lot sayım az ama and içtim GK a katılacağım...
20 milyon hisse nerede sahibi nerede kritik soru bu?!!
tabiki nerede olduğu açık işeride veya adamında aksi düşünülemez...
GK da bu ortaya çıkar sanırım MKK dökümleri gelir
lakin bu çakallar göstermeyebilir israrla istamek gerekir...
hükümet yetkilisine tutanak tutturulmalı..
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
hayırlı günler forumu uzun süredir takip ediyorum Konuyu cimer'e yazdım bişey çıkar mı bilinmez. Büyük ihtimal birşey çıkmayacak ama yine de içimde kalmasn diyerek yazdım. fabrika ve arsası epey iyi konumlu biryerde tesadüfen arka sokağında bir satılık ilanı gördüm 850 metrekare arsa için 5 milyon tl istiyordu sahibinden.com sitesinde bursa/osmangazi/panayır mahallesi olarak aratın göreceksiniz. İşeri yine bir takla daha attırmaya çalışacak inşallah başarılı olamaz. genel kurula katılma ihtimalim yok anne baba rahatsız başlarından ayrılamıyorum. vekalet vermeyi düşünüyorum işlem nasıl olur bilmiyorum
satış fiyatı anayol kenarı olduğunu da düşünürsek 45-50 milyon tl den aşağı olmaması lazım. yukarıda bahsettiğim ilan fiyatına göre bile 36 milyon tl değer çıkıyor fabrika ve arsası 6150 metrekare civarı diye biliyorum. şirket borç ve alacakları ne durumda, işerinin örtülü kazanç aktarımı konusu ne durumda bilen varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
şirketin elinde kalan tek varlık bu arsa mutlaka bunu da bir şekilde cebe atmak isteyecek işeri benim tahminim bu yönde. yukarda bahsettiğim ilandaki metrekare bedeliyle bile hesaplansa 36 milyoın tl değer çıkıyor. ama bu fabrika anayol üstünde hemen yanında oteller falan var hemde baya yüksek katlı buna göre 45-50 milyon tl den aşağı bir fiyat olmaması gerekir diye düşünüyorum.
Murat İŞERİ nin hırsızlıkla yargılandığı SPK davasında Bilirkişi incelemesini tamamlayıp raporunu mahkemeye sundu.
Murat İŞERİ nin şirketten milyonlarca lirayı çarptığı net bir şekilde ispatlandı.
Şimdi bütün yönetim kurulu ekibine ve mallarına tedbir koydurma zamanı.
teşekkürler bu belge herşeyi anlatıyor inşallah cezasıyla fazlasıyla öder İşeri.
keşke kayyum falan atansa şirkete içi boş şirkette bile film çevirir bunlar.
hakkım zehir zıkkım olsun inşaaallaaahhh
Adi aşağılık pislikler ky emeklerine çökep pislikler....
donunuza kadar alırlar umarım...
heryede idaş mağazaları açılmaya basladı.. ama inşallah bu hukuksuzlukla insanları dolandıranlar daha beter olurlar
Arkadaşlar,
30 Eylül Pazartesi günü genel kurul var.
Hissesi olan herkes katılıp yönetimin aleyhine alınacak kararlara eşilik etmeli.
Genel Kurul dediğiniz olay şirketin hırsız yöneticileri ve hissesi olan herkesin katılabileceği sıradan bir olay.
Kişiye herhangi maliyeti yok sadece gelip 1 saat orada bulunacaksın yeter.
Ulaşım cok kolay metrobüsle Bakırkoy civarında inip gidiyosunuz.
Atatürk havaalanının tam arkasında kalıyor.
Ekte adres var 3-5 lotu olan bile gelsin.
Detay isteyen bana yazabilir
Sirketimiz Olağan Genel Kurul u asagidaki gündemi görüsmek üzere 30-09-2019 tarihinde belirtilen adreste toplanacaktir.
Saygilarimizla,
Tarih: 30-09-2019 13:30
Yer: YEŞILKÖY MAHALLESI HAMDULLAH SUPHI TANRIÖVER SK. YEŞILKÖY TOPLU KONUTLAR SITESI B5 BLOK NO:81 DA:9 BAKIRKÖY / İSTANBUL
Gündem:
1 Açılış, Toplantı Başkanlığının oluşturulması,
2 Genel kurul toplantı tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığına yetki verilmesi
3 2016 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve görüşülmesi,
4 2016 yılı Bağımsız Denetim Raporu özetinin okunması,
5 2016 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, görüşülmesi ve karara bağlanması,
6 2016 yılı hesap dönemine ilişkin Yönetim Kurulunun kar dağıtımı yapılmaması ile ilgili teklifinin okunması, görüşülmesi ve karara bağlanması,
7 2016 yılı faaliyet ve işlemlerinden ötürü Yönetim Kurulu üyelerinin ayrı ayrı ibralarının görüşülerek karara bağlanması,
8 TTK ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, 2017 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunun Bağımsız Denetim Kuruluşunu seçimi ile ilgili teklifinin görüşülerek karara bağlanması,
9 2017 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve görüşülmesi,
10 2017 yılı Bağımsız Denetim Raporu özetinin okunması,
11 2017 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, görüşülmesi ve karara bağlanması,
12 Türk Ticaret Kanununun 376ncı maddesi hükmü çerçevesinde pay sahiplerinin bilgilendirilmesi,
13 2017 yılı hesap dönemine ilişkin Yönetim Kurulunun kar dağıtımı yapılmaması ile ilgili teklifinin okunması, görüşülmesi ve karara bağlanması,
14 2017 yılı faaliyet ve işlemlerinden ötürü Yönetim Kurulu üyelerinin ayrı ayrı ibralarının görüşülerek karara bağlanması,
15 Yönetim kurulu üyelerinin seçimi ile görev sürelerinin tespiti,
16 2018 hesap dönemi için Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
17 TTK ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, 2018 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunun Bağımsız Denetim Kuruluşunu seçimi ile ilgili teklifinin görüşülerek karara bağlanması,
18 Yönetim Kurulu üyelerine, TTKnun 395. ve 396. maddelerinde belirtilen işleri yapabilmeleri için izin verilmesi,
19 Şirket tarafından 3.kişiler lehine verilmiş teminat, rehin veya ipotekler ve elde edilen gelir veya menfaat olmadığı hakkında bilgi verilmesi,
20 2016 ve 2017 yılı bağış ve yardımları hakkında bilgi verilmesi,
21 Kapanış
"teknikanalizim" genel kurul için nasıl vekalet vereceğim yardımcı olur musun? sağlık sebeblerinden dolayı olduğım yerden ayrılamıyorum.
Lot sayınız nedir ?
Genel kurula MKK üzerinden online katılabilirsniz bunun için e-imzanın olmalı yani mobil imza gerekli platforma üye olup oradan hep izleyebilir hemde oy kullanabilirsiniz.
Onun haricinde yine MKK üzerinden genel kurula katılan birisine vekalet vereblirsiniz bunun içinde e imzanın olması lazım.
E imzanız yok ise de, katılacak olan birisine vekalet verebilirsiniz bunun için sadece notere gidip 65 TL ye imza beyannamenizi alıyorsunuz daha sonra ekine vekalet formunu ekleyip yolluyorsunuz. Vekalet konusunda toplatıya direk katılım sağlayacak arkaşımzın ya da avukatımızın bilgilerini verebiliriz
Çıkaracağınız imza beyannamesi genel bir beyannamedir sadece bu iş için değil hayatınızın her anında lazım oalbilecek genel bir belge olacaktır
70 000 adet var siz katılacak mısınız genel kurul vekaletini size verebilirim
Bir aksilik olmaz ise katılacagım
paramızın kurtulma şansı var mı sizce?
Şu anda şirketin Bursa da ana cadde üzerinde cok kıymetli bir arazisi var.
Normal piyasa sartlarında ederi 40 milyon.
Sadece burası bile değerinde satılsa herkesin borcu odenir.
Buraya proje yapılsa altı AVM üstü otel değer iyice katlanır.
Şirketin Odunpazarında da baya büyük bir arazisi var, ayrıca konut kapsmaında gayrümenkuller var.
Hepsini layiki ile değerlesen ve faliyete geçirsen kimsenin 1 kurus alacağı kalmaz.
Ama şirketin SPK tarafından hırsızlıla suclanan Muharras Üyesi Sayın Murat İŞERİ bunlarında peşinde...
Dolayısı ile biz kendisine dava actık amacıız sadece zrarımızın tazmini eğil, şirketi kötü yönetek ve hırsızlık suclaması ile SPK nın davası sonrasındatün yönetim kurulunun kişisel mal varlıklarına tedbir koydurmak.
Dolayısı ile ne kadar çok katılım okadar fayda.
Geleceksniz direk gelin gelmeyeceksenizde ya e imza cıkartıp sistem MKK üzeründen yada noterden imza beyannamesi ile vekalet vermek.
Siz 3 tercihten hangisini yapacaksanız onun bilgisini verin de eyleme geçin biran önce
vekalet benim için uygun efendim
vekalet formunu nerden bulabilirim
MKK da mevcut.
Web sayfasına girip oradan indirebilirsiniz,
bende mevcut eklemeye çalıştım ancak olmadı
BU linkleri deneyin bakalım
https://portal.mkk.com.tr/portal/#/d...DMISH/20466456
Olmadı mail atarım
En kötğ gelecek hafta pazartesi 1 saat ugrayın oyle uzun surmuyor zaten
istanbulda olan eli kanda dahi olsa katılmalı...
Adam soymuş sizi peşini bırakmayınız
red oyu verip iki çift suratına ......
anladınız onu...
lütfen hakkınızı arayın
genel kurul nasıl geçti gelişme var mı ?
Whatsapp grubu demissiniz takip edemedim nasil katilabiliriz?
Sevgili İDAŞ zedeler, DMİSH çiler...
30 Eylül de şirketin genel kurulu vardı, beraber hareket ettiğimiz şirketin yaklaşık %15 ine denk gelen yatırımcı arkadalar ile oradaydık.
Şirketin SPK tarafından hırsızlıkla suçlanan yönetim kurul başkanı Murat İŞERİ de oradaydı..
Yapılmayan 2016 2017 genel kurullarını katakulliye getirip ibra etmek istedi.
Ancak küçük yatırımcılar olarak çoğunluğu sağlayıp şirketin yaptığı bütün işlemleri veto ettik ve ibra etmedik.
Yetmedi A gurubu imtiyazlı paylar ile oluşturdukları yönetim kurulunu da veto ettik.
Şirketin şu anki yönetimi yetkisiz ve karar alma konusunda ehliyetsizdir.
Bu durumu açmış olduğumuz davalara da sunup şirketi olağan üstü genel kurula davet edip A gurubu imtiyazlı payların kaldırılmasını görüşeceğiz.
Aynı zamanda mahkeme üzerinden A gurubu imtiyazlı payları kaldırılıp kayyum atanması konusunda talebimizi ilettik.
Zira şirket yönetim organsız kalmıs ve hakkında SPK nın açtığı yolsuzluk davası ile suçlanan Murat İŞERİ ve ekibi bu şirketi yönetemez.
Hatta toplantıda İŞERİ ailesinin diğer bazı üyeleri de bizim yanımızda hareket edeceğini ve Murat İŞERİ nin şirketi düzgün yönetmediği konusunda hem fikirler.
SPK davasında da bilirkişi evet yönetim şirketin parasını çalmıştır yönünde raporunu mahkemeye sundu.
Amacımız şirketin imtiyazlı A gurubu paylarını kaldırmak, şirketin tekrar işlem göremesini sağlamak ya da şirketin diğer farklı bir şirket ile birleşmesini sağmak.
Öte yandan SPK davası sonuçlandığında gerek Murat İŞERİ gerek bütün yönetim kuruluna karşı kişisel alacaK davaları ve mal varlıklarına tedbir davaları açacağız.
Top bizde.
Gelinen noktada HAK KAYBI YAŞAMAK İSTEMİYORSANIZ ne kadar mağdur arkadaş var ise herkesi birlik olmaya davet ediyoruz.
1000 lot olabilir 100 binde olabilir farketmez herkes bu sürece katılıp destek verebilir.
İletişim M. TAŞ 532 432 99 73
Not: DAHA BU İŞİN İDAŞ MARKASININ MUVAZAALI SATIŞ SÜRECİ VAR !!!