Bugün için demedim iki haftalık süre içinde 29-32 aralığında yaptı o işlemleri bugün ne 29 gördü nede 32
Printable View
Bekleyeceğiz.......
ya batacağını izleyeceğiz yada zirvelere koşacağız....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir an önce faaliyete başlaması lazım 4.ceyrek in bitmesine 25 gün kaldı faaliyetsiz geçen bir ceyrek daha 4.ceyrek bilançoda gelir gider ne gösterecek
Başlasın daha ne bekliyor..
Bu kadar topladığı yetmiyormu birazda 1 lerde toplar...
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
Baslamadiklarina göre bizim bilmeyipte onların bildiği bir şeyler olmalı
Bir şey topladıkları falan yok kendi ellerindeki ni sattilar
İyide güzel kardeşim bu hisseleri 120 milyon lotu sen benmi aldık kim aldı ...küçüklerde olsa buralar ne olurdu...
Bu lafları spik ağzıylamı diyorsun neye dayanarak diyorsun ...
Senin burda hissen varmı...
Benim gibi 20 kişi 50 bin tane almış olsa bir milyon lot yapar siz şirket sahibinin yada büyük kurumların kendi adlarına alım yaptıklarını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bence bankalar aracılığıyla alanlar hizmete kolay ulaşılması açısından bakarsak küçük yatırımcı bence ,ben bu hissede yabancı kurum yada büyük aracı kurum göremedim hiç gördüklerim isbank Akbank ziraat yapikredi vs buralarda hepimiz rahatlıkla gidip yatırım hesabı acabiliyoruz
Bence de sat kurtul....
Bakarsın 0,20 lere de düşebilir veya bakarsın 1 lere de çıkabilir....
Sen gerçekten iyi niyetli yatırımcıysan fazla takip etme ama dersin ben risk almak istemiyorum diyorsan satarsın..
Burda benim gibi maliyetli insanlara gireceği kadar girmiş sen gelmiş masal anlatıyorsun....
Kardeşim kendi adamlarına hesap açıp alamazmı....
Senin dediğin yabancı kurumdan alırken anlaki servis ediyor...
Benmi artniyetliyim....
Arkadaşlar takip ediyorsanız kim artniyetli acaba....
Benim artniyetli olduğum nokta neresi...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim menkul in elinde yaklaşık 4 milyon mal var son bir ayda yaklaşık 700 bin mal topladı burdaki mal ky değil bütün pisliklerin arkasında bu kurum var bimeks halka arz ederken fiyat tespit eden bu kurum geçen yıl 1.73 fiyat hedefiyle al verdiği bir kağıda bir kac ay sonra herhangi bir öneri vermiyoruz diye açıklama yaptılar patron bu kurumu kullanarak bir çok defalar maniplasyon yaptı burdaki 4 milyon mal ya bir şekilde satılacak yada birileri mal toplayacaksa bu kurumun mali cogalacaktir her iki durumdada hisseyi yukari cikaracaklardir nasilki baldaresin mal satmasi icin fiyati yukselttilerse bunuda satmak icin mecburen yukseltmeleri gerekiyor 6 buyuk bankadaki hesaplar muhtemelen ky dir diye dusunuyorum
Eryikop su ezberinde vazgeç istersen sende mal varmı diye sormadigin kalmadı birde sat kurtul denediğim adam kalmadı niyetin kötü diyemem bir yıldır seni tanırım ama su ezberden kurtul istersen ne dersin canım kardeşim
Ama ben bu şirketin batacağını bilsem veya küçüklere dağıttığını bilsem elimdeki hisseleri satar burda yazmak değil bu topiğe dahada girmem herkesde böyle yapar....
Ancak Spike çalışırsam bunun tersini yaparım.....
Herkes kim kardeş...
Sen kim nesin ....
Toplanıyor mu acaba...
Alical kardeş banada dediler senin burda hissen varmı diye ben gucunmadım dekont gönderdim maile adam toz oldu bir daha yaZmıyor...
Hoş geldin [emoji3]
Yenimisin burda
Neyse ben bu hisseye inanmış yatırım yapmışım ...
Param olsa burdan maliyet de düşürürüm....
Kimseye de al demem...
Belkide ben yanılıyorum bunuda zaman gösterecek...
Ya beni zengin edecek bu hisse yada kendisiyle beraber benide batıracak....
Bugun 28 e alamadım ama suan 27 ye alıs yazdım bakalım alacakmı yarın
eskiler gitmiş her taraf spek dolmuş.....:thumbdown:
Arkadaşlar yapılacak en iyi şey kenara çekilip izlemek. Çünkü bulabil suda balık avlanamz diye bir söz var.
Çünkü artık bizim yapabileceğiniz hiç bir şey yok maalesef ipler başkalarının elinde
Ha bu arada eşleşme paylaşan pasta paylaşan arkadaşlara ayrıca emekleri için teşekkür ederim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Özgür
Takas varmiydi
Bende görünen bu
https://i.hizliresim.com/OypvD4.png
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün %3,5 kazandık...
Çok şükür ...
Daha kazançlı günlere
zahmet olmazsa etiler bugünün takasini atar mısınız
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.