İzleyici olarak uğruyorum hocam söyleyecek sözümüz kalmadı artık (:
Printable View
https://m.youtube.com/watch?v=KRTAPBbLSCo
Merkez müdahele etsin şu Ersu ya :evil:
Onun kadar tahtayı tanımasam da gördüğümü yazimm;
Mayıs başından bu yana 1,20'ler dönüşü tahta yaklaşık 0.93 - 1.00 aralığında "sağım" amaçlı hareket etmekte ...
Sebep malum,
küçük gibi görünen bu marj aslında epey gelir getirmekte, ehh hikayede yok, öyle olunca da devam tabi ...
Herhangi bir yatırım/atılım falan olmazsa (hikaye), böyle devam eder gibi ...
:)
https://m.youtube.com/watch?v=XJHjSb98xnE
Bu adamda mı Ersu almış acaba :) :evil:
Ne manyak hisseymiş bu ersu arkadaş. Akşama kadar yerinde saydı kapanişa doğru %5 yaptı. Bilanço iyi gelecek galiba.
Hacim 3milyonu geçti artik en az 1.06 kapatman yakışır.
Ersuda aile içi hisse devri olmuş galiba haber geldi.
Ali akmandan melisa akmana gecmiş
Yaww bi patron hisselerini neden kızına devrederr !!?
Bu günkü pastayı paylaşabilecek olan var mı?
Spek efendi bravo tebrik ediyorum alkışlıyorum seni....
Gün sonunda alım satımda yaklaşık 700 bin lot artıda olupta hisse kapanışını dünkü kapanış fiyatıyla günü kapatan birtek sen varsındır herhalde...
Ne olacak senin bu halin küçük hesaplar peşinde olmaktan vazgeç büyüklerini ornek al büyük düşün biraz....
Inşallah üstad inşallah benim bu spekten hiç umudum kalmadı bu işi beceremiyor bilmiyor...
10 günde bir klasik hareket, ne yapmaya çalışıyorsun?
Kimse bu rakamlarda dökülmez, e almıyor da senin 3 kuruşluk hareketlerinle, bırak şu ufak hesapları güç ver biraz...
1.07 vedalaşmıştım dayanamadım 0.97 tekrar girmem gerektiğini hissettim. Hepinize bol kazançlar. 8-9 Ağustos bilançoyu bekleyelim bakalım neler olacak? ytd
Bilanço olayını fazla büyütmeyin önemli olan spek malı topladı mı toplamadı mı. Mal topluysa zarar bile açıklasa yükseltiler. Mal toplu değilse rekor kâr bile gelse sınırlı bir yükselişin ardından aynı yere birkaç gün içinde getirirler. Örnekleri borsada çok
Selamlar, zamanında hiç bakmadan arkadaşımın lafıyla 1.33 den aldım. Sıkıldım artık. 1000 kot vardı. Sattım küçük küçük 850 ye düştü. Korkumdan ortalamada düşürmedim, ne yapayım ben gözümü kapatayım satayım geçeyimmi.
Tahtacı hâlâ mal toplama peşinde, bilmiyor ki daha fazla kaptirack
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu bilanço da açıklansın da ne olacaksa olsun. Bugün yada yarın KAP'a haber düşecektir. ytd
286 bin kâr etmişiz. Önceki dönemin 3te1i. Yani yarın 3ün1i bizi bekliyor
bilanco okuyabilen bir ustat degerlendirirse daha dogru yorumlayabiliriz... benim nacizane amatorce baktıgımda gordugum, alacak ve borc/yukumlulukler arasında aleyhimizde 6-7 milyon lira gorunse de bunun buyuk kısmı uzun vadeli borclar olusturmus. buunun yanında stoklar 12 milyon artı da ki yaz donemi stokların yukselmesinden dogacak kar kayıpları gayet normal gorunmeli. bu durumda sene sonu ciddi kar gorunmesi muhtemel. kasasında ki para ve yeniden degerlnme kazancı da pozitif diye anlıyorum. dediğim gibi, benim ki hızlıca incelenmiş, yuzeysel ve amatorce bir bakıs olup asla ytd.
Durmadan bilanço yolluyorlar. Bıktırdı artık. İşinizi düzgün yapın bi zahmet. Haber alarmı kurmustum her defasında olumlu bir haber mi geldi diye heyecan yapıyorum bakıyorum bilanço.