sadece bu hisse değil bunun gibi birkaç bist 50 hissesi var nedir sıkıntıları anlamış değilim...doas-brisa-halkbnk vs..
Printable View
sadece bu hisse değil bunun gibi birkaç bist 50 hissesi var nedir sıkıntıları anlamış değilim...doas-brisa-halkbnk vs..
halkbnk 10 yıl önceki fiyatlarda...zaten 7,5 tl den halka arz olmuştu...zarraf olayından başka negatif en ufak hikaye yok....doas karı vs. düşmüş durumda ama hisse kepenk kapatmış gibi fiyatlıyor....brisa yatırım yaptı borcu var kar düşük geliyor gubrf ne yaptığı belli değil herşey güzel ortada kar yok yönetim yatırımcı gözünde itibarı yok....tarım kredi genel müdürü yeni geldi ama daha piyasaya çıkmadı bir hedefi var mı yok mu bir açıklama yok...
ihtiyacinız olmayan para ile her ay ufak ufak alinabilir...7 yil oldu beni bile usandırmaya başladı...Sabir sabir yaa sabir...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alim icin izliyorum, kagidi toplamak icin cok caba sarfediliyor, gordugum bu, ama ne zaman starti verir bilmiyorum , bu hisse hepm3-4 senede 300-400 bedelsiz vermiş, bu sefer gecikmeye başladı diye dusunuyorum, zirvesi 9 küsurler olan bu hisse ortam iyilesir iyilesmez yukari gider, cok dusuk kaldi, ytd.
Bence mal toplamıyorlar her fırsatı satış ve mal boşaltmak için kullanıyorlar.Alıcıda olmayınca her kademeye düşük hacimlide olsa geri geliyor.Seansı genelde yarım puan artı açıyor ama hacüm yok tabi hep aynı filmleri izliyoruz burda.Bedelsiz gibi bi durum olursa durum çok değişir tabi...
Ben gübretaş için iyimserim. USD bazlı grafikte düzeltme tamamlanmış ve ilk ciddi direnç yeniden yoklanacak gibi bir görüntü var.
https://i.hizliresim.com/oOAJR2.png
Ortak ne yapsak bilmiyorum şu anki fiyatlara bakınca inanılır gibi değil..
3 yıl önceki maliyetler 4.90 altı yok diyordum %10 altında işlem görüyor yüzüne bakan yok
Çok olmadı thy ile eşitlendiği gün.. Sanki dün gibi.. Şu an 4 katı.. Şaka gibi.. 6.5 milyar zarar güya batıyordu...
Ortak şunu çok iyi biliyorum bu ölmüş eşşek yabancı gelmeden kalkmaz... 4.40 olduysa 2-3 milyon yabancı alımından oldu.. Yerli doldur boşaltçı...
http://fertilizerworks.com/sites/def...ary%202018.pdf
haftalık üre fiyatları...
yılın ilk yarısında fosfat yatırımı olasılığını çok yüksek görüyorum....sebep olarak tunus-türkiye ticaret hacminin tek taraflı olması...bundan tunus hükümetinin rahatsız olması....tunus a 1 milyar dolar ihracat yaparken tunus bize 200 milyon dolar ihracat yapıyor...satabilecekleri mal başta fosfat ve zeytin yağı vs....600 milyon dolar fosfat ithal ediyoruz....fosfat yatırımının hisseye etkisi ne olur bunu kestirmek güç...nitrat yatırımından çok fosfat yatırımı önce olsaydı daha iyi olurdu ama sanırım nitratlı gübre ülkemizde daha çok tüketiliyor diye öncelik nitratlı gübre yatırımı yapılmış....altın madeni ruhsatı ümidim bitti artık....beleşe mal verdik buna sebep olan yöneticilere mahkeme açılmalı...kimin malını kime peşkeş çektiniz neyi cebe attınız şirketin menfaatine ne yaptınız şeklinde....aksi taktirde fetöcü şirkete yardım yataklıktan yargılanmalısınız....
yabancı niye gelir ya büyük hikaye olması lazım ya yüksek temettü ya yüksek bedelsiz....bunlardan biri bile hisseye ilgiyi artırır...şu ortamda bu olasılıklar var mı yok mu ona bakmak lazım...temettü ve bedelsiz ihtimali sanki yok gibi sadece hikayeler var o da gerçekleşirse...yabancı bu ihtimalide zayıf görüyor sanırım...
4.2 ciro hedefi var ama kar ne olacak belli değil.. Bir kere güveni çok ciddi sarstılar bundan sonra kimse hedeflere inanmaz.. Sonuçları görüp öyle yatırım yapar..
Eğer bu ciro hedefi herhangi bir koç şirketinde olsaydı şimdi 4-5 tavan çekerdi.
İktidar sürekli ekonomimize saldırı var diyip duruyor sen önce birkere milli değerlerine sahip çıkmıyorsun. Yabancı gözünde gubrf 1 euro bile değil yani bedava sudan ucuz sat 4.65 euro al bedavadan tezeği... Sonra çık ekonomiye saldırı varmış.....
https://i.hizliresim.com/1JyAPN.jpg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şuan yakın zamanda olması muhtemel hikayelerimiz razi halka arzı ve fosfat yatırımı...buna dönük bir işaret hisseye ilgiyi uyandırır....yatırımcı bunu tahminim hisse 6-7 tl lere gelince öğrenir...adamların hiç acelesi yok kaçtan satacakları belli tahminim....ytd
Bu hissedeki sıkıntı yılan hikayelerinde yıllardır somut bir gelişmenin olmaması...
Bi neymarın satılması bile 5 yıl oldu nerdeyse, yapacan ihaleyi satacaksın, 1 aylık iş bile yıllar gecti becerilemedi...
Koza ile arazi mahkemesi o kadar uzadıkı belki hatırlayan kalmadı...
Razinin halka arzı fosfat hikayesi, kartonun bedelsiz masalına döndü...insanlar daha kaç yıl bekleyecegini bilmedigi hikayelerden usandı ve hisseye ilgi göstermiyor
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilir.. Tarıma destekten pay alacak elbet lakin pastadan ne kadar pay alır bilemeyiz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
afrin operasyonunu kim durdurun diyorsa yıllardır pkk yı destekleyen ülke odur benim gözümde.....şuana kadar operasyonu durdurun diyenler almanya-abd-fransa-iran ....dost dediğimiz irandan dost ayıdan post olmazmış....diğerlerini zaten biliyoruz...onlar dost görünen düşmanlar...
bugün gubrf uzun zamandır böyle duruş sergilemedi...sanki eski günlerine döner gibiydi...bunun devamını bekliyorum....ytd
Kağıt ta, spegi de isi bilmiyor...ytd.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...7bbd7bab80.png
Bollinger orta bant direncinde takılı kaldı, kırarsa 5.05 direncine kadar gideri var..
Şurası net ki mevcut yükselişin tepkiden öteye gitmesi yani trend değişimi için hacimle beraber 5.45 üzeri kapanışlar lazım..
hisseye ilgi çekecek bir hamle şirketten gelmiyor malesef...bir adım gelse 5,45 vs. bu hisse için aşılmayacak seviyeler değil...şirketten olumlu bir hikaye duyamıyoruz...sadece yıl sonu beklentileri söyleyip geçmeyle olmuyor...o beklentiler yatırımcıyı çekmiyor...300 milyon kar hedefliyoruz temettü vereceğiz veya bedelsiz sermaye artırımı yapacağız deseler biraz olsun yatırımcı hisse almak ister...şirket yönetiminde malesef iş yok...
hisse bir türlü vitesi artıramıyor ne iş anlamış değilim...hisse fiyatlaması yatırımcı ilgisi çok anormal...sıradan spekülatif hisselere olan ilgi bile neredeyse bu hisseden fazla...bu ilgisizlik tarım sektörününde fotoğrafı bence...tarıma ilgi az ama yemeden içmeden de olmuyor...mecburen tarıma ilgi olmalı....