Arkadaşlar, 6.63 dahil Satış da bekleyen emir sadece 55 bin lot.Satıcı yok tahtada. Tam eşşek çıktı bu :)
Printable View
Arkadaşlar, 6.63 dahil Satış da bekleyen emir sadece 55 bin lot.Satıcı yok tahtada. Tam eşşek çıktı bu :)
Şirket sadece pasife alış giriyor, 90 ve 100 bin. satıcı yok. ne korkak çıktılar bunlar.
yapi kredi yatırım 6,8 tl hedef fiyat vermiş
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik yatırım ne zaman bu senede al veriyor. Kendisi satıyor. Tam çakal işi
*yapı kredi yatırım, enka inşaat'ı 6,8 tl hedef fiyat ve 'al' tavsiyesi ile en beğendiği hisseler listesine ekledi
Bir türlü bitmeyen bir yabancı satışı var tahtada. Hayret. Pirimli de değil ki. Nedeni daha önce de bahsettiğim gibi berbat hisse performansı. Şirketin hatası. Kendi etti kendi buldu.
iş yatırımda 6.70 hedef fiyat ile al vermişti. Lakin orta ve uzun vadede...
Piyasa ( bist ) toparlayacak gibi duruyor.Yalnız gün uzun. Amerikan piyasaları da eksi başalayıp gün içinde toparlayacağını düşünüyorum.y.t.d.
s&p future ları artıya geçti
Şimdide 5.60 direnç oldu. Uğraş dur.:(
Senet diye İŞBNK sına derim. Kayıp yok
115,550 ye kadar bir atak geliyor gibi duruyor. y.t.d.
Habire yazıyorum size bilgi vermek adına. Bu gidişle Kıdemli Üye Statümü bu Topic de tamamlayacağım.:)
TR iki yıllık tahvillere de alış geldi.12.90
Piyasa kağıdı olmuş bu. Piyasaya göre hareket ediyor ENKA. Equal weight. Notum budur.
Enka yeşile merhaba diyecek gibi... uzun sürmesi dileğiyle...
Şirket şimdilik net 300.000 lot aldı. 5.51 ve 5.52. Başka birşey yapmıyor ki zaten. Alış girmese inanın bu seviyelerden yabancı satmaz. Bu adamların niyetini seziyorum ama emin değilim. Başka açıklaması olamaz. Tuhaf bir ticaret.
ha gayret
Mızrak çuvala sığmıyor....
yeşillendi
115 200 Endeks. atağa devam
Şirket 420.000 lota ulaştı an itibarı ile
Yabancı satışı durmuş görünüyor, seviye yükseldiği için. Hep bunu söylüyorum zaten. Yabancı bu senedi satmaz, biraz kazandığını görse eğer. Şimdi de gedik ( çakallar ) satıyor. Bu aracı kuruma hiç güvenmiyorum. Bir de beraber çalışalım diyorlar. Allah muhafaza.y.t.d.
bugün 700 bin lot alırlar daha önce olmuştu
Öğleden sonra yokum. Senede sahip çıkın, sonra hesap sorarım bakın.:cool:
5.70 kapatırmıyız günü
Bu piyasa da artı kapatırsa veya gün sonunda gördüğü en yüksek yerde kapatırsa , bu bir boğa formasyonuna giriştir arkadaşlar. Hedef vermiyorum ama bu kez 6.0 kırar. Y.T.D.
İttire kaktıra , bağıra çağıra yaptıracağız artık. Kademe anlayışı , defans bütünlüğü.
Kırmızıyı yaktılar gene...
Bakalım yeşil kapatacak mı?
Sabah alttan alanlar veriyor kârı görünce anlaşılan... Amaç para kazanmak tabi. Ne diye bizim gibi bekleyip dursunlar...