Ben de hala bekliyorum yaklasik 1,5 sene oldu..
Sent from my iPhone using hisse.net
Printable View
Ben de hala bekliyorum yaklasik 1,5 sene oldu..
Sent from my iPhone using hisse.net
INAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/BildirioDOSYALAR:
LIKIDITE SAGLAYICI ATANMASI 2017-11-29
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
BILDIRIM ICERIGI
YENI LIKIDITE SAGLAYICISI ARACI KURUM ADI PIRAMIT MENKUL KIYMETLER A.S.
YENI LIKIDITE SAGLAYICISI ARACI KURUM KODU PIT
ILGILI MENKUL KIYMET ADI EGPRO.E
ESKI LIKIDITE SAGLAYICISI ARACI KURUM ADI -
LIKIDITE SAGLAYICILIGIN BASLAYACAGI TARIH 2017-11-30
LIKIDITE SAGLAYICILIGIN BITECEGI TARIH 2018-05-29
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
PIRAMIT MENKUL KIYMETLER
A.S.’NIN, BORSAMIZ ANA PAZARI’NDA ISLEM GOREN EGE PROFIL TICARET VE SANAYI A.S.
(EGPRO.E) PAYLARINDA 6 AY SURE ILE LIKIDITE SAGLAYICILIK FAALIYETINDE BULUNMA
TALEBI 01/03/2016 TARIHLI VE 001 SAYILI PAY PIYASASI ISLEYISINE ILISKIN
UYGULAMA USULU VE ESASLARI (UUE) UYARINCA DEGERLENDIRILMIS VE BORSAMIZCA UYGUN
GORULMUSTUR.
BU CERCEVEDE, PIRAMIT MENKUL KIYMETLER A.S. EGPRO.E
PAYLARINDA 30/11/2017 – 29/05/2018 TARIHLERI ARASINDA LIKIDITE SAGLAYICI OLARAK
Yavas yavas 7 aralik hazirligi
Sıktın ya yapacaksan yap artık şu atağı spek
günaydın ortaklar egproda başladımı hareket 9,68 gördü...yogsam yine dökmeye mi çalısıyor??
haftaya daha heyecanlı seanslar bizi bekler
9,30u aşağı kırmassa yön yokarı...........
940 altına gelmemeli artık....
Geleceği çok parlak ve iyi yönetilen bir şirket,12 aylık bilançonun da çok iyi geleceği sinyalleri var,pimaşı bünyesine katıyor,bu endekse göre olması gerken fiyat 14 olmalı,bekleyip görelim bakalım....
Haftalık Hisse.net Yarışmasına Katılın
KATILIM LİNKİ
TAKİP LİNKİ
*************** KURALLAR *********************
1 - Hisse.net sitesinde kullandığınız üye isminizi giriniz.
2 - Listeden 3 hisse seçiniz.
3 - Hisselerin toplam oranı % 100 olmalıdır.
4 - Seçilen 1 hissenin toplamı en fazla % 50, en az % 20 olmalıdır.
5 - Hisselerin seçilme sebebi tercihen olup, yazılmak istenmiyorsa (.) konulabilir.
6 - Karışıklık olmaması açısından linke yazdığınız tahminleri bu topiğede yazmanız gerekmektedir.
7 - Listede olmayan eklenmesini istediğiniz hisse varsa ilgili topige yazarak eklettirebilirsiniz.
8 - Bist Ana ve Yıldız Pazar hisseleri yarışmaya dahildir.
9 - Yazılan hisselerin toplam oranı % 100 den fazla yada eksik olduğunda % 34 - % 33 -% 33 şeklinde değerlendirmeye alınacaktır.
10-Yarışma başlangıcı Alım ve Satım fiyatı Cuma günü kapanıs fiyatlarıdır.
11 - Yarışma haftalık olup, başladıktan sonra hisse değişimi olmayacaktır.
12 - Verilen linke yazamayanlar topiğe tahminlerini yazarken belirtsinler.Arkadaşlardan biri fırsat bulursa kaydeder. Edemezsekte günah bizde değildir.
13 - Tahminlerinizi her hafta Cuma gününden Pazartesi sabahı 09.30 e kadar yazabilirsiniz. 09.30 den sonraki tahminler yarışma dışı sayılacaktır.
14 - Sonuçlar Cuma akşamı yayınlanacaktır.
15 - Kazananları tebrik ederken foruma ayrıca yazılmayacaktır.
*** HİÇBİR ŞEKİLDE YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ ***
Ayın 7 sini görelim hele
takasları iyi takip edin
10 üstüne attı hele şükür...
çağrıda kimse mal vermezse bu hissenin uçarı bence 15 eder...
Bende öyle düşünüyorum
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl kademeler...ınş.10 ustu kalır..
Ege profil de ilginç hareketler oluyor PİYASAYA SATICI GELDİKÇE piyasa yapıcısı piramit mal alıyor ve alımda artık iyice agresifleşmeye başladı,55.000 lot mal alındı zaten dolaşan senet sayısı aşırı miktarda değil toplu,bakalım neler olacak,bol kazançlar...
ben tavan bekliyorum seans sonu piramit turşu mu kuracak tabi ki hayır:)Teb e virman belki
Piramit 2018 mayıs ayına kadar likidite sağlayıcı , anormal bi şey yok yapılanda.
Kağıdı yukarı götürüp pimas tada ayrılma hakkına katılmasın diye yatırımcı böyle bir hareket içine giriyor piramit menkul akıllıca bir yöntem bakalım başarılı olabilecek mi?
piramit aldığı 55.000 lotun yarısını verdi kaldı 28.000 lot
Piramit menkul 2.SEANS ortalarına doğru 10 TL den itibaren alımlarını hızlandırdı,bir ara 60.000 lota yakın mal aldı ama 10.30 ve üzeri yaklaşık yarısını 30.000 lota yakınını verdi.Ama ne hikmetse İŞ YATIRIMDAN MALI OLAN biri 10,33 e 38.000 lot satış yazdıktan sonra piramit menkul tahtanın altından biraz çekildi ve bu malı alta gele gele almaya başladı İŞ YATIRIM bu malI en son 10.13 Tl ye kadar kademelere vererek bitirildi,tabiki bu malı son 14.000 lot 10,14 TL de iken piramit tekrar düğmeye bastı 14.000 LOTU ALDI ve seans sonuna kadar tekrar yukarı hareket başladı 10,27 TL den seansı bitirmiş olduk.iS yatırımdaki toplu 40.000 lota tek kademedeki satış seans ortalarından sonra anlayacağınız oyunu değiştirdi,o mal itina ile alındıktan sonra hareket aynen devam edecek gibi görünüyor,seans sonunda PİRAMİT MENKUL PİYASADAN 90.000 lota yakın malI 10.1 TL ortalama ile aldı aldı.
Anlaşılan çağrı öncesi ve sonrası bayağı hareketli bir senet olacağa benziyor,piyasada olan senetler azalıyor.Banvitteki çağrı sonrası piyasada kalan az senetle olan harekete benzer hareket olursa tadından yenmez.Bol kazançlar...
her şey guclu al diyor teknikte
https://tr.investing.com/equities/ege-profil-technical
en kötü huyum çok inadımdır kar görmeden şimdiye kadar hiç bir zaman hisse satmadım.Geçen ay 10,50 den verdin elime ne garip ki herkes kaçar ken 8,80-9,20 arasında bana mal verdin.Şimdi tam tersi 1 ayda ne değişti sabırlı olacaksın....
elimizde puromuz hazır ateşi yakmak lazım:)
Yarın gk den sonra pimaş lar egpro olacak, 1 adet pimaş karşılığı 0.4933 adet egpro verilecek ve süreç yılbaşından önce tamamlanacak. Bu durumda 10,40*0,4933= 5,13 pimaşın olması gereken fiyatı. Pimaş şu an 4,61 yani %11 den fazla marj var. Peki bu durum neden kaynaklanıyor dersiniz? Yılbaşına kadar egpro yu mu basacaklar acaba, gözümden kaçan bir husus mu var acaba? Neyi göremiyorum dersiniz??
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
piramit piyasa yapıcısı mı piyasa bozucusu mu adamlar alıyor o inadını veriyor:)
genel kurul saat kacta?Aklıma afm sinemaları tahtası geliyor bu kâğıda bakınca
Çok ilginç sayfada çok az kişi var demek ki keşfedilmemiş bir altın damarındayız
Herkes çalı arkasinda
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.