Bizim bedelli hakkında bir bileğisin olan var mı? Başvuru kabul edildi mi? Tarihler belli mi? Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bizim bedelli hakkında bir bileğisin olan var mı? Başvuru kabul edildi mi? Tarihler belli mi? Teşekkürler
Sadece karar alındı. Dosya hazırlanma süreci devem ediyor.
Diye cevap geldi.Bedelli soruma
Yazmıştım birkaç gün önce
Penguen 5 mayısta başvurmuş spk ya yaklaşık 73 gün sonra onay gelmiş bundan sonrası fazla sürmez megap onayı geçen hafta geldi bu hafta bölündü. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Bilgi için
Eskiden olsa bedelli olumsuz algılanırdı şimdi ise tam tersi. Millet 1 tl ye hisse alacaksınız deyince harbi 1 tl ye alacağız zannediyorlar sanırım. :kmk: (yani 1 tl ye hisse alırken elinde ki ve yeni alacağı hissenin fiyatının düşeceğini hesaba katmıyorlar demek istiyorum)
Info da yabancıya virman devam ediyor.
City 1 milyon 759
Deutche 570 bin lota cıktı
Hisseyi 3.5 TL. Fiyattan ufak ufak topladım.. Hedefim en az 2 li rakamlardan önce satmamak. Bakıyorum şirket büyümek için güzel işler yapıyor bedellide şirkete para gireceği için olumlu olacak..
şirketin müşteri potansiyeli ve buna parelel olarak her geçen gün işlem hacimleri artıyor. Buda muhtemelen 2. Çeyrek ve daha sonraki bilançolara olumlu olarak yansıyacak..
Tek pişmanlığım 3.5 ve 4 lü fiyatlardan biraz daha yüklü alım yapsaydım biraz daha çok kazancım olurdu.. [emoji2] [emoji1] [emoji28]
Herkese bol kazançlar..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mert Yılmaz, bugün Parasal Gevşeme adlı programda "Yoğun talep devam ediyor. Gectigimiz cuma günü 150 hesap actik bir günde. Kredi talebi de yoğun. Kredi talep edenlerin çogu yeni hesap açtıranlar." dedi.
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
#info 17 Temmuz günlük hacim bilgileri
Bist: 1.99 milyar/ pazar payı: % 4.19
Viop: 0.89 milyar/ pazar payı: % 7.55
Toplam Hacim: 2.88 milyar.
Hacimler bugün biraz azaldı ama yinede 2.çeyreğin üzerinde. Çok yüksek hacimlere alışınca son günlerde bu hacimleri beğenmiyoruz.
Info gün içi trade e çok müsait son 2 gün iyi kar bıraktı al satla , çok oynak bir hisse , karlar ismene lot artırımı için ,
Ismenin tablo büyük ihtimalle 29 temmuz , bunun ki kaçında ?
Belli olmaz hocam geçen sene ek süre isteyip 19 ağustosta yollamış. Ytd
Herkese merhabalar şirketin günlük işlem hacimlerini nereden temin ediyorsunuz bilen var mı arkadaşlar , ytd
Hocam ücretli program kullananlar aracı kurumlar hacim bilgilerini anlık olarak görebiliyor yukarıdaki paylaşımdaki gibi.
Birde seanslar bittikten bir süre sonra hergün borsaistanbul sitesi Veriler kısmında hem bist hemde viop verileri günlük ve aylık olarak paylaşılıyor. Ytd
Teşekkür ederim. Bu tablodan gördüğümüz yavaş yavaş gediki yakalıyoruz, bilancodaki gelişimde ortada, sadece kredili işlemler için sermayenin artması gerekli spk cok yoğun bedelli işi 3 ayı bulabilir o da 4. Çeyreğe kalabilir
Tabi bunlar yatırım tavsiyesi değildir
Malesef spk adamına göre muamele yapıyor. Şise grubu birleşme için başvuru yapalı aylar oldu ama halen onaylanmadı. Ama kamu sigorta şirketlerinin bir çatı altinda birleştirilmesi icin 1 temmuzda başvuru yapılmıştı 16 temmuzda onay geldi.
Yani demek istediğim spk isterse çok kısa surede bile bu tür işlemlere onay verebiliyor ama ne hikmetse basit bir sermaye artırımını (birleşme işlemi sermaye artırımına göre çok daha kamaşık bir işlemdir) aylarca bekletiyor.
Umarım infonun ki kısa sürede onaylanır.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buyurun
https://twitter.com/borsagundem/stat...712702982?s=19
#info 20 Temmuz günlük hacim bilgileri
Bist: 2.50 milyar/ pazar payı: % 4.51
Viop: 0.88 milyar/ pazar payı: % 6.18
Toplam Hacim: 3.38 milyar.
Hacimler güzel gidiyor bakalım maşallah.
Veriler borsaistanbul sitesinden alınmıştır.
https://twitter.com/apranti87/status...392880129?s=21
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsadaki şelale biraz daha erken saatte olsa yine 4 milyar lira BIST hacmine yanaşırdık. 3.2 milyar oldu.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/861008
03.07.2020 tarihli KAP açıklaması ile Şirketimizin hakim ortağı Sibel Gökalp tarafından sermaye avansı olarak şirket hesaplarımıza aktarılan 10.000.000 TL tutara ek olarak bugün 8.000.000 TL tutarında daha sermaye avansı şirket hesabımıza aktarılmıştır. Bu doğrultuda Şirketimiz hesaplarına aktarılan toplam 18.000.000 TL, şirketimiz sermayesinin 33.800.000 TL'den %195,85798 oranında bedelli olarak 66.200.000 TL tutarında artırılarak 100.000.000 TL'ye çıkartılması kapsamında yapılacak sermaye artırım işleminde mahsuben kullanılacak olup, ilgili tutarlar sermaye avansı hesabına aktarılmıştır.
Saygılarımızla
Güzel haber demekki hala burada yani kredili işlemlerde büyüme var ve patron nakit koyamaya devam ediyor. Ytd
Dostlar kendim daha önce info ya gecmek için başvuru yapmıştım henüz geçiş yapamadım ama evrakları gönderdim cok yakında hesabim açılacak ve işlemlere başlıycam inşallah.
Bugün 2 arkadaşı daha infoya geçmeleri için ikna ettim. Yetkililer hemen aradilar arkadasları tüm pazarlığa rağmen 10 bin de 6 dan aşağı düşmediler komisyon oranını. Ilerleyen surecte hacme göre yeni oran verebileceklerini soylediler.
Yani eskisi gibi 10 bin de 3-4 ten kapı açmıyorlar artık. Bu kurum açısından son derece önemli bence.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu güzel bir haber ancak genel anlamda biraz fırsatçılık gibi algıladım.
Hazır herkes borsaya gelirken komisyonları arttıralım mantığı gibi geldi bana
Dediğim gibi bizler için iyi bir haber.
Buyur dostum
#info 21 Temmuz günlük hacim bilgileri
Bist: 3.27 milyar/ pazar payı: % 4.63
Viop: 1.17 milyar/ pazar payı: % 5.59
Toplam Hacim: 4.44 milyar.
Endeks biraz aşağı yukarı yaptı mı çok güzel hacimler oluyor maşallah böyle devam nazar değmesin 3.çeyrek çok güzel gidiyor.
Bir hacim pastası atabilecek arkadaş var mı durum ne alemde bir görelim şimdiden teşekkür ederim. Ytd
Buyrun hocam
https://i.hizliresim.com/ceTTDD.png
Bu da hacme göre sıralı hisseler. Bugün ekgyo sağolsun hacimlere güzel katkıda bulunuyor.
https://i.hizliresim.com/keX0Xx.png
ne cıktı masallah be fuze oldu resmen
Tavan olduğu gün bile tavanı değil hacimi konuşan ortaklara selam olsun :D
#info 22 Temmuz günlük hacim bilgileri
Bist: 2.98 milyar/ pazar payı: % 4.49
Viop: 1.41 milyar/ pazar payı: % 7.22
Toplam Hacim: 4.39 milyar.
Çok güzel hacimler oluyor maşallah böyle devam nazar değmesin. Bugünkü toplam hacim 2.çeyrek toplam hacim ortalamasının %65 üzerinde
İnfonun masallahı var. Yabancı temmuzda sağlam topladı hisseyi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5ce1352f93.jpg
Son durum