Ve tüm bunlara rağmen,milletten utanmıyorsunuz,yukarıda Allah var diye ortalıkta dolaşanlar karşı,"Hayır!"
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ve tüm bunlara rağmen,milletten utanmıyorsunuz,yukarıda Allah var diye ortalıkta dolaşanlar karşı,"Hayır!"
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Gemuh79 dogru konuşursan, söylediklerine verecek bir cevab bulamayanlar şikayet etmiştir yazınızı, yoksa hiçbir yazı silinmiyor...
Yazıların silinmesi tamamen >>Forum Kuralları<< ile ilgili birşey.. Şikayet ya da cevap ile ilgili değil..
Sayın Clandras sözünüz ve özünüz dogru ise sizden güçlü insan yoktur. Özü ve sözü dogru olan insanın yalana, dolana, kıvırmaya, oyunlara ihtiyacı olmaz...Evet savunucularından bir Allahın kulu çıkıp 18 yaşında fakir bir genç vekil olacak diyebildimi..Hayır...Öyle Zengini ve zengin çocugunu savunuyorum demek kolay değil, birazcık vicdanı ve aklı olan için..saygılar..
şimdi devletin en tepesindesin.. istediğini yapıyorsun..ama o kadar basiretsizinizki..birileri seni kandırıyor..darbe için hazırlık yapıyor..sende buna istediklerini veriyon..sonrasında 250 ye yakın insan ölüyor..zamanında kanmasan...bu canlar yaşayacaktı..kandırıldım diye işin içinden çıkıyorsun...bu 250 canın vebalinde..kendi kadar.. körü körüne destekleyenlerinde vebali var...
Gavurdaglıyız ama gavur değiliz elhamdilüllah...:hah:
Delikan sana diyor ya topu hep taca atıyorsun bak güzel oyna hoca kenara alacak seni, yedek kulübesinde oturursun sonra...:hah:
Konu verimli :ok:
Cevaplar: 1,129
İzlenme: 14,115
Konu başlığını yeni gördüm ve bir kaç sayfa okuyabildim. Söylemek istediğim şey kısaca şudur; Aranızda/mızda kararsız veya oyunu evet olarak kullanacaklar var ise ECE GÜNER TOPRAK'ın ÇARE BAŞKANLIK MI? isimli kitabını okusunlar. Fazlasıyla faydasını göreceklerinden eminim. Geleceğimiz ve çocuklarımız için en azından bunu yapabiliriz.
Saygılar,
1980-2016
Hımmm.
2016 da darbe girişimi.
Ordumu yaptı acaba.
Bunlar 5 veya on yıl sonra açığa çıkar.
Ankara b.b.b. ne diyor?
Başbakan kim olacakmış?
Bizim halk olarak bu konularla ilgili çok az bilgimiz var.
Algılarımızla oynanıyor.
Başkanlık veya cumhurbaşkanlığı sistemini burada madde madde açıkla dedim, tık yok.
Zaten kimse açıklayamıyor.
Çok sugar, mükemmel, istikrar getircek deniyor ama maddeleri kimse ortada konuşmuyor.
Terörist hayır diyecekmiş.
Peki evet derse ne yapacaklar onu merak ediyorum. O zaman biz teröristleri bile ikna ettik derler sanırım.
Bence kandil dedikleri de evetcilerden. Barzaniden belli değil mi?
Anlatın hadi bunları...
Anlatamıyorsunuz...
Biz hepimiz Türkiye'de yaşayan, Türk milletini oluşturanlarız.
O, bu, şu diye ayrıştırırsanız millet öyle bir tokat atar ki kendinize gelemezsiniz.
Neyse henüz beni ikna edemediniz.
Bence en cahil bile inanmaz.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Delikan herkes evetçi yahu :)) yalnızlık nasıl
Başbakan Hollanda'daki aile şirketlerini Srebrenitsa katliamından önce mi kurmuş?
(alıntı)
"Artık dönebilirsin" lafı, "provokasyon amacına ulaştı" demektir. Ve uluslararası bir suç itirafıdır.
alıntı
Dün komşuya misafirliğe gidecektim aradım, müsait değillermiş, ilerleyen günlerde onlara ziyaretimden memnun olacaklarını söyledir... "Ohhaaa" dedim yaa, "yuhh" dedim, "Sen kimsin laynnn" dedim.. komşu altan almaya çalıştı ama ben dinler miyim, çarptım telefonu suratına, kapattım, hemen arkadaşları aradım, "Yürüyün gidiyoruz" dedim, atlayıp geldiler vardık komşunun kapısına, kapısına vardık dediysem kapı mı çalarım bu saatten sonra, attım taşı indirdim camı, girdim içeri, girer girmez hoppp komşu karşımda, ortam gerildi,, dışarıda arkadaşlar bağırıyor, ben zaten barut, dedim ki, "Geldim kahve içeceğim", komşu dedi "Çık git, yoksa polis çağırırım" "Gitmem ulan, kimsin sen!" dedim, neyse polis geldi attı beni dışarı..Komşuluk bitmiş!...
British sen kopyala yapıştırdan bıkmadın.. statükocularda seçim kaybetmekten bıkmadı
Bir zamanlar 30 olan seçilme yaşını AKP 25 yaşa indirmişti. Şimdi mevcut duruma bakacak olursak AKP'de 25-30 yaş arası vekil yok. Tezatlar tezatlar tezatlar
Hollanda'dan hala daha büyükelçimizi neden çekmedik?
-Büyük elçiyi çektiğin an oy sandığı kullanma hakkın iptal olur.. Yani kanunen sandık kurma yetkin ortadan kalkar.
Sayın Julyen,
Merak ettim bağışlayın, bu Türk tipi başkanlık sisteminde Cumhurbaşkanına sağlanan sınırsız yetkiler ve denetim mekanizmasının ortadan kaldırılması ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Çünkü bu şekilde sınırsız yetki hiç bir başkanlık sisteminde de yokmuş duyduğuma göre. Siz ne dersiniz?
Kılıçdaroğlu şunu dedi bunu dedi.. Oğlum referandumda #Hayır çıkınca Kılıçdaroğlu başbakan olmuyor binali olarak koltuğunda kalıyorsun.... Bence sen de kabinde #HAYIR a basacaksın !
Yeni Anayasa teklifinde BÜTÇE yetkisi mecliste görüşülmeden tamamen Cumhurbaşkanına sunuluyormuş.Cumhurbaşkanı bir çok alanda khk ile ülkeyi yönetecekmiş. Aliyevin eşini yardımcısı yapması gibi mesela. Sizce de biraz fazla değil mi? Sayın JULYEN neden kayboldunuz?:)
18 yaşa niye takdınız anlamıyorum
18 yaşına giren ceza kanunları yönünde her yönüyle sorumlu tutulacak
seçilme hakkına gelince hayır denecek
çelişki değil mi
Ama kanunlarımıza göre yurt dışında ve yurt dışı temsilciliklerimizde seçim propagandası da yasak... :oleyo:
Tabi.. kanunun sözü 15 yaşındaki çocuğa, 18 yaşındaki çocuğa geçiyor..
Oyanmıyom ya.. bu ne biçim oyun ya... bana ne... bana ne.. oynamıyom işte.. küstüm... küs... :kahkah:
Dur bi, dövüz topiğine gideyim..
Herkese mal diyen birine sensin mal dediydim.. n'olmuş bi bakiim..