Adam çıkmış viop topiğinde iddiaya girelim diyor ya pıst 100 için 2400 yada 3000 olacak diyecek
yav saniyelik oyun dönüyor piyasalarda neyin kafası anlamadım.:)
Printable View
Adam çıkmış viop topiğinde iddiaya girelim diyor ya pıst 100 için 2400 yada 3000 olacak diyecek
yav saniyelik oyun dönüyor piyasalarda neyin kafası anlamadım.:)
Tek taraflı KOL olmasa , karşılığı olsa iddiaya girerim.
yalnız sistem kasa iken , yan tarafında müzik kutusunu kontrolüde elinde iken benim bu şartlarda SANDALYE bulmam zor.:kahkah:
bu yüzden kısa alanda oyun oynamaya çalışıyoruz önümüzü görene kadar.
:kahkah::kahkah:
gundi daha onceleri viop basliginda yazar iken kimse onun mesajlari dikkate bile almazdi
simdi insanlar gundiye cevap verince gundi daha cok yazmaya basladi kendini daha cok degerli hissediyor
yakinda sadece gundi degil gundi ustad diye yazin demeye baslar
Gundi artik fenomen olma yolunda ilerliyor . kucuk bir kitaplik icerisine 3 5 kitap ve video cekimlerine baslar :kahkah:
Elimden geldiğince bugun belirttiğim önümüzdeki seneryomu yorumlayacam ilerleyen saatte.
ForeksHaber
@ForeksTurkey
·
3s
İngiltere, tüm Rus gemilerinin ve Rusya ile bağlantılı gemilerin limanlarına yanaşmalarını yasaklad
Lukaşenko, Putin'den Minsk'in batısı için ek S-400 sistemleri talep etti https://t.me/tr_sputnik
Rusya'ya SWIFT yasağı ile birlikte Ruble'deki sert düşüşe TL de eşlik ediyor görünmesin diye rezervlerden yaklaşık 2 milyar dolar eritilmiş dün. Ne desek boş...
Yukarda paylaştığım haberler önümüzdeki dönem içinde sıkıntı gördüğüm haberler ,
bugun neden ayrıştığımız veya badem sporun neden endeks ağırlığı olan aynı zamanda hikayesi olan tahtalarla ayakta tutmak istemesinin nedeni bu yukarda alıntıladığım olumsuz haber seneryosunun devamlılığında saklı olduğunu düşünüyorum.
Rus borsası 25.02.2022 den beri kapalı , yukarda gelen haberlerden bazıları hem tahvil hem borsasını ilgilendiriyor.25 de %26 yukarı kapandı borsası ama yukarki haberler yoktu.Almanya ve Avusturya nın elinde yüklü tahviller olduğu söyleniyor bunların ne olacağı Rus borsası açıldığında fiyatlanacak.Onlarda kendi önlemlerini alacakdır , borsaları açıldığında ne kadar düşer soru işareti sert bir düşüşte bizde onunla aşağı geleceğimizi düşünüyorum.Bu yüzden onlar kapalı iken bu yeşil kalma ve endeksi yukarda tutma çabasını aşağı sert harekette kendilerine alan yarattıklarını düşünüyorum ha seneryo benim işler mi işlemez mi rus borsası açıldığında anlıyacaz.
yemeğe geçiyorum dönünce graflar koyacam.
https://i.hizliresim.com/6zk7xpk.png
buda rus borsasında beklediğim hareket ilk etap 500 bandı.
Sayın sindoma rus borsasının müzakere sonuçlarından sonra açılması düşünülüyorsa ve müzakerelerden pozitif gelişme çıkarsa. Negatif etki bekler misiniz yine?
Ayrıca aşağıya inmek için marj bırakılıyorsa bademlerin belirlediği bir alt sınır var ve altı yok diyebilir miyiz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sindo boyle havalarda normalde sadece endeks grafigine degilde
jpy caprazlari, emtialar[ ozellikle altin ve brent ] ve endeksleri ayni pencereye bakip yorumlamak daha saglikli olmaz mi ?
mesela jpy caprazlari cok hareketli degil olurda usdjpy 114-113.50 altina sarkarsa endekslere nefes aldirmaz
Derli toplu bir yorum....Katılıyorum..
Bu arada bu topiğin günden güne artan bir katma değeri olacağını düşünüyorum. Kenardan bakanlarda katkı sağlarsa - "trollemeden" - doğru düzgün kalıcı bir topik ortaya çıkabilir.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Brent te 125-130 lara yapiliacak bir hareketin kalici olmasinda endeksleri nasil etkiler .
130$ ustu brent fiyatlarini dusunmek bile istemiyorum bazi kisiler forumda 140 dan bahsediyor ama
130 benim icin ust nokta buranin ustunde 200 leri konusuruz bunun piyasalara etkisi mesela
Avrupa Parlamentosu, Rusya ve Belarus'un SWIFT'ten tamamen çıkarılması için AB'ye çağrı yapılmasını öngören kararı kabul etti https://t.co/PHGjUjLBYp https://t.co/oNCu5GP197
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/p6vj790.png
103 üzerinde kaldığı sürece günlük grafta 113 hedefi.
Biraz dinleneyim pıst 100 de sorulucak özl den veya burada ,
bugun attığım saatlik graf hala bozuk kolay gelsin.
bulut bey,dow senin rakamının etrafında nazlanıp duruyo:)YTD
Bu haber mi bozdu fiyakayı SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek olumlu olan iki gün savaş
Bir gün ceset toplama günü
O gün badem ganimet topluyor..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DEFENCE TURK@Defence_Turk·58dUkrayna Savunma Bakanlığı yeni Bayraktar TB2 SİHA sistemlerinin geldiğini ve sahada olduklarını açıkladı.
bu haber yeni düştü doğru ise rusyadan bize dönüşü ne olucak o takip edilmeli.
Borsayı nasıl kontrol ettiklerini görüyorsunuz.:)
brent in 112 dolar olması,
rusya yaptırımları,
jeopolitik durum,
Türkiyeyi bile masaya sokmamaları,
döviz rezervleri vs vs vs bunların hiç birisinin önemi yokmuş gibi gözüküyor.
çünkü sistem gırtlağa kadar malda debelenip duruyor , hikaye yaratmak istiyor , hikaye yaratsa zincirlerini kıracakda yok.
hikaye çıkarsa gereken fiyatlama gelir.Şimdilik oyun bu şekilde
Sayın tüpraş 192.5 üstü kapanış 199 demiştiniz gerçekleşti. Bundan sonrası için teknik ne söyler zahmet olmazsa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuanki yaşananlardan eğer böyle devam ederse en büyük zararı göreceklerdeniz , ama kontrollü borsada olduğumuzdan fiyatlama yerine ya tutarsa fiyatlaması mevcut.Geçen gün gördünüz karşılarında oyuncu ve karşı makina olmadınmı neler yaptıklarını gördünüz tahtalar tabandı.
Rus ajansı: İkinci görüşme ertelendi- NTV
hikaye olarak; rusya'nın msci'den çıkarılması, oradan çıkan fonlardan bizim payımıza da piyasalara ciddi para transferi hayal ediliyor olabilir, ancak, fonlar (yaptrımların yanında) rusya'yı riskli gördüğü için çıkıyor, aynı sebepten dolayı, ülkemizin de mevcut düzende yüksek riskli görünmesi nedeniyle yatırımdan uzak duruyorlar, ancak seçimle birlikte ülke yatırım riskinin düşmesine yönelik güçlü bir ışık görülürse o hikaye gerçek olabilir kanımca.
Dolayısıyla, o ışık görülene kadar sis, pus, belirsizlikler içinde bocalamaya devam gibi görünüyor.
Yukarda paylaştığım haberler önümüzdeki dönem içinde sıkıntı gördüğüm haberler ,
bugun neden ayrıştığımız veya badem sporun neden endeks ağırlığı olan aynı zamanda hikayesi olan tahtalarla ayakta tutmak istemesinin nedeni bu yukarda alıntıladığım olumsuz haber seneryosunun devamlılığında saklı olduğunu düşünüyorum.
Rus borsası 25.02.2022 den beri kapalı , yukarda gelen haberlerden bazıları hem tahvil hem borsasını ilgilendiriyor.25 de %26 yukarı kapandı borsası ama yukarki haberler yoktu.Almanya ve Avusturya nın elinde yüklü tahviller olduğu söyleniyor bunların ne olacağı Rus borsası açıldığında fiyatlanacak.Onlarda kendi önlemlerini alacakdır , borsaları açıldığında ne kadar düşer soru işareti sert bir düşüşte bizde onunla aşağı geleceğimizi düşünüyorum.Bu yüzden onlar kapalı iken bu yeşil kalma ve endeksi yukarda tutma çabasını aşağı sert harekette kendilerine alan yarattıklarını düşünüyorum ha seneryo benim işler mi işlemez mi rus borsası açıldığında anlıyacaz.[/QUOTE]
dün belirttiğimiz gibi hikayesi olan tahtalarda dönüyor badem sporun oyunu.
oyun tamamen makina üzerine kurulu , yükselen tahtaları incelediğinizde ne demek istediğimi anlarsınız.
eregl tahtasında şuanda para çıkış var az da olsa akşama ne olur bilemeyiz ama yapı kredi makinası istediği argoritmayı hareket ettiriyor.:)bizede çeşme akarken testiyi doldurmak kalıyor .
Dışarıya bakıyor oyuncu şort pozisyon deniyor , eli gören badem spor şortcuları mazot yapıp yukarı sürüyor.Şuanda oyun bu ha malda geceye girilir mi maliyete göre değişir
culpa ,
eregl tahtasına bak sabahtan beri alıcı satıcı lotları aynı sadece yapı ile 2-3 makina tahtayı yukarı sürüyor.
işte bu sitem bademcuk sistemi dün anlattığım karşılarında KOL yok:)
Bugun eregl hareketinde krdmd ninde payı var bana göre.
Lavrov: Üçüncü Dünya Savaşı, nükleer silahların kullanılacağı yıkıcı bir savaş olacak https://tr.sputniknews.com/20220302/...054361938.html
nediyor bu
Benim maliyetler dusuk sindo ereglide 22.70[1.70$] dan aldim 2 sefer trade ettim sat al seklinde tl olarak maliyet 20 lerde
dolar olarakda 1.5$ a felandir
isdemir ide 20.70-21.00 araliginda almistim ama ayni gun sagolasun HSBC 2 sefer trade firsati verdi 1inde 72 kurus digerinde 32 kurus onunda maliyet 20 lere dusmustu . 25 i gorunce dayanamadim :)
yapikredi gercekten guzel islem yapiyor 30 milyon lot cevirmis
digerileri bazen karsi bacak vs vs derken zararina islem yapmis gozukuyor ama yapikredi en az 1 kademe karli kapatmis oluyor
33.84 den verdin beklenti 33.50 lere dokunmasini beklemek mi ?
saglikli bir yukselis icin donup 33.50 lere dokunmasi lazim aslinda ?