ne bisikim kağıt.....alıralmaz taban oldu,böylesine pek rastlanmaz....neyse küfür etmek istemiyorum
Printable View
ne bisikim kağıt.....alıralmaz taban oldu,böylesine pek rastlanmaz....neyse küfür etmek istemiyorum
.bneliğe devam...
Tabana her yapıştırdığında alıcı gelir.(teknik bilen) 10 yıllık düşen trend kırıldı. Zevzeklenme çek yukarı.[emoji16] Mallık yapıyon Korkutma, sallama, silkeleme vs. yukarıda yapılır, trendi kırdığın yerde değil...
Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi düşüncemdir...
La benim mal oğlum, specikim, hala basacam diye Bi tarafını yırtıyon. rahat bırak, su aksın yolunu bulsun...Denyoluk yapma...Ressam dedik, mokunu çıkarma...
İlla teyit alıcam diyon yani... [emoji3][emoji3][emoji3]
İnerse mi alalımM2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam abi özelden mesaj attım şişede ulaştımı acaba
Kasvet ‘ e atmıştım ama yanlış attım sanırım foruma alışamadım yeniyiz :)
Sessiz tahtalara bayılıyorum[emoji3][emoji3][emoji3]
İnvesting e git yorumlar kismina bu hateki orda gor curcuna herkez 16 15 ten kucaga almis GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamen tesadüf[emoji846] Teknik/Trend benim için herşey. 10 yıldır kağıdın içinden geçtiler. Baktılar kalanlar inatçı, vermiyorlar, ürkütme için halka açık olmayan patronlara ait hisseleri satılabilir hale GETİRTTİLER.. (Ama satamazlar, bana göre tamamen göz korkutma. %51 kaybedilirse şirket elden gider) Patronların rızası+ kazancı olmadan hareket gelmez. Aynı durum Kent gıda da oldu. 40-50 bin lot piyasada dönen lot varken, biri 3 milyon lotçuk hissesini satılabilir hale geldi. Sonu malum[emoji3] Kağıt 180 liradan 3.500 TL ye gitti, bölünmemiş hali[emoji3][emoji3] Bununda artık zamanı geldi. Mızrak çuvala sığmaz oldu. Aşağı veremezler, millet pirhana gibi bekliyor...Artık üçün beşin hesabını yapmadan, kalanını yolda toplayıp, paraya kıyıp deh demeleri lazım. Yoksa kendileri kaybeder...Bunca yılın çabası, uğraşı, birikimi heder olur. (TABİ BANA GÖRE)
Yatırım tavsiyesi değildir...
Patronun biri 50 bin TL lik bakın lota vursan 4 bin lot yapar bunu kap haberi yapmışlar yani dediğin doğru satamiyor lar. Korku için yapabileceği şey 4 bin lot satmak, baskıyla olmayacağını gördü. umarım sözünü dinler
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak ne guzel yerden almisin karîn ustunde rahat oturuyorsun 9 da mal mal izleyen 16 dan alinca onlarin aglamalarina kiziyorum kagit aylarca takildi 9 8 10 larda 2 haftada 16 ya gitti herkez atladiGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklık yapısı hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ya da vakko nun payı var mı?
Bir satış söylentileri var, teyit etmek istedim.. [emoji848]
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satılabilirmiş...ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama vakko ile hatek in ortaklığı var mı bulamadın
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam olarak satış demeyelim, ortaklık yapısı değişebilir diye bir duyum..
Yanlış ta olabilir..
YTDANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be, bir anda endeks kağıdı oluverdi! [emoji3] speck debelenip durma. Mal lığın lüzumu yok.
Bu tahtada yabancı olma ihtimali, Marsa insan gönderilme ihtimalinden daha zayıftır. [emoji3] (Bana göre) Onlar pala bıyıklı yabancıdır.
Şu olabilir, yukarıda arkadaş bahsetmiş, ortaklık felan diye, zaten şirket sahipleri de hisselerini satılabilir duruma getirmiş, yeni ortak alımı olabilir. Belki.
Derinliği olmayan bir hissede (eğer şirkette ortaklık yada tamamını alım düşünmüyorlar ise bulunmazlar) imkansız demeyeyim ama, çok zor. Yıl sonu bilanço önemli. Pd/dd yi koruyabilecek mi? Şirket sahiplerinin hisselerini satılabilir duruma getirmeleri bana göre sadece kafa karışıklığı yaratıp, hisseye yapışan çoook eski ortaklarını yollamak istemeleridir. Hoş çok fazla kalan da olduğunu tahmin etmiyorum. 10 yıldır dümdüz etmişler hisseyi. Grafik resmen ağlamış.
SON ÇARE EXPO 2021 OLABİLİR!
Endeks dışı hisseler tarihi zirvelerini geçip yeni zirveler yaparken Hatek halen 2011 zirvesinin (30 TL) uzaklarında seyrediyor. Üstelik ederi olan kıymetli bir şirket. EXPO 2021 Nisan ayında Hatay da başlayacak ve 6 ay sürecek. Hatek yatırımcısının 2021 de yüzünün gülmesini temenni ediyorum.
YTD.
8.5 maliyetle beklemeye devam .
hedef uzun .
40 tl uzerini gormeden ayrimam.
10/12 araliginda toplamaya devam.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 TL ye gelirse diğer hisselerimi de satıp ilave olarak yine Hatek alırım ve 2011 zirvesini (30) görürsem de satarım, Hatek in patronları yatırımcılara ihanet etmiş gibi görünüyor, batak şirketler 1 ay boyunca tavan tavan giderek yeni tarihi zirveler yaparken Hatek 2011 zirvesinin yarısı bile olamamış çok yazık. 2021 Hatek yılı olsun inşallah. YTD
AYNEN. :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatekte 1.5 yıl beklemiştim 3bucuk 4 arası gezdik durduk. 4.bucuk tavan çeker 2 günde 4 ün altına düşerdi.Orada topluyorlarmış.Bu kağıt toplandı. Bekleyen çok kazanacak.Yıllar önce 30 şimdi 100 olmalı. ytd.
NE iş işlem yaptıkça 31 çekmeler...
hayırdır....
Zaman daralıyorrrrrhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...09f1074c1b.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9ce4ce2bc5.png
Sent from my iPhone using Tapatalk