Teknikte buna pala formasyonu diyorlar; ortada bir haber olmadan ilginç..🙂
Yarın çıkıp büyüme verisine filan bağlarlar şimdi bu hareketi..
Printable View
Teknikte buna pala formasyonu diyorlar; ortada bir haber olmadan ilginç..🙂
Yarın çıkıp büyüme verisine filan bağlarlar şimdi bu hareketi..
Bundan sonrası için bizde usd nin kalıcı düşüşü pek mümkün değil bence
ama geçici olarak faiz yükselişi ancak
onuda yapamazlar
çünkü betoncudur kendileri yapamaz onu..
kendi adıma söyleyeyim; % 25 faizleri görünce belki usd satmayı düşünebilirim, o da 2-3 ay içerisinde aksi taktirde satmam..
ytd
Yeni KGF mi gelecek acaba..
Çok ilginç..
4.03 ü Trump un bir adamı değiştirmesi ile görmüştük..
Aklıma ilk membiç geliyor..
son 1 aydır EM paralarında hemen hemen hiç bi hareket yokken bizi yüzde 5 sattılardı..
3.94 yukarı geçilirken nereye kadar çıkacak bu dolar oha diyorduk
3.94 aşağı geçilirken nereye kadar düşecek oha olduk yine
halbuki fiyat aynı..:D
20 gün evvel 3.78 idi be..
Beklediğim ve yazdığım yerin hemen altında. İz sürmeye devam...
https://tr.tradingview.com/x/IT4WMbRH/
Yarin sirketlerin 3 aylik bilancolari kapanacak bence kur zarari fazla yazmamak icin sirketler baskiliyor. Bu baski ve dusus yarinda devam edebilir dolar da. Haftaya normale doner
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''İstediğini söyleyen istemediğini işitir''
biz bunu buraya yazalım da ..
Gucu yetmedi belki:) yarinda hazir avrupa abd kapali iken isi hallettiler iste
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
brezilya ornegine bi bakin isterseniz, belki size bi fikir verir..th bu konularda epey bilgilidir, ugrarsa basliga size bilgi verir..
sabah acilsin gorecegiz 4 e mi gidecek yoksa baska bi yere mi.?
bu topik acilmadan onceki topikte son iletiyi yazan bi arkadas var,onun iletiler iyi; yon gosteriyor; ona da bakin..
Büyüme rakamı iyi geldi..
Bilindiği gibi hükümet büyüme rakamı ile yakından ilgili..
Acaba diyorum faiz konusunda biraz yürü bakalım mı dendi MB na..
Bu büyüme rakamı reklam olarak yeter biraz da doların kafasına vurduk mu enflasyonda düzeldi mi haydi hopp başkanlık seçimi mi.??
savaş brezilya dan çok çok farklı bir ekonomiyiz..
Çok çok farklı bir jeopolitik üzerindeyiz..
USDZAR da mesela fena şelale oldu ama biz olamadık aylardır..
Hepsini takip ediyorum..
Haber olmadan böyle bişiyi garip buldum..
Misal zuma değişti güney afrikada..Hadi tamam dedik..
geriye ne kaliyor o zaman..!
halkbank mi.?
ytd
sabaha belli olur, hadi ben kactim..
Bazen insan beyni farklı çalışır. Örnek ; kırsalda ya da ormanda gözler, sürekli vahşi hayvan arar. Sürekli uzaklara bakar. Amacı uzaktayken fark ederek gerekli korunmayı sağlamaktır. Tam da hesap etmediği anda , ayağının dibindeki topraktan bir yılan ısırıverir.
Bizim ülkede yükselişlerde de , düşüşlerde de mazeret bulmak çok kolaydır. Aksiyon hiç bitmez. 20 - 100 şehit olduğu toplumsal katliamlarda borsa yükselebiliyor, dolar düşebiliyorken , Tramp , ABD dış işleri bakmayanını görevden alınca her ne hikmetse bizde deprem oluyor. Bu nedenle birbirimize sataşmaktan, düşüşte zarar edenlere gıcıklık yaparak sinirlendirmekten vazgeçelim. İnsani erdemlerden uzaklaşmadan , özgür düşüncelerimizi saygılı yazalım derim efendim.
Ben üçgene bastım...
Ahlaksızlığın lüzumu yok, $ dolar çıkar da iner de, ama seviyesizlik yapmayacağız nokta..
SavaşC ...
Hep yapıyorsun...
Gelip ona buna imalı sözler söyleyip başlığı ajite ediyorsun.
"emekliler" "yaşlılar" başlığı...
Falan.
"Arada bir girer çildirtir giderim" falan...
Böyle bir özgürlük tipi yoktur forumlarda.
Bence fazlaca müsamaha görmektesin yönetimden ve de moddan.
Ya senin seviyene inip rahatlamak var.
Ya da susup modun gelmesini beklemek.
İyi de mod gelip yazıları silince senin ajitasyonun ve de hakaretin izleri silinmiyor ki.
Rumenigge isimli bir forum üyesi vardı.
Sonunda tümüyle kapadılar giriş yolunu kanımca.
Göremiyoruz.
Umarım aynı uygulama senin için de uygun görülür.
Çünkü iyileşme ümidi yok sende.
Şahsen powerpc forumdaşın gazıyla ; bana göre çok tehlikeli yerden ( 3,96 ) almıştım. 3,9970 leri gördüğünde , elim tuşa gidip gidip geliyordu. 3 dakikalık beyin fırtınasının sonunda ''sen elindeki 10 kuruşla piyasa yapamayacağına göre, piyasadakilerden önce aza kanaat et ve kurtul. '' dedim ve sattım. O akşam ve ertesi gün 4,01 leri gördükçe bu kez de iç sesim bana '' sen akıllanmıyorsun, çok sabırsızsın , bak ne oldu '' dedi durdu. Ama her şeyin başı sağlık, para bir şekilde kazanılıyor.
perşembe eğlencesi oldu,amatör eğlendiren hareketler. biz artık kaşarlandık çok gördük bu oyunları, hadi bakalım AKlar 3,80 için çalışın şimdi bekliyorum byeee
Bu arada eline sağlık yönetim...
Teşekkürler..:)
Bu günki işlemlerin yatırımcılarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. MB 1 haftalık döviz rezervlerinde 1.4 milyar eksilme vardı. Bu günkü yandaş büyüme verisini de kullanarak sanırım kamu bankalarındaki döviz rezervleri ile bastılar doları. Mesele millilik olunca gerisi teferruat onlar için. MB büürüt rezerv toplamı 96 milyardan 88 milyar dolara düşmüştü.hazır avrupa borsalarıda kapalı seans ta kapalı bastılar doları aşağı. Önceden MB doları dolar satış ihaleleleri ile basardı. Şimdi yeni trendleri muhtemelen kamu bankalarındaki döviz rezervlerini kullanmak olmalı. Belkide vatandaşın hesaplarda bulunan vadesiz dolar hesaplarını dahi kullanıyor olabilirler. Bu günkü satış vatandaşın normal satışı olduğunu düşünmüyorum. Organize bir şekilde yoğun bir satışla basıyorlar gibi geldi. Yukarıdan satıp ortam sakinleşince yataya bağladığında toplayarak rezervleri geri tamamlıyorlar gibi. Bunu kasım ayındada yapmış olabilirler. Kasımda da dolar 3.98 lerden dönmüştü. O zamanda döviz rezervleri eksilmişti ve sonrası 3 ayda yerine koydular. Bu 2. hareket sanırım. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. sıçramasında ver yansın sattıkları dolarlar yabancı tarafından karşılanır rezervlere erime baş gösterirse ben o zmaan görürüm bunların halini. Açıkta yakalanıp günlerce tavan çeken hissede 3-4 tavan sonra temerrüde düşen yatırımcı gibi darmadağın olurlar.
Paskalya tatili bugün mesai bitimi ile başlamıştı, ortalık boş. Yarında tatil. Traderlar'ın tatilde olması bazıları için fırsat oldu gibi gözüküyor.
Volatilite bu kadar fazlalaştımı sonrasında yeni zirveler gördük 2013 yılından bu yana.
Trump: yakın zamanda Suriye'den cekilecegiz
Dovizdeki düşüşün nedeni bu olabilir
Ben bugun dovizde ki dususu Paskalya - Easter - a bagliyorum. Avrupada bir cok ulke bugun ogleden sonra calismadi. Zaten kurda dususte ogleden sonra basladi. Yarin ise dis borsalar tum gun kapali olacak. TCMB, bankalar, traderler onlarin bu yoklugunu firsata cevirmek icin bugun dovizde saticili olmus olabilir.
3.96dan şortladım fakat 4.01de falan yusufladım bildiğin. Kapatma fırsatı verdi bu akşam süper oldu. Yoksa stoploss yapıp zarar edecektim. Bir daha da dolar/tl shortlamam. Gece uykusu önemli😁
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CNN türk te geçti haber.
Ohioda Trump konuşmuş.
Cekilelim oradakiler halletsin bu işi demiş. Rusya Türkiye
Tek sorun Trump ben artık İran'a odaklanmak istiyorum da demiş. Bu bir prüz
Vatan için dolar aldık. Memlekette vatan sevgisi kalmamış İki sefer dir tepeden alıyorum. Zar zor zararı azaltıyor ama yinede zarar da oluyorum. Beni yine biste atacaklar.
MGK kararlarında ohal uzatılsın önerisi yokmuş. OHAL devam etmiyecek muhabettleri mevcut. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya kaldirmasin ama kaldirabiliriz desinler. :) Bu da yeter :)
Zaten soylediklerini surekli inkar ettikleri icin bir problem yok. Kimse niye kaldirmadiniz demez
Eger diyen biri cikarsa da yok efendim biz kesin bir sey soylemedik derler olur biter.
Acil 1200 abd doları almam gerek...
şimdi 200 er dolar alacağım yarın
fiyatlar aşağıda ona göre pozisyon alın...
3,93
3,87
3,82
3,78
3,74
3,72
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
2.Destek çalışmış ..
3.9485 üzerinde kalırsa hızlanmalı saatlikte..
https://i.hizliresim.com/azQEqO.png
Boşverin Mumbiç, ohal felan..:cool:
ABD ve Germen 10 yıllıklar güvenli liman modunda şu an..
Junk olanlar önden buyurursa, hem libordan giriyor hemde dolardan..:)
Bu kadar basit bence..:)