Bizim bilanço için son rütuşları yapıyorlar demekki hayırlısı bakalım.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bizim bilanço için son rütuşları yapıyorlar demekki hayırlısı bakalım.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben uyudum
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/vb3Ryr.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulkerın % 4 yukarda oldugu bı gunde suna bak ya rezillll spekkkkk
Ben bu işten işkillenmeye başladım arkadaşlar, bunlar bir oyun çevirecek ve elimizden hisseleri alacaklar muhtemelen.
Ulker de gozde gibi %20 yaparsa sasirma
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu akşam ki bilançoda da bi bi b.k çıkmazsa hadi yandı gülüm keten helva oluruz ,,, kaçan diğer kağıtlara yanarız bağrımız yana yana ,,,,
ytd
Mecbur iyi cikacak.
1. 2016 3 aylik kâr aciklamislar
2. Kap a yaptiklari bildirimde arsanin satildigini durumlarinin iyi oldugunu. Borclarinin odendigi..... yazmislar.
Madem oyle neden tepki gelmiyo eger bugun kapanisa kadar bi tepki gelmezse gel ky yarinn buyur sen al bizde hazir kar acikladik mi diyecekler bugun tepki gelmezse yarin 100m kar aciklasalarda bu hisse yukselmez
Ya bizleri sınıyorlar elimizden kagitlari almak icin. Ya da kagitla kimse ilgilenmiyo. Sonucta kagit cikmadan 1 tane bile satmiycam. 1 lirayada dusse bekliycem.
spek tamamiyle taşşş.kk geçiyo şuan :)))))) 25 yapıp patırt 21-22 bandı :))
ytd
bence bunun speği gözde ile aynı ordada aynı anda 2,74 yapıp zortt 2,68 e çekti :))))
hissenin bu hareketlerini gören ben haceli senmisin ürkütme beni diyesim geliyor:) saka bı tarafa aksama her seye hazırlıklı olmak lazım
Arkadas. ulker ile gozde nereye gidiyo. Bizim bilanco aciklanacak
scrf_4848;378285]Ulkerın % 4 yukarda oldugu bı gunde suna bak ya rezillll spekkkkk.
Ülker iyi kar açıkladı.inşallah bu da iyi kar açıklayacak
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün teknikçiler her yerden çiziyolar makina banamısın demiyo yorumsuz hisse oldun yaa
Neden aciklamiyolar bilancoyu mu tutturamadilar.
Bugün itibarı ile Makina Takımın Twitter sayfasına girince halen dağın zirvesindeyiz mesajı ile karşılaşmaya devam ediliyor, bakalım bu mesajla hisseyi zirveye mi taşıyacaklar, yoksa biz ky'lar zirvede mi oturup kalacağız belli olacak...
https://i.hizliresim.com/z3N0MD.png
Geriye dönüp baktığımızda son 10 yılın üç aylık bilançolarında sadece 2009 yılında 11 milyon kar açıklamış ve 20 kuruşlardan başlayarak 2 yıl içinde 5 TL fiyatlara ulaşmış, yani 25 kat yükselmiş. 2011 yılı üç aylık bilançosunda 526 bin lira kar açıklamış ve düşüş başlamış. 2011 den sonrasında ise tüm üç aylıklarda zarar açıklanmış...
Sırasıyla 2008 den 2016'ya kadar 3 aylık bilançolar:
2008:-3,409,078.... 2009:11,677,701.... 2010:-2,505,397.... 2011:526,135.... 2012:-4,165,075.... 2013:-2,158,217.... 2014:-4,490,757.... 2015:-6,888,873.... 2016:-3,782,964
bu arada hısseyı bılmemde maktk formu dusenı kırmıs hahahah :)
Bu başlığı şu anda 27 kişi okumaktadır. (9 üye ve 18 ziyaretçi)
scrf_4848, adam_smith, atlantik13, Aydent, bayramiçli, mozhetbyt, Paşalı36, Sabolc, Samoş
786696 tl kar acikladi
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap.gov.tr
MAKTK Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 786696 Ana Ortaklık Payları: 786696 #MAKTK
https://i.hizliresim.com/013z88.jpg
Blanço yorumu yapacak olan var mı
MAKTK Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 786.696 Ana Ortaklık Payları: 786.696
Yarın seansa nasıl yansır
Gecen senenin ayni dönemine göre düzelme var en azindan zarar aciklamadi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...669bf25189.jpg
Hayirlisi olsun sonunda iyi isler oluyo uzun zaman aonra kara gecen bi sirket yoneticilerinin iranlilarla gorusmesi sirketin kara gecmesi uzun suren baskilar hep birilerinin mal toplamasi bunlar iyiye isaret deutche topluyo zaten o aliyosa bi bildigi var demek ki artik isler yolunda birde su bizim spek artik akillanirsa ver elini flamaya:)