Bu hafta spk bülteni yayınlandı mı acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu hafta spk bülteni yayınlandı mı acaba
Bisey yok ben baktim
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabanci alimi iyi yapmis gecen hafta. Is yatirim rapor yollamadi. Araci kurumdan ogrenebilecek varmi gecen haftaki yabanci alim satim miktarini.
https://i.hizliresim.com/Qabl3Z.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her gün kademe kademe düşürüyorlar.Ekranı kapatayım diyorum ,olmuyor.
Bracknor'a 1.82 liradan 3.225milyon lot vereceklermiş.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni alicilar var herhalde spekte veriyor. Iki gun sonra bi bok olmaz diyen yeni alicilar satarlar bir iki kademede ole duser. Sonra yuzde 10 12 prim aha gidiyo alayim diyenlere vere vere gun baslangic fiyatina.. senaryo ayni..
Verecekler kesinlesti. Onay geldimi hak sahibi olacaklar.
Tahsisli fiyatı nı spk belirlemiyor mu acaba,bunlar 1,82 tl yi nereden çıkardı.
Öncekini 1,95 den saydılar tahta 2,20 lerdeydi bunu da düşükten oldu bittiye getiremezler herhalde.
Biz de onu anlayamadik. 3 ay dir burası yangın yeri kafalarına göre tahsisli fiyat belirliyorlar. İlk tahsisli fiyati 1.95 olarak belirlendiginde hisse fiyati 2.30 bandindaydi. Şimdi 1.86 diyorlar sen düşün artık 1 aya kalmaz 1.50 leri görür bu tahta
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karaktersiz insanlar işleri gücleri küçük yatırımcıyı düdüklemek.
Bunlara belki gün gelir dur diyen birileri olur.
Valla reis bu işler de herkes dikkat etmek zorunda küçük yatırımcı da topuzu kendine vursun hayallere kapilmasin.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db98cbf73e.jpg
+/- %20 diyor.
Neden hiç +20 olmuyor ?
Onu şirkete ve Bracknor'a sorsan...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlar batmanin eşiğinde ben söyliyim. Ama bu iş yatirimciyi nasıl etkiler bilmiyorum bence bu işin sonunda bunlar bracknora bütün hisseleri devredip çıkacaklar .
182 maliyet. 196 fiyat. Yuzde 7 karda olacak. 555 bin lotta alim yapmis 225 / 196 arasi. Bu adamlar uluslararasi bir sirket. 6 milyonu faize yatirsa simdiye kadar yuzde 7 kardan alacagi paranin iki katini kazanirdi. 2.25 m lotla 555 binde aldigi lot.. tahtanin tek hakimi. Ya bu adamlar duzenbaz ya da salak ya da hissede bir hareket baslatcaklar. Bana 3. Ihtimal daha yuksek geliyor. Fabrika arazi vs 30 / 40 milyondan asagi gitmez. 5 /6 milyonla zor alirlar. Yada ky nin ole dusunmesini istiyolar.
Ama ky de kalkip 3 milyon lot heleki oylumdan nah alir.
Bana gecen yazdigim daha mantikli geliyor. Bunlar toplayacaklar hisseyi fiyat 3 ustune.. sonra patlat bedelsizi .. yuzde yuz verse elindeki kadar lot olacak. Sonra iade eder. Tarihinde hic bedelsiz ve temettusu yok zaten. Haber dusuyo ciroyu gecen yilin ayni donemine gore yuzde 54 arttirdik diye ama hisse eksi.. baska kagitta gelse bu haber tavana baglardi.
Takaslar al gülüm ver gülüm hacim de düşmüş biraz umarim daha aşağı indirmezler
Yabanci ortak Oylum (C) grubu hissesine 1.82 fiyat veriyor sizin elinizdeki b hisselerini bu fiyatla yutturup topluyolar millette veriyor
Adana b ile c fiyati aynimi bu fiyatlar yakinda hikaye olur ytd.
Istedikleri kadar top cevirerek fiyati dusursunler .düştükçe alima devam bakalim nekadar dayanacak. Ramazan bereketli olur belkide son hazirliklardir ytd
Bir sonraki hedef 1.82. Bir sonraki bedelliyle 1.50. Bir sonraki bedelliyle 1.00 lara oturur. Asla YTD
Bu endexde bu fiyatla islem yapmaktan utanmayan culsuz capsiz karaktersizler topluluğu
Serap hanım iyi akşamlar
4-5 yıl evvel 2.30 dan halka arz olunan Oylum
Yıllar sonra 1.82 den braknor a tahsis edilmesi ne derece adildir
Burada biz yatırımcılara büyük haksızlık mevcuttur kanaatimizce
Spk ya 1.82 den tahsisi onaylamaması aksine en az halka arz değeri olan 2.30 izin verilmesi için yazılı müracaat yapacaz
Lütfen bu hususu yönetime iletiniz
Ne demek...
Bu amaçla paylaştım zaten
Bir kısım mercilere ulaşıp bu haksızlığı en azından dile getirelim diyorum
Boyle kayıtsiz lakayit bi yonetim olursa endex 200 olsa bos dunya umurlarinda degil karektersizlerin böyle şirket leri neden halka acarlar anlamiyorum.sadece yonetim degil spk daki ilgililerde sorumlu bu serefsizlikten
oylum(1,98)2,03 bariyeri aşarsa tekrar 2,26 lara gelir.
şuan 2 üye 7 ziyaretçi olmasıda ayrıca güzel.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f2fde6911a.jpg
O Çanak tamamlanacak!
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah beklemeye devam.
Kardes grafiklerin guzel. Ricada bulunsak iki uc kagit var grafiklerini yapabilirmisin
2.02 de kaç lot var bir türlü geçemedi kademe verebilecek var mı
2,01 40.857 alış 2,02 72.896 adet var ama işlem hacmi azaldı şu an pek satanda yok alanda.
dökülenleri toplayarak gidiyor gibi 1 hisse kapıldım.Sabah birazını da benden kaptı, ama çoğunluk duruyor :)
karanlık odada acaip işler dönüyor