https://i.hizliresim.com/Ygdmbj.jpg
https://i.hizliresim.com/oOdo7q.jpg
Printable View
şu raflara bekleyen haber çizelim,şuraya da çalı lar çizelim,şurada da çalılıklar da bekleyenleri çizelim...şuraya da oç. patron çizelim...yeterki istesinler..ÇiZiP geçerler!
Değil 10, 11 altında bile kan kusar..
Hesabınızı ona göre yapın.
Bu adamların, tüccarlıkları da borsada yaptıkları iş gibiyse, Vay halimize..:thumbdown:
Pahalı al, ucuza ver. Tam miras yediler..
Burada beni düşündüren daha çok yıllardır çok dar bir bandda hareket ediyor olması bu yılların köhneleşmişliğinden kurtulmanın çok basit olmadığı..
Eğer uyuyan bu dev bir gün uyanmaya karar verir ise bunun yaratacağı patlama çok büyük olacağı kesin;Beş para etmez hisselerin geldikleri noktaları düşündüğümüzde;Nitekim olması gerekende bu ..YTD.
Dünden bugüne ne değişti. Dünkü kapanışa bugünkü ne bak. Sinir bozmak mı istiyorlar.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1790070
yıllık hisse yarışmamızda bu ayın derece yapanları belli oldu
yarışmaya katılanlarlar buyursunlar sıralamalarına baksınlar ve dereceye girenelri tebrik etmek isteyen buyursun.
Nuh enerji ile birleşme onaylanmış.27.02.2018 tescil tarihi.sen devasa bir holdingsin.olman gereken rakamlara şke şke geleceksin!!
yine sesimizi kestiler, umutsuzluğa kapılmalı mı ?
Bir anlasak ne yapmaya çalıştıklarını
Bu haberin neyi kötü kardeş Enerji şirketi zaten çoktandır enerji santrallerini kapatmış ve atıl bir şirket olarak duruyordu Bu birleşme Nuh çimentoya enerji şirketinin geçmiş yıl zararlarını vergi yolu ile masuplaşmasını sağlayacaktır Bunun ilk sonucu olarak 12 kar rakamında göreceğiz El mi yaman beymi yaman 12 aylık blançoda ve 3 aylık bilançoda göreceğiz
KAP a şöyle bir açıklama düştü
Yönetim Kurulumuz Esas sözleşmemizin 6.madde, 3.maddesinin (k) bendi ile 23.maddelerinin değiştirilmesi ve 32.maddenin eklenmesini öngören ekli değişiklik tasarısının kabulüne, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na arz edilerek ön izin istenmesine, konunun yapılacak ilk genel kurul toplantısına götürülmek üzere gerekli iş ve işlemlerin yerine getirilmesi için şirket yönetimine yetki verilmesine karar verilmiştir
ne anlama geliyor?
6. madde şirketin sermayesinin yazılı olduğu maddeymiş.
şirket benzer açıklamayı 2002 ve 2005 yılında sermaye artırımı için yapmış
sanırım 6 numaralı maddedeki nuh enerji şirketine olan atıflar kaldırılacaktır bedelsiz veya bedelli sermaye arttırımı ihtimalini çok zayıf görmekteyim. inşallah olur diyelim ama çok zor gibi. ayrıca taslağı bildirime ek olarak koymamak bilinçli yada bilinçsiz bir hata mı burası can sıkıcı.
yatırım tavsiyesi değildir.
İşlem hacmini ne yönde tamamlayacaklar bakalım..
Gerçekten çok değişik hareket ediyor,
tarihinde hiç bu kadar uzun süre "yüksek hacim" de hareket etmemiş
Yatırım tavsiyesi değildir
Bu hacimi yaratmalarının sebebini bilen var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kardeşim 11.25 e getiriyorsun burada bana malınızı verin diyorsun.sonra mal gelmeyince hop aşağı. Düşünmüyorsunuz bu insanlar senelerdir bekliyorlar.hele bi getirin 20 li fiyatlara o zaman düşünürüz.sende bekle bizde.
Yazdıklarım beni bağlar y.t.degildir
Alış 11.00
Satış 11.12 aq yhdleri..
Harbi noluyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir şey mi olacak tı çok merak ettim
10 lu rakamlar bizim klasik sayılarımız ytd...
Bu hareketler iyidir iyidir.işlem hacmi artıyor.aşağıda bekliyoruz.
NUHCM Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 149907991 Yıllık Değ%:-15
70 kuruşta temettü ver sonra uyuz hareketlere devam..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu şirkete kendini yatırımcı olarak tanımlıyan tüm arkadaşları Genelkurula katılmaya davet ediyorum Mağuriyetlerimizi ve şirketle ilgili görüşlerimizi orada yönetci ve yönetim kurulu üyelerine iletelim Ben 3 senedir genelkurulara katılıyorum izlenimim şirketin yönetici ve yönetim kurulu üyeleri genelkurulda söylenenlere son derece duyarlı yaklaşıyorlar Şirket gerçekten yatırımcıyı önemsiyen bir anlayış hakim örnek şirketi tanımayı taleb etiğimde şirketi limandan başlıyarak her birimi yanlız başıma gezdirip sunup yapmışlardı Gökhan beye atığım mail lere hep çevap almışımdır gerektiğinde şirketin ilgili birimi tarafından bilgilendirildim Mali işler CFO su Ayhan beyle herzaman görüşme ve gerekli bilgileri alma olanağım olmuştur Yeterki şirket yatırımcısı olduğunuzu doğru şekilde belirtin Bunun en iyi yöntemi de genelkurula katılmak olacaktır Genelkurulda görüşmek üzere
"şirket gerçekten yatırımcıyı önemsiyen bir anlayış hakim"!! onların anlayışını dkym!