yaz olm en az 35,86 göreceğini oradan 35,7 göreceğini sonra RSI sıkışacak yukarı atak verecek diye, Denyo sahipsiz kağıt bulmuşsunuz 42 ile 32 arası demedimmi diyorusnuz. Hassssss........
Printable View
yaz olm en az 35,86 göreceğini oradan 35,7 göreceğini sonra RSI sıkışacak yukarı atak verecek diye, Denyo sahipsiz kağıt bulmuşsunuz 42 ile 32 arası demedimmi diyorusnuz. Hassssss........
Hepinizin topuna........... atak yapacam.
35,7 kırarasa eğer 35,3- min 35 göreceğini oradan döeneceğini yazsana mahluk, Allah senin ve hizmet ettiklerinin 10o kuruşunu 1 kuruş etsin inşallah ***o....
Kademe yazda bilelim üstadmısın değilmisin. Şaş kalıyorusnuz azınıza lokum verince.. Hasss.. ***olar ve yardakçıları, devrimlikiler,, cemiller vs sizi. DÜşsede kaznıyoruz nasıl olsa sizde herkesi takip ettiğinizden biliyorunuz. Açın bakın satışlarda en yüksek kim satıyor, alışlarda en düşük kim alıyor. Eşşek değilsiniz. O benim işte. Vereceksiniz olm, it gibi vereceksiniz.
kademe yaz alçak mahluk, ustaysan eğer, biliyorsan bir halt. Yoksa sus adam sansınlar. Bizd eekmeğimizi yiyelim. Caferr seni. Bezini anandan iste.
cemaatten özür dilerim bu alçak mahluk, küçük yatırımcı için beddua ettiği için bunları yazmak zorunda kaldığım için. ***omudur pezomudur nedir. Pazarlamacı seni..
Euyo dan çıkıp cervixine dayanacam validenizin. Az sabır. 2-5 gün
Mgm21 hocam değmez bunlara boşver sen üzme canını
Mrshl cemaati, bu adam daha doğrusu bu spek fetöcülerden medet umurak, borsanın geriye gitmesi ve Mrsahl in değer kaybetmesi nihayetinde kendisinin kazanması ama ülkenin kaybetmesi için elinden geleni yapmaktadır.
Dünydanın gelişmiş ülkelerinde asla bir dolar bile vergi ödememizslk yapamazsın. USA ya gittiğinde benzincide de çalışsan SSK ya bildirimde bulunman ve vergi ödemen lazımdır. şci böyle iken, koca fabrikanın ossuru8katn meval okuması hayal edilemez. Maalesef ülkemizde böyle. Uyanın olm sizde.
valideni muck yapcam olm senin. 4-6 ay kald maximum ı.. :yahoo
o zaman fabriaknın ortağı ben olacağım.
Ne üzecem, Allah demesyedi eğer harcadıklarınla övünme yazaradım.. Bunalar benden para almaz. Torunlarımdan belki...:)
Hepsinin anazının sevixini geçecem merak etme, sen bana bir grilled oxtopus ısmarla yeter. Barcelona usulü :kmk:
Sadece bekleyeceğiz.
KAdemelere uyacağız.
Ben kademe yazacaaağım kuruşu kuruşuna.
Oralardan döenecek.
Hadi bu siber alemde yazacak kralı gelsin.
Lakin kent de bir op geçireceğim haftaya. İyi olursa tabıurca olup bizim ankara büosundan yazarım dr müsade ederse. Herşeyin başı sağlık.
Bir bu Mrshl ı bırakamadım bir de sigarayı...
Ne ******lar gördüm, Ne ******lar sevdim,
Seni sevmediğim kadar,
Kaderimsim...
Tak tak tak.
Dermişim.
Mrshl aşkı bir başka😆
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akzo Nobel Türkiye'de ki tüm faaliyetlerini Marshall çatısı altında toplamalı...
Temmuz sonuna kadar seni bekleyeceğim mrshl.Fiyatı istediğin kadar düşürebilirsin.Rahatım çünkü sendeki parayı gözden çıkardım.Olur da yükselirsen, hedefim en az 44.
Pek de yeni sayılmam aslında.Fiyat nerdeyse 1 yıldır aynı yerde.Ne eşekler, katırlar gitti bu ortamda.Buna da sıra gelebilir diye düşünüyorum.Bir hikaye lazım kıvılcımı kora dönüştürmek için.Belki bilanço, belki bedelsiz gazıyla bir şeyler olacağını düşünüyorum.Zaten borsada alacak kaç hisse kaldı? Velev ki siz haklısınız ve ben boşa kürek çekiyorum.Sıkıntı yok çünkü buna ayırdığım paraya yok muamelesi yapıyorum.Çıkarsa benimdir, çıkmazsa hiç benim olmamıştır.
Hahaha tamda yazdığım gibi salya sümük ağlak mızmızlanmalar başlamış :)
Teşekkürler Marshall cığım sen vurdukça onlar coşuyor :)
XXL hahahahahahahaha :)
http://www.yenisafak.com/ekonomi/ken...iracak-2751459
Ayrıca kentsel dönüşüm ile yenilenen binalarda ısı yalıtımı da mecburi olacak https://www.marshallboya.com/tr/deko...ltm-sistemleri
Uzun süredir yazmıyorum ama benim için başlangıç bugün olarak ilan ediyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun kıskananlar patlasın.Artık sona gelindiğini düşünüyorum bugün yarın agresif bir hareket sonrasındada küçük küçük adımlarla bir yükseliş beklıyorum.SAYGILAR SEVGİLER
3 defa emir düzelttim malımı almak için çaba sarfetmedi.
:)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şerefsiz yine kapanışta son saniyede alış kademesine 15315 lot girmiş...
Mesajı anlaşıldı.
malumdurki bozuk saat bile günde 2 defa doğru gösterir.evet yıllardır bızı çok yanılttı cok üzdü ama hıc takmadım aldım sattım aldım sattım haa para kazandıkmı kafa kafaya desek yalan olmaz.haa paska yerde olsak kazanırmıydık galıba kazanırdık.ben gırdıgım hısselerde genelde en az 2-3 yıl kalırım.yagmur yagar dolu yagar gunes acar hepısının tatına bakarım.yeterkı fanı olmıyalım.azım azım azım.ben ınatcıyım ama sınırlı değilim.iflas etmezsın yeter.uzun bir sure daha buralarda olacam.bazan az lotla bazan çok.
Kısmetımızde ne varsa o fazlası haram.alacaksa alır verecekse verir.
ne lanet ruhsuz hissetmiş ya bulaştığım güne lanet olsun.
Anlaşılan dyo da güzel bir bilanço gelecek
harbidenkağıdın çok adi bi speği var.kağıdın toplu ne duruyorsun ki,buralardan alım fırsatı veriyorsun.1lot 2 lot işlemle
borsa %2,2 yaptı geri zekalı....
Şimdi çıkar bazı gerizekalılar, yok zaten şöyleydi. Yok böyleydi. Bu kağıt zaten puslu havayı sever cart curt.
Speğin veyahut benim tabirimle çapulcunun ne dediğinin önemi yok. Cebime para giriyormu girmiyormu?
Giriyorsa amenna girmiyorsa hamallık...
Dünden beri 37,3 lardan itibaren satışa malımı yazdım...
Adamların umrunda değil..
Spek arıyorsanız diyoya bakın..
Bana kalkmış 7 yıldır malı topluyorlarmış mış mış mış diyorlar.
Yazın şuraya deyinki 7 yıl önce bu kurumda bu mal vardı şimdi bu oldu.
:)
6-7 yıldır bu kağıdı toplayan kim?
Galipmi, tarmanmı, çetinmi, suatmı, yalçınmı, mübareklermi, ayı fikretmi, klimasan bekirmi, mecnurmu?
Kim bu 6 yıldır malı toplayan?
Sahipsiz olunca tahta ancak bu kadarı olur...
Artık kör gözün bile gördüğü gitmeyen tahtalara birileri girer prim yaptırır çıkar...
Tahta aşıkları hamal gibi yine taşır..
Sonra burdan sağa sola küfürler başlar...
Yedi aydır beklediğim ve yerinde sayan mrshl ımdan bugün itibari ile ayrıldım sıkıldım. Amaç para kazanmaksa ayrılır ayrılmaz aldığım dagi bana 4000 tl bıraktı allah bereket versin elimde 1000 lot mrshl bıraktım ama izlemiyorum bişey Yok sonuçta. Biraz acık denizde gezmek istedim en kısa zamanda yine buraya gelecem inşallah bu aq speğinin parasını almazsam züksünler beni hemde zenci
Bilanço kötü gelecek mendilleri hazırlayın...hahahahahahahaha
Yatırım tavsiyesi değildir :)
marshall grafiğini merak eden yok sanırım burda..
neyse artık KARADUMAN geldi..
ara ara grafik paylaşırız..
Merak etmez olurmuyuz,şekerbank grafiği kadar hasret ve özlemle bekliyoruz.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
önce şablonu doğru oturtalım..o yüzden 75 günlükten başladık..
ve 75 günlük macd yeni al vermiş..
bundan sonra kısa vadeye bakmak lazım..
abooo demeyin..
aşama aşama..
https://i.hizliresim.com/zBJWJ6.jpg
yatırım tavsiyesi değildir..
İlk grafik muhteşem gözükmekte,
Grafiğe göre artık al modunda şuan hisse.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi