Ek 16113
Bi de takas koyayım da inceleyin
Printable View
Ek 16113
Bi de takas koyayım da inceleyin
Yavsaklar para ilemi oda böyle bi yavsak işte endeks 70 bindi şimdi 120 bin bu gene ayni
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki gün önce nin tam tersi işlem yapmış deniz le is aynı cebe giden lotla arada nasıl ucuz alırsam taktiği alanda satan da kendisi
Cuma günü GAP li yukarı açmıştı...GAp i doldurdu şimdi daha iyi oldu
1.05 i beklesin alacak olanlar aceleci olmasın zaten bize giren girdi.size girmesin
Hunter_sipek senden pis kokular alıyorum dostum. zamanında burda utkual denen bir vatandaş vardı eskiler bilir.ona çok benziyorsun.birde memet diye biri vardı mazlumu oynuyordu sürekli.
samatın bu hareketleri nedense beni daha çok umutlandırıyor.oku gerdikçe geriyor.bu hareketlerin izahı yok.spek denen gvt parasını faize yatırsa 3-5 yılda zaten 1,5 seviyelerinden elindeki malı satmışcasına para kazanacaktı. dolara yatırsa 2 liradan elindekileri satmışcasına para kazancaktı. bu kağıda dadanan spek yada patron demekki daha fazlasını kazanmak isteyecektir. yoksa parasının değerini bile isteye kimse süründürmez. ha gayret sen savaşmaya devam et ruh hastası spek bende zaman çok. 5 yıl bekleyen bi 5 yıl daha bekler.olan oldu zaten. y.t.d.
samat şirketi iş bankasıyla ve halk bankasıyla çalışıyor sn. kazan. burdan bir fikir çıkabilir. y.t.d.
Şimdi iş bankası ky demek çok mantıksız.10 yıl önce olsa tamam ama şimdi herkes heryerde
Utkual falan tanımam.ama ben satmadan samatın gitmesi imkansız.onu bi yere not et kardeşim.sattığım gün n buraya yazarım
Hunter bana da bi haber et satarken :)
Yakın zamanda yayla, adese,ittfh den sonra şimdi de buradayım. Büyük oyunlar dönen sistem içinde bir iki kademenin önemi olmadığını siz de biliyorsunuz hunted-spek. Tgsas ye erken binip çok erken indiniz. Burada durun bari. Ben herikisinde de sağlam duruyorum.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Samatt aldıkça düşüyor aldıkça düşüyor.bir gün bu da artar bakalım.bekleyelim
yatırımcı speği, spekte yatırımcıyı bekliyor. günlükte en düşük işlem hacimli kağıtlardan biri oldu samat. o kadar bezdirmişki insanları aylaaar aylaar sonra düzelme sinyali vermiş ve yıllıkta 2,9milyon kar açıklamış. gördüğü işleme bak. o zaman izlemeye devam.
Ek 16312
2011-2012 tarihlerinde samat hisse senedinde yaptıkları işlemler dolayısıyla,28.04.2016 tarihinde 2 yıl süre ile samat hisse senedinde işlem yasağı alan kişiler. cezaları dolmak üzere.
İşimiZ bunlara kaldıysa yandı keten helva sadıç
bu şahıslar muhtemelen grup yapmışlar manipülasyon yaptıkları içinde ceza almışlar muhtemelen. bu kağıt sahipsiz değil onu öncelikle bilelim. patron speğe kiraya vermişte olabilir,grupta olabilir. sıkıntı yok benim paramın değeri düştüyse onlarında düştü. daha da düşerse ortalama yaparız.y.t.d.
Ne demezsiniz suan 1.07 işlem ölü gene 1.04 rakamlara geliyor
Grup yapıp bizi mikiyle
biz bireysel takılıyoruz.onlar biribirini mikii
Ama adam millete hiç birşey kazandirmamak için 6 yıldır 8 lerden getirdiği hisseyi 1 li rakamlarda tutmaya devam ediyor 6 yıldır eğer bu spek mali toplayıp uygun kıvama getiremediyse vay halimize ama getirdiyse o zaman vay ki elindeki mali kaptıran lara çok ağlar sizlarlar
Ek 16809
Deniz ve gedik 1.12 den almak isteyene sabahtan beri buyur ediyor.geçen hafta 1.07 ydi spek için çıtır para.hafta sonu riskini almadan biraz harçlık lazım olsa gerek.günlükçüler akşama 1.09-110
Dan dökülürler.sabah ilk yarım saatte 500 bin lotu kim sattı.
Alıcılar çok zayıf.1.17 de 77 bin lot satış kademesine yığılmış.alış kademelerinde 4 er 5 er bin lot var
Ek 16883
Yine mi gazlama iş ve ziraat ten kimler alıyor acaba
Şeker topa girdi.çok sayıda farklı aracı kurumdan ufak alışlar oluyor
Ocak 19 ve 30 unda birde mart 2 sinde hep aynı hareketi yapmış 1.18 lere çarpıp dönmüş 1.04 lere bkalım tarih tekerrürden ibaret mi
Sn kazan hayalci olmamak lazım borsada.gerçeklere göre hareket etmeli.flap la bunun arasında bi korelasyon sağlayamadım ama.8 lere 6 yıl önce spekülatif hareketle gitmişti.sonra işlem yapanlar ceza aldılar falan.geçmişi pek şaibeli bir şirket.ihaleler alır ama temettü nedir bilmez.haa spek kafası kızar üç güne 2 de yapabilir.speğimizi gaza getirmemiz lazım.geçen ay 1.19 zirvesini geçemeyip 1.02 lere kadar süzülmüş yatırımcısını bayağı üzmüştü.sürekli ekim kasımdan beri aynı hikaye.1.17-18 lere getirip burda mal kaptırıyo galiba tekrar aşağı .şeytanın bacağını kıramafı bir türlü
Evet sn seyirciler ıcbc ve tacirlerde oyuna girdi.sağlı sollu ataklar başladı
Aslında bütün hisseler bilirsiniz önce tavan serisi ceker, sonra şelale formasyonuna döner ve dibini bulmazsın. sen aldıkça o düşer. Flap, Afyon, isdmr gibi bir çok hissede aynı durum olmuştur. Kolerasyon yok ama genel spek çalışmaları öyledir. Ne zaman bir hisseden vazgeçersin ky psikolojisi olarak o zaman hisse gider. Çünkü malı toplamıştır. Ve en olmadık zamanda gider döner dedikçe gider. ve tepeye doğru vere vere gider zirveden kendi haline bırakır:) orda da bulan bulduğunu öper:) düzenli çalışan vergisini veren şeffaf bilançosu olan. yatırımcısını koruyan karını paylaşan bi şirket görmedim. O yüzden samat iş yapıp zarar göstermekte üstüne olmayan bildik patron şirketi. Rıza kutlu, mücahit ören Galip öztürk neyse bu da o. para lazımsa yukarı çekip vermek işine gelir ayrıca da kullanacağı fonu da büyür. umarım patlama öncesi ateşleme dönemindeyizdir:))
1.19 dan vedalaştım beyler
Uzun zamandır herkese unutturdu kendini
1,17 ye inip inip çıkıyordu bugün biraz yukarı yaptı ama samat seninde zamanın gelecek milletin sabır taşı çatladı beklenmedik anda tavana çakması lazım
Bayağı mal çaktım tgsas gibi yapabilir